karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yahu şunun şurasında şarap... iç işte nolcak... ama aslında haklısın ya annem bira içtiğimde bile midemi yıkatmaya falan kalkıyo ki gayet içki içilen bir ailede yaşıyorum [signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 05 Haziran 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hll olsun beh ben ykında 10000inci biramı kutlaacam heralde[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bira sux. Şarap rulz bencede. Fransızmıyız neyiz şarap fln oh lala porfavoreee :p[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 abi pyro sen kaç yaşındasın yani 16 -17 falansan yuh yani senelerdir ne güzel bişeyi kaçıroumusun bu arada bira iidir sağlık için gereklidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lol sağlık için gerekli miymiş? ille qui'yi çağırtacaksınız bana sizi yerin dibine batırması için.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 niye yaw kafayı bulunca ben daha sağlıklı oluyom belki :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: nameless13, 05 Haziran 2004 21:20 tarihinde demiş ki: abi pyro sen kaç yaşındasın yani 16 -17 falansan yuh yani senelerdir ne güzel bişeyi kaçıroumusun bu arada bira iidir sağlık için gereklidir :) $uan 16 , temmusda 17 =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bende 18 :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: nameless13, 05 Haziran 2004 21:36 tarihinde demiş ki: niye yaw kafayı bulunca ben daha sağlıklı oluyom belki :)) homer's liver: stop drinking beer, you're killing me homer: stop talking so i can continue killing you[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hayır ben homer deilim yooo :9 bu arada abi payro sen neler kaçırdığının fakına varmışındır insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ehe biras :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ilk biram tubor du dun ıchdım ikinci biram millerdi oglen ıchdım ucuncu bıram suan efes pilsen (daha yenı acdım)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Sturm 'un son birasına eşlik ederken fark ettim ki SkoL çok kolpa bir bira.. tmm ucuz mucuz ama çok kalitesiz.. Homer Simpson'ın bir inciside benden olsun; To alcohol! The cause -and solution to- all life's problems.[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 efes te bıttı guselmı$ ama tuborg un u degı$mem ılk göz agrım :) bnm ba$ım dönmeye ba$ladı hafiften 2 tane ıcınce carpar mı ya?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 çarpmaz çarpmaz :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 wala bı yandan a$k acısı bı yandan bir feci carptı :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 afiyet olsun.. sana bişi olmaz 2 taneden kesseler acımaz yürü bea!![signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Pyr0, 06 Haziran 2004 00:23 tarihinde demiş ki: wala bı yandan a$k acısı bı yandan bir feci carptı :( aman haa :yapma:[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oldu bile :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 iki taneden ne olacak, şöyle iç 20 tane mideni yıkattır komple..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 huehueh naparsan yap ama sakın 2 tane 70 votkayı sek içme.. Kuzenim komaya girdi.Zor kurtardık :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<-------------------->ICQ TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oba abarmı$ hocam o =) ben gaza gelsem bile hayatta ichmem o kdr =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRWhaL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 18 yasindan kucuklere sigara satisinin yasak olmasinin nedeni kendi kanunlar tarafindan tek basina karar veremeyecek olmasidir. velisinin izni yada velisinin yaninda barada girer bahceyede sonucta ben ilk ickimi babamin yaninda disarida bir yerde ictim gerci ozamanlar bole bir yasak yokdu ama kanunen ickinin 18 yasinin altinda kullanilmasi suc degildir. sadecene resit olmadiklari icin alkol sigara vb alamazlar. Ayrica markete girdiklerinde gordukleri buyuklerini iciyorken gordukleri seylerin burda yazilip soylenmenmesinde ne gibi bir sakinca olabilirki eger hala cocuklari leyleklerin getirdigini dusunen bir toplum istemiyorsak :) Son olarakda pyro tahmin ettigim nedenden dolayi bi ikidir alkol aliosan alkol zevk icin icilir. baska bir nedenle alkol tuketilmez. ben 5 sene tukettim her allahin gecesi hala dertlerim duruo artik zevk icin iciom :D Birde cumhuriyet gazetesi bilim teknik ekinde okudugum bir arastirmayi yazim daha bi ozensin genclik :P Fareler uzerinde yapilan bir arastirmada labirentli ortamda peynir parcasina kisa surede ulasan farelerin deney sonunda votka-visne karisimini daha cok tukettikleri ortaya cikmis burdan cikacak sonuc ne zeki insanlar daha cok alkol tuketir.[signature][hline]DanRI gIzI yarattI, erkeklerde gadInI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 okudum okudum, ciddi ciddi birşeyler yazacaktım ama imkan vermedin şu sözünle.. :-p "zeki insanlar daha cok alkol tuketir" :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bira yönetir.ilk defamı içiyosun hayata yeni başliosun arkadaş.;) yeni çıkan efes fıçı tadındaki biralar süper gerçeken normalde efes sewmem ama yeni çıkanlar güzel olmuş.tuborg iyidir.miller su dur starter birasıdır.ama iyidir iyi;)bira dır biraaaaaaaaaa[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar