peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kişisel sorunlarınızı kamuya malederek çözemezsiniz , ebenizin moda standartlarına göre yaşayın hayatınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "peder zickler" said: sana , modaya ve ebenize göre olması sizin sorununuz valla hayatımdaki tek sorun sensin şu an asfdsk . . . kime göre neye göre? -eşeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yoo bak senin bi sorun teşkil etmen kişisel değil mesela aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o değil bugün saçımı gören herkes çok beğendi. onlarda mı var bi gariplik sizde mi anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dunkelzahn said: yoo bak senin bi sorun teşkil etmen kişisel değil mesela aslındaÇözelim sorunumuz moruk ayıpediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 biz zaten ebemizin moda standartlarına göre yaşıyoruz hayatı sana ya da size benim sorunlarımı çöz ya da çözün diyen olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pogodi said: biz zaten ebemizin moda standartlarına göre yaşıyoruz hayatı sana ya da size benim sorunlarımı çöz ya da çözün diyen olmadıO zaman demode eleştirilerini kendine saklıyarak başlıyabilirsin sorunlarını çözmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 0ne said: o değil bugün saçımı gören herkes çok beğendi. onlarda mı var bi gariplik sizde mi anlayamadım Sen üzülme diye demişlerdir onlar, askerden yeni dönünce moralini bi de biz bozmayalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "peder zickler" said: pogodi said: biz zaten ebemizin moda standartlarına göre yaşıyoruz hayatı sana ya da size benim sorunlarımı çöz ya da çözün diyen olmadıO zaman demode eleştirilerini kendine saklıyarak başlıyabilirsin sorunlarını çözmeye saklamıyorum eleştirilerimi kendime gerekirse 0ne burda sana ne benim saçımdan diyebilir ona bi cevap veremem ama sana noluyo onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "peder zickler" said: dunkelzahn said: yoo bak senin bi sorun teşkil etmen kişisel değil mesela aslındaÇözelim sorunumuz moruk ayıpediyorsun kaçıncı katta oturuyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yıl 2009 hala jöle kullananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 işte ben de bunu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pogodi said: "peder zickler" said: pogodi said: biz zaten ebemizin moda standartlarına göre yaşıyoruz hayatı sana ya da size benim sorunlarımı çöz ya da çözün diyen olmadıO zaman demode eleştirilerini kendine saklıyarak başlıyabilirsin sorunlarını çözmeye saklamıyorum eleştirilerimi kendime gerekirse 0ne burda sana ne benim saçımdan diyebilir ona bi cevap veremem ama sana noluyo onu çözemedimÖhöm 1. canım sıkıldı 2. Zevk birer algıdır ve dünyada hiçbir algıyı mutlak kılıcak bir karar merciği yoktur , o yüzden kendi beğenilerinizi evrensel görmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dik saç lisede kalmadı mı ya? bir gün gelecek, o saçlar gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 iyi o zaman pogodi "Benim Saçımdan SANANE" SUS LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dunkelzahn said: "peder zickler" said: dunkelzahn said: yoo bak senin bi sorun teşkil etmen kişisel değil mesela aslındaÇözelim sorunumuz moruk ayıpediyorsun kaçıncı katta oturuyosun mesela?Sizin girişin üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 0ne said: iyi o zaman pogodi "Benim Saçımdan SANANE" SUS LÜT FEN bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dunkelzahn said: bununla madboyun yakınından bile geçemezsin . . . . ..... ha yoğurt olsa acaba?:S hmm.. yogurdu ben yiyorum olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "peder zickler" said: dunkelzahn said: "peder zickler" said: dunkelzahn said: yoo bak senin bi sorun teşkil etmen kişisel değil mesela aslındaÇözelim sorunumuz moruk ayıpediyorsun kaçıncı katta oturuyosun mesela?Sizin girişin üstü şimdi en üst kata çık kendini aşağı bırak kuş gibi süzülceksin, hayat bambaşka olucak senin için hadi bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pogodi said: 0ne said: iyi o zaman pogodi "Benim Saçımdan SANANE" SUS LÜT FEN bence de bence saci guzel QES poqodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 0ne said: iyi o zaman pogodi "Benim Saçımdan SANANE" SUS LÜT FEN Dostum onu diyo o da işte, bize ne, koyma öyle çirkin şeyler buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dunkelzahn said: "peder zickler" said: dunkelzahn said: "peder zickler" said: dunkelzahn said: yoo bak senin bi sorun teşkil etmen kişisel değil mesela aslındaÇözelim sorunumuz moruk ayıpediyorsun kaçıncı katta oturuyosun mesela?Sizin girişin üstü şimdi en üst kata çık kendini aşağı bırak kuş gibi süzülceksin, hayat bambaşka olucak senin için hadi bakıyım.Bu zeka dolu cevabın üzerine üst kattan atlamak düşer bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 0ne said: o değil bugün saçımı gören herkes çok beğendi. onlarda mı var bi gariplik sizde mi anlayamadım bence bizde var sorun sorunlarimiz var manyaaaz bis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 one dalga geçmicez diye bi teminat vermedik ki biz sen koyarsın biz dalga geçeriz bu böyle, gaza gelme sen de bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar