Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 tam takım değil ama fedenin akımıyla prim yaparım gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 fede said: oldu lan. 4 sene önceydi, gene bu takımla mezuniyet fotosu çektirirken fotorafçı dedi. abi ahahah hatırladım lan o fotoürafçı olayını, c'dekilerle gitmiştik hatta, herif senden model olmaz mı ne demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 küfüretti adam bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 boyle bi yavsak is adami yeni yetmesi gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 iki prim yaptırmadınız yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 cd senden daha atarli seyler bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yarı çıplak pozlarım var onları atayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 wad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 fede said: madem takimli foto koymussun, hakettigini vereyim sana. EZ DIM. Cunku ben kotu gozlukleri takip dolabi koruyorum. sen ise kamera titretiyorsun. Azmo 1 : 0 Fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 emir, ne soylesem bilemiyorum, kelimelerim toy trollun laf sokma cabasi kadar yetersiz, hayranligim evren kadar sinirsiz. resmen YONETMIS diyorum bu foto icin fatihin elbiseleri uzerinden dokulur bu durusun karsisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 azmo:2 fede 0 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 dory said: emir, ne soylesem bilemiyorum, kelimelerim toy trollun laf sokma cabasi kadar yetersiz, hayranligim evren kadar sinirsiz. resmen YONETMIS diyorum bu foto icin fatihin elbiseleri uzerinden dokulur bu durusun karsisinda. tesekkur ederim canim benim. Bir de harika gozluklerimi yorumla? Pazar gozluklerini? sddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 cok basarili, kesinlikle. gerci ben gozlerini gormeyi tercih ederim ama sen nasil uygun gorursen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bende takımlı fotomu koyacağım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 azmo ile bi daha futbol tartışmam lan ben.. döver lan buu bar önünde damın yok almam diyen tipten farkı yok haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Llama said: bar önünde damın yok almam diyen tipten farkı yok haaa ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 emir gçzlüklrine .... demvaını sen anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bu adam gene sarhoş ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 azmoda dalyan gibi deluganluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 emir kapı gibi adam kıskanmayın. soris de öptüğü bayan kimse önünde el pençe divan durmuş valla, bakın da örnek alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 adamın nicki soris miydi yoksa hata yapıyor muyum diye stresler içinde attım üstteki mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 solist gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 FOOOOOOOO! EZ MIS SIN YINE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 emir sana bişey derdim de neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar