Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hayır biz şimdi karşılıklı danışıklı dövüş halindeyiz birbirmizi tanıyoruz kaç senedir, bu adam araya girip link verip espirili olduğunu falan mı sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bi daa bak içini dışını fatih senin sizin yüzünüzden boynum ağrıycak klavyeye bakmaktan parmkalarım ağrıycak typo yapmayım diye backspace e basmaktan 10 sn de yazıcam şeyi 1 dk da yazıyom lan sizin yüzünüzden of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 içimi derken kalbimi manasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vaniLLe said: dinanin korkulu rüyasi ovv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 harbvadien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dynun said: hayır biz şimdi karşılıklı danışıklı dövüş halindeyiz birbirmizi tanıyoruz kaç senedir, bu adam araya girip link verip espirili olduğunu falan mı sanıyor ha, ben mi? küfrünü editlersen sonradan gelecek insanlar da görebilsin diye quoteladım ben, mesaj boşa gitmesin diye de ekleme yaptım. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 harikasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 aferin iyi düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 küfür edersem editlemem ayrıca. arkasında dururum. boşuna olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Chiptech said: Dynun said: hayır biz şimdi karşılıklı danışıklı dövüş halindeyiz birbirmizi tanıyoruz kaç senedir, bu adam araya girip link verip espirili olduğunu falan mı sanıyor ha, ben mi? küfrünü editlersen sonradan gelecek insanlar da görebilsin diye quoteladım ben, mesaj boşa gitmesin diye de ekleme yaptım. =/ ilk okylda "ÖRTEMNİM KAMİL BENİM SAÇIMI ÇEKTİ" deidğimiz insan modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben gülüyorum tam burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 öpüşün barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 aferin Chiptech vatana,millete,foruma çok hayırlı bir iş yapmışsın....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ama diller birbirine değsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gitmeyin lan chiptechin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 HAYIR İLLA BENDMİ KÜFREDEYİM ŞİMDİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 etme. sen etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 O küfrün arkasında HEPİMİZ varız. var mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Chiptech banlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bella said: aferin Chiptech vatana,millete,foruma çok hayırlı bir iş yapmışsın....... çok çirkin bir insansın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 POLİS OLCAM BEN!!! ve olaylar gelişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sen çekil tuba mebzu var karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 dory said: noluyo ah sarıaaa ah sen bu soreuyu sormayacaktın başkası soracaktı da cevabı verecektimama olmaz sarıaaa benim cevap sana gelmez olmaz vermeyeyim bak taze amasya elması gelsidi ondan vereyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Chiptech said: Bella said: aferin Chiptech vatana,millete,foruma çok hayırlı bir iş yapmışsın....... çok çirkin bir insansın sen. nasılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar