Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR da class tavsiyesi

marauth

Öne çıkan mesajlar

Herkese mrb,

3,5 senedir WoW oynuyorum ama ögrenci oldugum için hep aynı tempoda oynuyamıyorum ve blizzard ın her sene yeni expansion yayınlamasından bıktım cünkü kısır dongu hep aynı seyler ıcın durmadan yeni bastan kasmak zorunda kalıyodum.Sonunda arkadasımla beraber WoW bırakıp yenı online arıyısına gectik ve Warhammer ı kesfettik, oyuna 1-2 gün içinde baslıcam ama class tavsiyesine ihtiyacım var. Tank oynamak istemiyorum healer veya dps tercihim. Arkadasımla beraber oynıcagım için birbiriyle uyumlu 2 class nedir acaba War da? şimdiden tesekkurler yardımlarınız için.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşa katılıyorum bende yeni başlayacağım ama wowdan farklı terimler var rdps mdps filan. Biraz örneklermisiniz. veyahut bana isterse arkadaşada msnden yarım saat ayırırmısınız fikir almak istiyorum ama WoW gibi bu oyunun yüzlerce topici yok ondan alabildiğimiz bilgi kısıtlı
Sosyal ağlarda paylaş

her ikisi de healer. ama destrodaki karşılıklıarı olan zealot ve shaman göre cevap vericem, destro olduğum için :)

runepriestlerin heal spelleri daha iyi. shamanlarda da heal çok iyi ama dps spelleri de var.
oynayana göre shaman(archmage) zealot(runepriest) başabaş gidebiliyolar heal konusunda ama duyduklarıma göre single heal'da archmage(shaman) daha iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok deneyimli degilim amma, 1-21 level arasi oynuyorum 7-8 gundur. Ve bana gore en olumcul 3'lu;

Warrior-Priest, Ironbreaker, Slayer

veya

Choppa, Chosen ve Zealot.

Warrior-priest'li olan grup biraz healde diger gruba nazaran geride kalabilir ama, cok fena survival olur gibime geliyor. Dest'daki tayfa direk yok edici. Zealot cok iyi healliyor, Chosen'da okuz gibi survival ve tanklar icinde en iyi dps (en azindan ben oyle gozlemledim) - choppa ve slayer direk yok edici zaten. Ironbreaker'da Oath'la orta duzey bir dps yapabilir gibime geliyor diger tafyalarinda dayak yiycegini varsayarsak.
Sosyal ağlarda paylaş

marauth said:

Peki witch elf ile dok nasıl peki:)yanı rollerı nelerdır?

we icin söyleyeceklerim wh ile aynı bir önceki postta var.

dok wp nin karşılığı iyi armoru iyi auraları var party de healine güvenemesende çok fazla hayat kurtarıcı hamleler yapmak elbette mümkün. ama tabi yine yüksek rr ve iyi bir item seti ile solo yapar çok can yakarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sahsen warrior-priest derdim slayerin yanina ama illa rune priest veya archmage diyorsan, ben sahsen archmage derim cunku high magic denilen ozellikleriyle gerektiginde dotlarla bile vakit kaybetmeden cok iyi dps yardiminda bulunabiliyorlar..

Tabii benim dediklerimi yan cebine koy, cunku ne deneyimliyim, ne de 20+ pvp gordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...