Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ehe daa buradayım emacım, gitçem eve o zaman çin çin diicem anca bu ofisim bir derece daha resmi, mesai esnasında votka açamıyorum burada ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi kafamı bosan sey tam gıttı dıodum eskı sewgılıden msj geldı =( gıttı tum mutlulugum tamda bıtırmıshtım bıramı ya =( *!bakkalın yolunu tutar*[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hayat kısa, değmez bir kıza! *!çin çin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bitiyo bu be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ehe topiği okuduktan sonra direk buzdolabiına gidip bi efes premium aldım...gerçi pek sevmem ama okulun bitişi (ve otelde stajımın başlaması şerefine :)) içiyim dedim...cin cin b@b th3 k3nkler... *!Birasını yudumlar*[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 geçen gece, üniversitenin bu döneminin bitişi kutlamak istedik. İzmitteyim.. Arkadaşlarla hade gidip içicek bişiler alalım dedik. Ben vodka istiodum.. Diğeri bira, diğeri de şaraf.. Saat 12 gibiydi, bi çıktık ki karakollar bilem kapanmış.. Yani böle iiirenç bi şehir olamaz, berbat.. Tabi ben antalyadan gelen bi vatandaş olduum için, günün her saati cnm istediinde gidip alırım içkimi, ve o gece yok şuraya bakalım yok buraya bakalım die tam 8 km yol yürüdük.. En sonunda (bu hepsinden iirenç) 24 saat açık die gidip yol üstündeki bi BP den bira aldıuk.. Sadece bira varemış extra bilem yoktu.. Bide el altından satıolar imi.. Deli oldum.. Bida daa izmitte içeni... Dicem ama olmicak eheh..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Volfied, 04 Haziran 2004 20:27 tarihinde demiş ki: cin cin ema apla! *!Etrafa imali bi bakis atar, pozdaki sarabi alir icmeye devam eder* o takvimden isterim:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 eheh bakala gıdemıcem ya hafıf sallantı var charptı az bıraz =P kola var ona dadanım bare =) bu arada ema apla önerını dıkkate almaya chalıshıcam =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bira semem... tadı hoşuma gitmiyor... sarabı severim, köpek öldüren olarak değil harbi lezzetli kırmızı şarap olacak uff çok değil bir iki adeh sarhoşlukla uğraşamam bi de :P her ne kadar bizimkiler karşı çıksada her sarap içilen yerde bir kadeh falan onlarda otlarınırım :P şu 18 bi bitsin özgürlük tam karışanım olmaz o zaman(hayaller güzeldir)[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 içmeye gidiyorum bende pfff canım çekti[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 taksim nevizade yada Beşiktaş kazan a gelicek varmı??? orda olcam ben bi seslenin bakarım sise :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 barbaros bulvarında üst geçitin orda müzenin karşısında[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 neyse artık biramın sonunda gelirken, hafiften bavullarımıda hazırlamaya başlayayım...başka bir ayrılık topici açmaya gerek görmedim...arkadaşlar 2.5 aylık stajımı yapmak için Antalya/Kiriş semalarındaki güzide bir 5 yıldızlı otelimizin lojmanına hareket ediyorum artık 25 ağustosa kadar felan buralarda olamayacağım...gerçi izin günlerimde felan eve dönebilirsem bakarım ama o da pek fazla olmayacak yani...hadi hepiniz kendinize iyi bakın, itişmeyin kakışmayın, arasıra gelen h3kl3ride başıboş bırakmayın, besleyin gezin dolaştırın onlarda canlı =P Özetle: Hoşçakalın! P.S. ema hanım FAQyu ne zaman yapacaksınız bakın döndüğümde görmek istiyorum sonra work sux felan anlamam ha =P P.S. 2 arkadaşlar topicin yönünü hoşçakal mesajlarıya saptırmayalım, beni çıkışa kadar geçirecekseniz pmden yapınız efem :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yapıcam bi ara.. onu bırakın şahane zihin açıcı yayınım başlamıştır paticik fm'de, ilgilileri bekliyoz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 igrenc bir tadi vardir ......... ancak leblebi ...penir uclusuyler ve abartip eger peynir falan ile dener sen babadir ancak sade sade ve sicak olursa cok iii mide bulandiirir sahsen meretin bole bir islevi vardir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 pati fm ı dınlemek ıcın ne yazıoduk url ye bashım dönuoda urasmıım bulmakla =P lınk verrsenız =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 http://www.paticik.com:8000/listen.pls[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 istek flm atabılıoz mu bıde atıosak nerden? tkrar saolun =P[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ilk içtiğimde çok kötü bir tat gelmişdi ağzıma ardından hemen bişeyler yiyerek o tadı silmeye calısmıstım peynir domates falan :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 haa ilk ictigim gunu hatirladim! hehe dur bakiyim, sene 1998, 6 iyil oluyo lan harbidne :P depremden bi sene once yani ceylankentteyiz, her gece aydina damlardik piyasaya (genctik enerjetiktik :P) en buyuk zevkimiz bira alip iskelede denge oyunu oynamakti hehe, ilk ictigimde oole bisi olmamisti bana, nedense hrmm aci diyip devam etmistim hehe[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 radyo geyiği yapmak için lütfen müzik bölümündeki yayın threadine buyrunuz. diğer geyikler için burdan devam edebilirsiniz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ilk ne zaman ictigimi hatirlamiyorum ki =p[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben ilk içtiğimde kendimi bi boq zannetmiştim. adam olduğumu zannetmiştim. hatta yazlıktaydık, bana ilk birayı yazlıktaki kız arkım içirmişti. ben çok içmiş numarası yapsamda içtikten sonra karakterimdeki değişiklikten anlamıştır :D Ama bi boq olamamışım :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yazın üşümek istiyorsanız birebirdir bi garip yapar... ama şişede durduğu gibi durmaz yakınlarda tuvalet ya da en azından boş arazi falan yoksa içmeyin :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Emaleth, 04 Haziran 2004 21:58 tarihinde demiş ki: radyo geyiği yapmak için lütfen müzik bölümündeki yayın threadine buyrunuz. diğer geyikler için burdan devam edebilirsiniz :)) msj alınmıstır sorry =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar