Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 np, dağınıklık olmasın diye dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 efendim ben bir teoman sebnem ferah konseri zamani, 1995 yili saniyorum., odtude ictim ilk defa, yuzbin kisi uzerime atlamisti bendeee diye. tutamiyorsunuz haliyle o kadar kalabalikta, coskun gencleri :) elinde icki gorulen iste yeni hedef bu, haydi saldiralim denilerek ablukaya aliniyor. bir de bu neymis diye babamin fiski stoklarina goz atmistim kucucukken. tabi bilemiyor insan sek icmenin zararli olabilecegini o yasta. eoh![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 tuuu,kafir forumu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ehü valla ben de hatırlayamadım ilk ne zaman içtim :/ ama ilk sarhoş olmaya çalışma denememi hatırlıyorum. 10 dakikada 3 rakı bardağı dolusu sek tekel votkası fondipleyip, leşşş gibi olmuştum :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 "ulan millet ne tad alıyor bundan?" diye sormuştum kendi kendime.. bir-iki kere daha içmiştim onlarda da düşünce değişmeyince boşverdim.. "hancı bana süt getir!"[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende ırenc dıodumda kafamı zuper yabtı bundan sora okul acıkken ehr cuma bı bıra aksamları kapalıyken her cnm bısheye sıkıldıgında bira. *!olay budur baba*[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 eee kafayı süper yapmaksa lay kafayı süper yapacak neler neler var.. alkol içeren hiçbirşeyin düzenli içilmesinin sonu hayırlı değildir, başlarken bunu da aklında tut.. esasen 18+ üzeri forum olmadığımızı açıkça belirttiğimiz, 18+ başlıkları hemen kapattığımız halde alkolle ilgili başlıklara yönelik hoşgörüyü de anlayabilmiş değilim ya..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sek votka kapışacak eleman aranıyor!!! ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bence herkes radyo dinlemeli.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 İçki satın alma ve içme yaşı amerikada 21 Türkiyede 18 ama bakiyorumda paticikde -14. Yaş ortalaması bu kadar küçük bir forumda insanları özendirmek hiç doğru değil. Arkadaşın iyisi kötüsü böyle etkiler insanı. İçkininde bir nevi bağımlılık olduğunu unutmamak gerekir. Neyse umarım özendirmez içmeyen fidanları bu tip "çin çin" etkinlikleri. Tabi amaç duyarlı olmak değil daha dogrusu o duyarlılığa erişmiş kişi veya yönetici sayısı sıfır. Cinsellik konu oldugundaki hayatın en normal olayı, derslere kadar girmesi konusulan seyler " tü kaka pis" diyorsunuz. Konu içki olunca sanki bana arkadaş lazım edası ile içkiye özendiriyorsunuz. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 "etrafımda şarhoş numarası yapanlardan tiksinmiştim..."[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: CorteZ, 05 Haziran 2004 00:26 tarihinde demiş ki: İçki satın alma ve içme yaşı amerikada 21 Türkiyede 18 ama bakiyorumda paticikde -14. iide temmusda 17 e gırıyorum sen 14 dıosun? :) herneyse bu foruma takılanları cogu ztn neyın ne yabtıgını neyın zararlı oldugunu ayırt edebılcek tıpte ve zekada kısıler. yoksa öle deıl mı? zevkler vs tartısılmaz...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: CorteZ, 05 Haziran 2004 00:26 tarihinde demiş ki: İçki satın alma ve içme yaşı amerikada 21 Türkiyede 18 ama bakiyorumda paticikde -14. Yaş ortalaması bu kadar küçük bir forumda insanları özendirmek hiç doğru değil. Arkadaşın iyisi kötüsü böyle etkiler insanı. İçkininde bir nevi bağımlılık olduğunu unutmamak gerekir. Neyse umarım özendirmez içmeyen fidanları bu tip "çin çin" etkinlikleri. Tabi amaç duyarlı olmak değil daha dogrusu o duyarlılığa erişmiş kişi veya yönetici sayısı sıfır. Cinsellik konu oldugundaki hayatın en normal olayı, derslere kadar girmesi konusulan seyler " tü kaka pis" diyorsunuz. Konu içki olunca sanki bana arkadaş lazım edası ile içkiye özendiriyorsunuz. Afiyet olsun. Adam haklı yanlız he.1 cümle hariç, özellikle son paragraf. Alınmayın da ;)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] [Bu mesaj Solonor tarafından 05 Haziran 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben haksız demedım ama buraya da bebeler takılmıodur herhalde (0-12) dedıgım gıbı takılanların hepsı neyın ne zararı vs oldugunu ayırt edıp kullanmmayabılecek olan kıshıler...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yani ben hayatım boyunca hiç içki içmemiş ve içmeyecek olmak isterdim açıkçası. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Pyr0 Arkadasım sen 18+ olmadan içki içmen kanunen yasak bir kere. Onu bırak ben 14 sayısını seni kasıt ederek söylemedim. Bu konu zevk veya renk değil bu gerçek bir problem. Konunun tartışılacak bir yanı yok benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende ıcmememısdım vede ıcmıycem dıodum ama bazı sorunlar ust uste geldı bunaldım bakalım nasılmıs dıye deneıdm =) acıkcasıda rahatladım bıraz ama tawsıye etmıorum irdaesı olmayn hemen bagımlı olablır![signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: CorteZ, 05 Haziran 2004 00:41 tarihinde demiş ki: Pyr0 Arkadasım sen 18+ olmadan içki içmen kanunen yasak bir kere. Onu bırak ben 14 sayısını seni kasıt ederek söylemedim. Bu konu zevk veya renk değil bu gerçek bir problem. Konunun tartışılacak bir yanı yok benim açımdan. ii haklısında napcaklar gelıp hapse mı atcaklar yoksa yargılıcaklar mı? ona bakılırsa 18 altı yasına bakkaldan sıgara ve alkol satımı yasak ama ben 6-7 yasından berı ailemın sıgaralarını alıorum bakkaldan..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Abi içki zevk için içilir,güzeldir...Ama olabildiğince az almak lazım. Herşeyin azı karar,çoğu zarar[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Pyr0, 05 Haziran 2004 00:42 tarihinde demiş ki: said: CorteZ, 05 Haziran 2004 00:41 tarihinde demiş ki: Pyr0 Arkadasım sen 18+ olmadan içki içmen kanunen yasak bir kere. Onu bırak ben 14 sayısını seni kasıt ederek söylemedim. Bu konu zevk veya renk değil bu gerçek bir problem. Konunun tartışılacak bir yanı yok benim açımdan. ii haklısında napcaklar gelıp hapse mı atcaklar yoksa yargılıcaklar mı? ona bakılırsa 18 altı yasına bakkaldan sıgara ve alkol satımı yasak ama ben 6-7 yasından berı ailemın sıgaralarını alıorum bakkaldan.. yapıyor olman bunların kanunlara karşı olduğunu göstermez, savunurken bir şeyleri dikkat et; kendi threadini saptırma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Pyr0, 05 Haziran 2004 00:41 tarihinde demiş ki: bende ıcmememısdım vede ıcmıycem dıodum ama bazı sorunlar ust uste geldı bunaldım bakalım nasılmıs dıye deneıdm =) acıkcasıda rahatladım bıraz ama tawsıye etmıorum irdaesı olmayn hemen bagımlı olablır! Yani şu yaklaşımın bile olayı özetliyor. İçki bir kaçışmı o sorunlarından? Sorun yaşadıkça çözümü kadehlerdemi arıyacaksın? painkiller kullanıyorsun ama unutma o pain her zaman beyninde olucak çözülmemiş bir şekilde, ne zaman o sorunlarla savaşırsın beyninde bir hapa bir uyuşturucuya veya alkole ihityaç duymadan o zaman o sorun olmaktan çıkar. Ve bu senin karakterini ve kendine olan guvenini kuvvetlendirir. İçki acizlerin zayıfların kendine güveni olmayanların başvurduğu bir "painkiller"dır. Annen baban hatalı o zaman seni o yaşta sigara almaya içki almaya bakkala gönderiyorsa. Onların suçu değil öğretim çok ama eğitim yok bizim ülkemizde. Belki hapse atmayacaklar ama o kanunlar toplumun iyiliği için var. USA de içki içersen -21 alırsan veya evinde kullandırtırsan yargılanıyorsun. Ve kamu hizmeti yapmak gibi değişik cezalar veriliyor. Ailenden dahi alınabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ya tmm haksızımda bıshı demıorum ama 1 haftadır kendım gogus gelmeye calıshtım sorunlara ama bı ruya iice yıktı :( bu arada annem babam sıgara almaya yolluodu deıl ekmek almaya gıttıgımde onuda alırdım vs kım almamıstır kı ztn? hosh ben sıgaradan nefret ederım vede yemınlıyım hayatım boyunca ıchmıcem... sonuc; haksızım tmm ama uzatmayalım degmes ııkı bı kacamak yapım dedım :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 işe kaçamak de eğlence de; ama sorunlarıma derman olacak de me.. neyse gece uzun .. :)[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bira faydalıdır. İlla derdi olan içmemeli bence. Tekirdağ'da yaşayan biri olarak şarap fabrikasının yanından her sabah geçen biri olarak içkinin alkolik lik seviyesine gelmeden içilmesinin kötü olmadığını düşünüom. Yaş sınırı da 15 dir bence.[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Ferrero, 05 Haziran 2004 01:14 tarihinde demiş ki: Bira faydalıdır. İlla derdi olan içmemeli bence. Tekirdağ'da yaşayan biri olarak şarap fabrikasının yanından her sabah geçen biri olarak içkinin alkolik lik seviyesine gelmeden içilmesinin kötü olmadığını düşünüom. Yaş sınırı da 15 dir bence. Ya sen kimsin otoritemisin? Adama bak bence 15dir diyor gidin yatın uyuyun ya boş boş konuşmayın. Bencede extasy bir anti-deprasandır. Lafmı seninki. Biranın nesi faydalı dogal!!! olarak alamayıp!!! sadece biradan aldığın bir vitaminmi var? Adama bak ya şarap fabrikasının önünden geçiyor diye kendini supervisor ilan etti konu hakkında. Allahtan hastanenin yanında filan yaşamıyorsun alim allah beyin cerrahlığı yapmaya filan kalkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar