Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 suan hayatımda ılk defa bıra ıchıyorum =) mrk ettım bıra ıcenlerın ılk ıctıklerı zamankı duyguları ve durumları nelerdı? :-p [signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ohh misss[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 canım acaip çekti bea..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bosver birayi saraba gel saraba *!Elindeki kirmizi kadehini cevirir, koklar ve icer, daha icerde bi sise daha vardir*[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bira çirkindir. *!yine fişki içiyo bu* *!çin çin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hmm karnım ağrımıştı ve bardağın yarısında midem bulanmıştı :) sorada tuvalete gidip çiş yapmıştım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Şöyle mayhoş bi şarap olcak hakikaten pamukkale iyidir birazda ev peyniri olcak mmmhhmhmhm[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 uzağı net görememiştim =). bir de yarım saat sonra çılgınlar gibi işemiştim hehe.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ya bu gaz yabar mı? bende mı sorun war =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bira severim iyidir güzeldir.. efes pilsen tercihimdir..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 valla bana fıçı gibi bardakta gelmişti yarısına kadar zar zor içtim beğenmedim yarısından sonra su gibi içmeye başladım belli bi süre sora baya güzel oluo :D[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius icq : 274816554 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 cin cin ema apla! *!Etrafa imali bi bakis atar, pozdaki sarabi alir icmeye devam eder*[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yeşil şişeli tuborg.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 efes dark ohh miss[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 şaraptan chok ılgımı takvım chektı chok guselmısh =P bu arada o sarap unlu bordo sarabı mı cıdden yoksa bakkaldan alınmısh bı sharap mı =P[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben miller la bashlıcaktım hafif flm dedıler bakalda kalmamısh tuborg (wold brand mı gold label mıdır herneyse onla basladım :-p)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 unlu bordo sarabi :) aile kutman uyesi olunca tabi sandik sandik sarap oluyo evde :D ekleme: Kucuk cocuga da bundan yararlanmak dusuyo o takvimi de bi buuxk saat sonra catiya ciktigimda ne gorucegimi anlamak icin kullaniyorum dun tuzladan mukemmel bi sari dolunay vardi, gunesin son isiklarini yansitti, sonra tekrar gumusi rengine dongu [signature][hline]Müzik ve din [Bu mesaj Volfied tarafından 04 Haziran 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bide teneke bira içilmez abi metal kokuyo resmen efes falan. zaten bira en iyi ışık almayan şişelerde saklanır. miller iyi değil.calsberg de.bende bira eksperi gibi konusuyom eheu. hepsinden bol bol içtim ama şu yabancı biralardan miller,becks, ve calsberg i hiç beğenmedim.Bud en iyisi yabancı biralarda. Efesdede ağır bi arpa kokusu.Ha miller nie kötü hafif yanıksı mayaları var ondan. Tuborg'larında kahverengi şişeleri iyi değil.Bulabilirseniz yeşil şişeli tuborg en güzel bira. Efes dark'da iyi ama extra iğrenç.Açtıktan 10dk sonra müthiş bi acılığı oluyo içilmiyo.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ilk içtiğimde beğenmiştim ama kokusuna pek alışamamıştım :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Miller en iyisi yeni tad arayanlara simdi supermarketlerde pet siselerde (EVET PET SISE!) Skoll bira satmaya basladilar sicak icmeyi deneyin, ingiliz birasi :P[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Fistan, 04 Haziran 2004 20:33 tarihinde demiş ki: Tuborg'larında kahverengi şişeleri iyi değil.Bulabilirseniz yeşil şişeli tuborg en güzel bira. walla yesıl benım ıctıgımde suan aram pek olmaz hangısının hangı rengı veya turu ii ama bu hoshuma gıttı gıbı =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ilk bira ilk yudumda cogunlugun osuna gider, yeni bisidir sonucta ama herkes afetsin bence bi sure sonra ozellikle metal kutuda olanalr ictigini isersin moduna donusuyolar sana bi oneri vericem tadini alarak ic, boole bi oturusta 7 12 tane icicem iciciyim ben roh yapip sonra gtune kadar agzindan parmagini sokmak zorunda kalma, az ic, tadini cikar, hem paradan, hem zamandan, hem de eglenceden tasarruf et :)[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Daha Hiç İçmedim Desem Ne Dersiniz... :-)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bira icimli bisey yani sarap gibi degil boyle akiyor daaha rahat alkol oranida dusuk cok kiyak birsey biz 2002 dunya kupasi finalinde almistik fici 2 tane 8 lt 6 kisi rahat bitmisti farkinda degildik tek sorun sonlara dogru cok isinmisti pic oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Volfi +1. Bira içeceksen en fazla 3 şişe derim ben.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar