Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çin çin // pyro'nun ilk birasına eşlik ediyoz

Pyro

Öne çıkan mesajlar

hmm karnım ağrımıştı ve bardağın yarısında midem bulanmıştı :) sorada tuvalete gidip çiş yapmıştım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
[Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

unlu bordo sarabi :)
aile kutman uyesi olunca tabi sandik sandik sarap oluyo evde :D

ekleme: Kucuk cocuga da bundan yararlanmak dusuyo

o takvimi de bi buuxk saat sonra catiya ciktigimda ne gorucegimi anlamak icin kullaniyorum
dun tuzladan mukemmel bi sari dolunay vardi, gunesin son isiklarini yansitti, sonra tekrar gumusi rengine dongu
[signature][hline]Müzik ve din

[Bu mesaj Volfied tarafından 04 Haziran 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bide teneke bira içilmez abi metal kokuyo resmen efes falan.
zaten bira en iyi ışık almayan şişelerde saklanır.
miller iyi değil.calsberg de.bende bira eksperi gibi konusuyom eheu.
hepsinden bol bol içtim ama şu yabancı biralardan miller,becks, ve calsberg i hiç beğenmedim.Bud en iyisi yabancı biralarda.
Efesdede ağır bi arpa kokusu.Ha miller nie kötü hafif yanıksı mayaları var ondan.
Tuborg'larında kahverengi şişeleri iyi değil.Bulabilirseniz yeşil şişeli tuborg en güzel bira.
Efes dark'da iyi ama extra iğrenç.Açtıktan 10dk sonra müthiş bi acılığı oluyo içilmiyo.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 04 Haziran 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
Tuborg'larında kahverengi şişeleri iyi değil.Bulabilirseniz yeşil şişeli tuborg en güzel bira.

walla yesıl benım ıctıgımde suan aram pek olmaz hangısının hangı rengı veya turu ii ama bu hoshuma gıttı gıbı =)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bira ilk yudumda cogunlugun osuna gider, yeni bisidir sonucta
ama herkes afetsin bence bi sure sonra ozellikle metal kutuda olanalr ictigini isersin moduna donusuyolar

sana bi oneri vericem
tadini alarak ic, boole bi oturusta 7 12 tane icicem iciciyim ben roh yapip sonra gtune kadar agzindan parmagini sokmak zorunda kalma, az ic, tadini cikar, hem paradan, hem zamandan, hem de eglenceden tasarruf et :)[signature][hline]Müzik ve din
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...