FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nickinde one olanlarla dalga geçme modası iyiymiş lan fsd sıra bone da. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 İstediğinizi geçin abi. Umrumda mısınız sanki. İster wax sürerim ister jöle ister osis ister sprey. Kimseyi ilgilendirmez herkesin kendi zevkidir. Kendini nasıl gördüğüyle ilgilidir. Bence bu şekilde insanlar beni daha çok beğeniyor. Önümüzdeki 20+ gün de saçlarımıa jöle sürüp dikmeye devam edicem. İtirazı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 . yetememisim editlemeye alıntılamısım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya o deil de bu adama amma yuklendiniz. yaptıgı nice mallık oldu ama bence haketmediginden fazla gidiyorsunuz adamın ustune. az rahat bırakın. burda ben de dahil bir cok kisi ne full modaya uygun ne super. veya herkesin kotu zamanları olmustur vs vs. ne istiyorsa onu yapar kendi hakkında, cidden bize dusmez yani. fikrinizi soylediniz bitti de ezme girisimleri yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 şükrü haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Olsun bırak ezsinler +patipuan alıyolar. Sonra bu puanlar onlara karı - kız - ev - iş - su - yol olarak geri dönüyo. Bırak dokunma kassınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ayrıca sen de az susmayı geri cekilmeyi ogren bence. ne kadar dikkate alırsın bilmem ama tavsiye sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ve HoN a gelin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mulgear6 said: 0ne said: o değil bugün saçımı gören herkes çok beğendi. onlarda mı var bi gariplik sizde mi anlayamadım bence bizde var sorun sorunlarimiz var manyaaaz bis DİYEMEZSİN, ÇÜNKÜ KÜFÜR YASAK./G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 @^:ahaha. ayrica bu ne lan bi kere gülünür, iki kere gülünür ama ücüncüde boku cikar. amerikan college'li tribinden cikin allasen artik. sinifin loseriyla bütün sinif ugrasir ya aynen o imaji veriosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 one, yapma. çık git bu forumdan, kendi akıl sağlığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vanille'i de ilk defa takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 paspatur said: mulgear6 said: 0ne said: o değil bugün saçımı gören herkes çok beğendi. onlarda mı var bi gariplik sizde mi anlayamadım bence bizde var sorun sorunlarimiz var manyaaaz bis DİYEMEZSİN, ÇÜNKÜ KÜFÜR YASAK./G asdasdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 -all said: vanille'i de ilk defa takdir ettim. allah razi olsun da, sen degil misin arendanin eski topiklerini uplayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yalnız forumda acayip bi otobüs kültürü var. biri birine birşey dedi mi herkes üstüne gidiyo eziyo falan böyle. sonra biri koruyo,diğerlerinin hepsi de korumaya başlıyo. otobüs insanı gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o altta kalanın canı çıksın kültürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hahahah evet öyle biraz. dur lan yine otobüs kültürü oldu, biri çıkıp milleti eleştirince koyun psikolojisi eheh... HAYIR DİİL ÖYLE! FARKLI BİŞEY BU TAAM MIA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vaniLLe said: -all said: vanille'i de ilk defa takdir ettim. allah razi olsun da, sen degil misin arendanin eski topiklerini uplayan? eskilere özlem :(, bir de 4 sınav üst üste vardı, bezginlikten, sıkıntıdan yaptığım birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Otobüste insanları ezmemeliyiz. Ezilenlere yazdım etmeliyiz. Hıhı. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 0ne said: hadi bi gazla gene koyuyorum. OLM BU NE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 of yine ayar. bi karar verin ya, eziyomuyuz ezmiyomuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sence ne. resim işte. beğendim yada beğenmedim de. hoş pek umursamıyıcam ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Arkadaşlar son çıkan kanuna göre forumda adam ezmek ikinci bir emre kadar yasaklanmış. Saygılar. Edit: Saygıları daha etkili olsun diye bir alt satıra yazacaktım ama mal gibi unutmuşum. Şimdi değiştirmeyecem. Bu da bana ceza olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar