Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çin çin // pyro'nun ilk birasına eşlik ediyoz

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Ha yanlış anlaşılma olmasın; zararına inanmıyorum derken burada olmasının zararlı olduğuna inanmıyorum demek istiyorum. Yani "kimseyi etkilemez ne etkiliicek" değil kastım.

Yeri geldiğinde ben de içki önerisi yaparım, kokteyl tarifi veririm mesela forumlarda, ya da romantik bir akşam için yemek önerisi yaptığım gibi şarap önerisi de yaparım. Özenen olur belki, hiç içkiyle alakası olmadığı halde içmeye meyleden de olur belki, ufak ihtimal olsa da mümkündür. Yalnız açık bir durum var ki yalıtılmış bir dünyada yaşamıyor hiç kimse, yani ben 18- birisinin burada bunları okuyup "aa bak rakı içen insanlar da varmış", "aha bira diye birşey varmış lan ne ola ki?" diyeceğine ihtimal vermiyorum ;]

En fazla etki "bunlar içiyor ben de içeyim" olabilir ki bu olmasın diye de kalkıp forumda demir yumruk moduna girmeyi had safhada gereksiz ve anlamsız hatta zararlı görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bu başlık özendirici mi? aksini söyleyebilir miyiz? 18 yaş altı arkadaşlar görüp özenebilir mi? bir kişi dahi özense de başlayıp azıtsa olayı bu az mıdır? (5 milyar insan yok sonuçta burada) bence değildir, bu insan ileride alkolik de olabilir. ben intihar tartşmalarında da benzer bir yaklaşımdaydım, fazla tutucu görünebilirim ama doğruyla yanlışın ayırt edilmesi daha güç özellikle 18 yaş altında. herkes filmden, oyundan özenip uzi'yle okul basmıyor ama milyonlarca alkolik, sirozdan ölen insan var dünyada..

kuşku hakkımı saklı tutuyorum ancak mühim olan benim değil moderasyonun düşüncesi sonuçta.. :)

şekilçocuk:

muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! alkolde değil!

:-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

bak mesela arcane zil zurna geziyor hergün, hepimiz içsek dağıtsak forumu onun gibi, iyi mi olur? :-p

pyro seni cidden çarpmış ehe

şişede durduğu gibi durmuyor denir ya.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlıyorum abi ne demek istediğini, ama bende demek istiyorum ki bu topicten özenip ileride ayyaş olacak adam yarın beni bakkaldan çıkarken elimde birayla görse yine ayyaş olur.

Evet ben de bu topici görmesem dün efendi gibi gidip yatçaktım evime, onun yerine iki votka attım öyle yattım, ben de etkilendim acaip yani, o ayrı =]

edit: geç olsun güç olmasın
*!çin çin*

[Bu mesaj Nefr tarafından 05 Haziran 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe
saraplari misafir yokken acmak istemiyorum
sonra aile alkolik damgasini kor (alkolik olup olmadigimi iddia etmiyom burda bakin :P) baskasi acinca suc benim olmuyo
bu resmen yilbasinda yedigin seylerin kalorisinin sayilmamasi gibi bisi
anlayan anlar beni :p[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...