marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Herkese mrb, 3,5 senedir WoW oynuyorum ama ögrenci oldugum için hep aynı tempoda oynuyamıyorum ve blizzard ın her sene yeni expansion yayınlamasından bıktım cünkü kısır dongu hep aynı seyler ıcın durmadan yeni bastan kasmak zorunda kalıyodum.Sonunda arkadasımla beraber WoW bırakıp yenı online arıyısına gectik ve Warhammer ı kesfettik, oyuna 1-2 gün içinde baslıcam ama class tavsiyesine ihtiyacım var. Tank oynamak istemiyorum healer veya dps tercihim. Arkadasımla beraber oynıcagım için birbiriyle uyumlu 2 class nedir acaba War da? şimdiden tesekkurler yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Sende o nick varken Marauder dışında birşey tavsiye etmek zor :P Uyum için birinizin healer oynaması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 3 kişi olsaydınız healer, tank, mdps müthiş olurdu. hatta tank, mdps de iyi, ama healer illa ki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Daha ayrıntılı tavsiyeler olursa sevinirim cünkü classlar hakkındada cok sey bılmıyorum ama msj atan arkadaslara tesekkurler.Mesela WoW da shadow priest ile warlock cok iyi bir ikidir bunun gibi WAR da ornekler varmıdır mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arkadaşa katılıyorum bende yeni başlayacağım ama wowdan farklı terimler var rdps mdps filan. Biraz örneklermisiniz. veyahut bana isterse arkadaşada msnden yarım saat ayırırmısınız fikir almak istiyorum ama WoW gibi bu oyunun yüzlerce topici yok ondan alabildiğimiz bilgi kısıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 destro için bahsettiğim üçlü choppa, tank opsiyonel ama black guard diyelim biz=p, healer zealot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Tesekkurler Marlo:) Order için uyumlu bir ikili varmı? Bide runepriest ve archmage in artılarını ve eksilerini biri soyleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 her ikisi de healer. ama destrodaki karşılıklıarı olan zealot ve shaman göre cevap vericem, destro olduğum için :) runepriestlerin heal spelleri daha iyi. shamanlarda da heal çok iyi ama dps spelleri de var. oynayana göre shaman(archmage) zealot(runepriest) başabaş gidebiliyolar heal konusunda ama duyduklarıma göre single heal'da archmage(shaman) daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Tesekkurler mardox:) Mesela archmage in yanına dps ne onerirsiniz arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Archmage'in yanına DPS Archmage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hmmm peki baska dps onerisi olan varmı? Bide slayer dps te nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dps için choppa yada order oynucaksan slayer tavsiye ederim. Ben black orc ve chosen dan bayıp choppa açtim gayette zevk aliyorum şu an r19 um, pata küte dalip çok hızlı bir şekilde adam alıp aynı hızla ölmek istiyosan choppa idela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Anladıgım kadarıyla herkes destruction oynuyo tavsıyeler hep o yonde.Dest daha kalıtelımı oyuncu var? Mesela Wow da ılk expansıon gelene kadar horde tarafa daha iiydi ama sonra bloodelf ıle herkes horde oldu. Bide Turkler daha cok dest mı oynuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bu arada darksoul tskkurler tavsıyen ıcın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Cok deneyimli degilim amma, 1-21 level arasi oynuyorum 7-8 gundur. Ve bana gore en olumcul 3'lu; Warrior-Priest, Ironbreaker, Slayer veya Choppa, Chosen ve Zealot. Warrior-priest'li olan grup biraz healde diger gruba nazaran geride kalabilir ama, cok fena survival olur gibime geliyor. Dest'daki tayfa direk yok edici. Zealot cok iyi healliyor, Chosen'da okuz gibi survival ve tanklar icinde en iyi dps (en azindan ben oyle gozlemledim) - choppa ve slayer direk yok edici zaten. Ironbreaker'da Oath'la orta duzey bir dps yapabilir gibime geliyor diger tafyalarinda dayak yiycegini varsayarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Tesekkurler bingildak:) Anladıgım kadarıyla zealot ve choppa 2lisi dest tarafı için ideal olan Peki order tarafı ıcın slayer ın yanına runepriest mi yoksa archmage mi daha iyi olur? yoksa baska bir class mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende ev arkımla başlamayı düşünüyorum birimiz witch elf birimiz dok olayına girmeyi planlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Peki witch elf ile dok nasıl peki:)yanı rollerı nelerdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 witch hunter nasıldır? solo iyi gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Benim pek bir bilgim yok ama bilen biri tavsiyede bulunur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Farinal said: witch hunter nasıldır? solo iyi gider mi? solo gider alayına gider diyorum. item sorununu aşarsan 1v1 de zorlanmazsın. ama zerg olayı işin içine girerse anca arka tarafa sızıp healer avlamaya calısırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 marauth said: Peki witch elf ile dok nasıl peki:)yanı rollerı nelerdır? we icin söyleyeceklerim wh ile aynı bir önceki postta var. dok wp nin karşılığı iyi armoru iyi auraları var party de healine güvenemesende çok fazla hayat kurtarıcı hamleler yapmak elbette mümkün. ama tabi yine yüksek rr ve iyi bir item seti ile solo yapar çok can yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Tesekkurler dakro. Hala slayer ın yanına runepriest mı yoksa archmage mı daha ii olur ogrenemedım tavsıyesı olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben sahsen warrior-priest derdim slayerin yanina ama illa rune priest veya archmage diyorsan, ben sahsen archmage derim cunku high magic denilen ozellikleriyle gerektiginde dotlarla bile vakit kaybetmeden cok iyi dps yardiminda bulunabiliyorlar.. Tabii benim dediklerimi yan cebine koy, cunku ne deneyimliyim, ne de 20+ pvp gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Olsun yaa bana gore daha tecrubelısın bıde en azından oyundakı dınamıklerı bılıyosun goruyosun:D warrior priest anladıgım kadarıyla paladın gıbı bısey. bu arada her turlu tavsıyeye acıgım ama okudugum kadarıyla slayer iyi bir dps o yuzden yanına adam soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar