Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ekmek bırakmasaydı t4 de çok canlar yakcaktık, ama marauderle t3 te broad swings açık verdiğim damageler ve black orcla tor arnocu solo tanklamam unutulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bide benim level 30 da %138 block screenshot ım kaybolmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ahah öyle bir olay vardı bi de, değil mi? Hatırladım şimdi. Bütün order + Tor Anroc'da Ball-Carrier olarak aldığın damage bile öldürmüyordu. Peh, ne günlerdi. Nerde o eski palamutlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 O artifact zımbırtısı 3k ticklerdi de heallerdik hey gidi. Ama o order da ne atardı lavlara... Düşünüyorum da o zamanlar ne kadar çok KNOCKBACK Archmage varmış. DPS demiyorum çünkü DPS yapmazlardı. hot, Wind Blast, Cleansing Flare. Bir de benim keşfim lavların ortasındaki kayalardan ve lavın içinden sekerek ortaya ulaşma yöntemim vardı, frapslemiştim hatta. Sonra o lavda sekme olayını değiştirmişlerdi o gün inat edip 10 kez ölmüşümdür lavda ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 immovable yoktu o zamanlar paso lavda gezerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bir de lavlara riftlemişti bir defasında ekmek heh, süperdi. ben de focused mind + shattered shadows spam yapıyordum, neyse nihayet düzelttiler o saçmalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 5 senelik oyun gibi konuştuk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Gangren said: 5 senelik oyun gibi konuştuk :p 5 senelik bi oyun değildi fekat 5 sene konuşulacak buglara sahip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Sam said: bir de lavlara riftlemişti bir defasında ekmek heh, süperdi. ben de focused mind + shattered shadows spam yapıyordum, neyse nihayet düzelttiler o saçmalığı. ahahaha evet ya lav adasına riftlemiştik orda bi kıyım olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 PvP oyunu olduğu için öbür oyunlara kıyasla çok daha hızlı anı birikiyor. Oyunun screenshot kapasitesini doldurmuşum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ulan oynayasım var ama, orcu alıp rakibe doğru hayvanca koşarken arkamdan arcane heallemedikçe oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Eehuhehu DotA'dan öyle bir güven var di mi :D Biz iyileri seçtik aga. Gel IB olur, Oath arkadaşım olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 saat farkı zart zurt problem hep yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Aslında pek değil US gibi oynuyorum bir süredir ahaha :D Ama evet geç saatte sunucu durgunlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 arcane in dava arkadaşı yada sam in qq arkadaşı olursun ib açıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 O değil de sen neredesin arkadaş. Bir heves kasıyordun girmedin bir haftadır. Halbuki güzel işler yapacaktık t4 adamsın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu sene derslerimi günü gününe çalışıp ödevlerimi aksatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ders çalışan adamı bu bölümde istemiyoruz, nöbetçiler! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 t3 te gerine gerine senaryo yaptık da t4 e gelip pq kasınca biraz sıkkınlık oluştu, sonra oynamadığım oyunları oynayayım dedim ve olaylar gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şaka bir yana cross-guard tanklar arkalarında healer varken iyi iş yapıyor, şu bütünlemeler geçince doggy'i geri çağırmayı düşünüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Cross-guard tankın healera bile ihtiyacı yok ki ehueh :P T4'e gelip pve mi yapılır hacı, wow mu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 işler öyle değil işte 31 de iki vuruşta kestiğin sorcererlardan t4 de 3k 3k doombolt yiyince yok arkadaş ben pq farmlayacam diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Sen iki vuruşta keserken iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Oyun ilk çıktığı zamanlarda engineer olan bir arkadaşım afk olan bir black orc u yaklaşık 10 dakikada öldürebilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar