Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hangi akla hizmet başkalarının resimlerini public ortamda paylaşıp OOO KARI İYİYMİŞ KANKA muhabbeti yapıyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 forgiver evliymiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 facebooktaki herkesin aramasına açık profil resimlerden dolayı olabilir mi bi düşün bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 biri sizin ananızın babanızın hatta köpeğinizin resmini koyum OOOO BU iyiymiş dese napıcaksınız? ayrıca bone haklı bella haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 insanların güzelliğini takdir etmek yasak mı SORUYORUM SİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 buralar brad pittler ile dolup taşmış haberimiz yok dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fenasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 forgiver said: facebooktaki herkesin aramasına açık profil resimlerden dolayı olabilir mi bi düşün bakalım Kız facebook kullanıcıların görmesine izin veriyor demek gelip de bütün internet alemine yayma girişimini haklı kılmıyor ne yazık ki. Ayrıca sanmıyorum facebooka koyarken alsınlar kendi forumlarında üzerimden muhabbet etsinler diye düşündüğünü. Fotoğrafı görmek var, üzerinden yorum yapmak var, facebook üzerinden yorum yapmana izin veren bir platform değil, paticiğin de ona alternatif olarak böyle konuların bulunduğu bir platform olmasını istemediğimiz için siliyoruz bu tür fotoğrafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 tamam beyler yorumları içinizden yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 KARI RESMİ KOYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 duvardaki kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aga, *bakışlardaki derinlik, *duvardaki yazılar *hemen sol alt karedeki teyze. of yani. of. adeta !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sol ortaymış lan. memory fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Xaenin said: forgiver said: facebooktaki herkesin aramasına açık profil resimlerden dolayı olabilir mi bi düşün bakalım Kız facebook kullanıcıların görmesine izin veriyor demek gelip de bütün internet alemine yayma girişimini haklı kılmıyor ne yazık ki. Ayrıca sanmıyorum facebooka koyarken alsınlar kendi forumlarında üzerimden muhabbet etsinler diye düşündüğünü. Fotoğrafı görmek var, üzerinden yorum yapmak var, facebook üzerinden yorum yapmana izin veren bir platform değil, paticiğin de ona alternatif olarak böyle konuların bulunduğu bir platform olmasını istemediğimiz için siliyoruz bu tür fotoğrafları. facebook kullanıcısı olmadan da görebilirsin http://www.facebook.com/people/Gonca-Parlak/1143518144 facebooka koyarken ona buna önersin diye düşünüp düşünmediğini de önemsemiyorum fake bir resim üzerinden 32232 sayfa abazan muhabbeti dönerken, buna neden dönemediğini de pek sallamıyorum ya da internette ki herhangi bir kız resmini foruma koyup rahatçana yorumlanabildiğini ehh en fazla paticik album de pati dışı kız resmi istemiyoruz de bari de tutarlı ol neyse arkadaşlık isteği sundum, benden önce biri davranmadıysa mutluluklar dilerim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evliymiş dedim ya abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bu açık arama olayı default gelen bişey değil mi ? Şimdi kız facebooktan anlamıyorsa kendine bi facebook hesabı aldıysa güzelde bi fotoğrafını koyduysa bu onun forum forum ifşa edilmesinin meşru olduğu anlamına mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 İnsanların güzellik denkleminde yorum yapanın kendi güzelliği, daha önce beraber olduğu insanların güzelliği gibi değişkenler yok. Millet hadron collider yapıyor siz hala sen çok mu güzelsin sen çok mu zayıfsın muhabbeti yapıyosunuz. Forgiverın yaptığı da ayrı hayvanlık ama karı süt gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 forgiver said: Xaenin said: forgiver said: facebooktaki herkesin aramasına açık profil resimlerden dolayı olabilir mi bi düşün bakalım Kız facebook kullanıcıların görmesine izin veriyor demek gelip de bütün internet alemine yayma girişimini haklı kılmıyor ne yazık ki. Ayrıca sanmıyorum facebooka koyarken alsınlar kendi forumlarında üzerimden muhabbet etsinler diye düşündüğünü. Fotoğrafı görmek var, üzerinden yorum yapmak var, facebook üzerinden yorum yapmana izin veren bir platform değil, paticiğin de ona alternatif olarak böyle konuların bulunduğu bir platform olmasını istemediğimiz için siliyoruz bu tür fotoğrafları. facebook kullanıcısı olmadan da görebilirsin http://www.facebook.com/people/Gonca-Parlak/1143518144 facebooka koyarken ona buna önersin diye düşünüp düşünmediğini de önemsemiyorum fake bir resim üzerinden 32232 sayfa abazan muhabbeti dönerken, buna neden dönemediğini de pek sallamıyorum ya da internette ki herhangi bir kız resmini foruma koyup rahatçana yorumlanabildiğini ehh en fazla paticik album de pati dışı kız resmi istemiyoruz de bari de tutarlı ol neyse arkadaşlık isteği sundum, benden önce biri davranmadıysa mutluluklar dilerim kendime Paticik'te dişi insan resmi istemiyoruz demiyorum, abaza portalı değil burası diyorum. Aynı uygulamayı Adriana Lima'nın fotoğrafları için de uyguluyoruz bilmem dikkatini çekti mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hadron collider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende iyi soğutucuyumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Linkteki hatun güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Daha önce de dedim, burası aramızda kullanmamız gereken bir albüm. 1. Genel olarak çöp bölümü KARI fotoğrafı paylaşıp salya akıtma yeri değil, yani kısaltırsak böyle muhabbetler yaparsanız gördüğümüz yerde sileriz, üstelerseniz banlanırsınız. 2. Albüm bölümüne KENDİ fotoğraflarınızı koyuyorsanız koyun, kendinize güveniniz yoksa veya haklı olarak internete fotoğrafınızı koymak istemiyorsanız zorlamıyor kimse. Fake fotoğraf falan tolere edilebilecek şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 zamanında onun bunun resmini koyup gülüyordu insanlar ben diyordum bi gün ablanızın bacınızın fotosunu koyarlar, görürsünüz. o zaman modlar anlamıyordu sene 2009 oldu yine anlamıyorlar cunku sene 2009 ve bu tarz resimler koyulabilcek şekilde dünya gelişti. ama modlar gelişmemiş. kısacası o kızın fotografının linkini istiyorum ben özelden de olur merak ettim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar