Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kütahyanın kendi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 7 ceddin hakkında çok esaslı laflar söylerdimde banlanmışsın cevab verememen beni üzerdi geç gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 iyi de sana küfrettiği şeyi niye alıntılıyon ki nosense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abartısız türkiyenin en boktan kentlerinden biri kütahya. zamanında uzun saç yüzünden 20 yıldan fazladır yaşadığım şehirde kavga etmiştim kaç kere. gerçi son yıllarda çok gitmedim, baya değişti falan diyorlar ama eskiden iğrenç ötesiydi yani. gitmeme imkanın varsa kesinlikle gitme. eskişehire git ama ora süfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Lyvanna_Dolores said: Fistan said: gsf animasyonda bi arkadaşım var3. senesi. eskişehirli. her sene sınava giriyo kutahyadan kurtulmak için baska yerlere. kerem yahu bahtı kara dostum 6. yedek yazık oldu adama hahahhaa pati kadorosu kütahyayamı göçüyor hayırdır :D kerem garibim la harbiden :D Bak şöle diyeyim Lyvanna kuzum sende bilirsin kütahya anlatılmaz yaşanılır okadar imbadır dışardan kötü ama içinde çok zevkli bir yerdir. tabii 3-4 senden sonra hafif hafif darallar geliyor ama olsun hızlı tüketilmesse zaman çabuk geçer Reklam: Frp kulübümüz bile var o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 berserkkk feto evlerine cık etli pilav vardır sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Fin said: berserkkk feto evlerine cık etli pilav vardır sfsf AHAHASDHASDA , abileri model olarak karşıma koyup figür çalışırım hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bak hala desen diyo! hareket çalış abiler namaz kılarken bol bol eskiz et stv de stajın hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahsuhasd :D stv,daha ne olsun,hele bi de hakkını helal et'in çekimlerinde çalışmama izin verirlerirse tadından yenmez.hep istemişimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kütahya baya boktan biyer. dumlupınara gideceksen yoncalıda kal. sürekli hamamlara filan gidersin. çok güzel hamamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ramazan ayında karavan marketin önünde 7/24 sıcak simit satılması kütahyada seveceğin başlıca şeylerden biridir. gecenin 3 ünde arkadaşlarınla internet cafede dota atmak saymakla bitmez kütahya güzelliklerinden bir diğeridir oysa bide.. okuldan pelte gibi olmuş bi halde yoncalıdaki evine döndüğünde hass yaa hoca rapido pergel 35e 50 canson kaağt istediydi gene merkeze inecem ben böyle aşkın ızdırabını demek var merkezde otursan 2dk.da gider alırsın yoncalıda eve çıkarsan bütün bunlardan mahrum kalacaksın evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Lyvanna_Dolores said: ramazan ayında karavan marketin önünde 7/24 sıcak simit satılması kütahyada seveceğin başlıca şeylerden biridir. bu mu lan başlıca sevilecek şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 daha ne olsun olm kütahyada. seramik birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 oksijen internet kafe var lan çok süper yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 oksijen burda da var lan, içerisi güzel biraz da, 2. masadan itibaren telefon çekmiyo nedense. üstünde ülkü ocağı var diye mi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 oksijen kapanalı çok oluyo utku sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sinem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 birbirimize adımızla hitap edince kanka imajı çiziyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 çay demledim petibörde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 güzel bi haber üzerine uplayayım şunu.bilgi ve detaylar için herkese teşekkürler,ama marmarayı kazandığım için gitmeme gerek kalmadı kütahyaya :D gratz bana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tebrikler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 saol :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Anubisath said: güzel bi haber üzerine uplayayım şunu.bilgi ve detaylar için herkese teşekkürler,ama marmarayı kazandığım için gitmeme gerek kalmadı kütahyaya :D gratz bana =P Tebrik ediyorum ben de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 teşekkürler :) iyi post kastık bahaneyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar