kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yada ben alıştığım için yıllardır bana öyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 küçük enter küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hey gidi battal boy a4 4 tuşlu http://www.nodevice.ru/images/catalog/www11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: o ufak tus ne mouse da cidden bende bilmiyorum denedimmi onuda bilmiyorum. 3 4 senedir aynı mausu kullanıyom ama ne boka yarıyo bilmiyomq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 calimero said: dory said: fotoda yorum yapilcak item benim arkadaslar. nerden düşüyo, farmlayalım gidip:D Dragondan yumurtası düşüyor 15 gün kuluçkada bekletiyosun 90 anatomy 90 taming random patlıcan dory veya devekuşu çıkıyor D::D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Lopeth said: küçük enter küfür resimdeki klavyenin büyük enterlisi ha bu arada benimkisi yanlış resim koymuşum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bu soğukta askılı kıyafette üşümüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 küçük enter daha iyi ya ben alıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gittim bu fareden aldım. ama macro tuslarını bile ayarlamaya useniyorum. benim gibilere klasik fare yetiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 agustos ayi, ankara, bilkent cyberpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dediğim klavye maus belki teknosada daha ucuzdur ha bence yedek olarak alın 2 3 kutu dursun bi kenarda çok rahatlar her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 lan sayfa sonuna düştüm ya, pfhh. 20 lira diyorum 20, kazık yemişsin diyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 2 sene oldu ben alalı nerden baksan ama şimdi 20 ise normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pekaziz said: Aaa ilk defa dory'nin fotoğrafı gördüm. Yuh, spamliyor kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne gerek var abi o mouslara ateş etsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Phae said: pekaziz said: Aaa ilk defa dory'nin fotoğrafı gördüm. Yuh, spamliyor kız. ya burda kufur etmem gerekiyo ama iste bu ara kurallar baya siki fake yuzunden banlenenlerden olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: ne gerek var abi o mouslara ateş etsin yeter Mouse 101: Mouselar ateş etmez. Ha benim mouse'um ediyor gerçi; GERÇEK ERKEĞİN MOUSE'U. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 g9 u çöpe attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o mauslar güzelde çok pahalı ben vermem o kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi işte "ayağını yerden kessin" muhabbetinin mouse versiyonu. işini görüyosa np. şahsen ben de alakasız programlar kullanmadığım için benim de ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: g9 u çöpe attım ben Nasıl bozdun anlamadım, ben baya hor davrandım, anca kabugu soyuldu o da satılıyor zaten, baya kral bebiş. Bide Bunun sidekick'i var, G15. Bunları birleştirince voltran oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 baya bu var bende. memnunum bide işin garibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kermit ve allahbelanıversinblizzardın sıkılmadan yaptıkları şu muhabbeti takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 feci trollenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 calimero said: abi işte "ayağını yerden kessin" muhabbetinin mouse versiyonu. işini görüyosa np. şahsen ben de alakasız programlar kullanmadığım için benim de ihtiyacım yok. ayağını yerden kessin değil olay oyununa göre çok avantajlı oluyo kullanması süper oluyoda işte oyun oynamak lazım baya. ha bi wow oynuyodum ondada sürekli rog oynadığım için zaten kullandığım wasd dışında kullandığım 15 20 tuş var onlarada key atıyosun yetiyodu. bi sürü oyun var onlarda lazım olur illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar