Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Aralık Asker'e gidecekler

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Çok dolambaçlı o işler.Şimdi bitirdiysen yoklamaya gitmen gerekiyor.Eğer gitmediytsen yoklama kaçagı olarak gözükürsün.Korkma bir hukuki yaptırımı yok;ama bence git derim fırsat buldugunda askeri subeye.Sonucta bi form doldurcaksın bi de askeri muaneye gireceksin o kadar.Tecil konusunda işlemini gerceklesitirosun istiyor musun istemiyor musun vs.

Dolambaçlı derken söyle bir sey oldu.Ben mezun olduktan 7 ay sonra gittim şubeye ve tecilim o gittigim tarihten itibaren oldu.Yani 7 ay extra kazandım;ama arkadasıma mezuniyet tarihinden itibaren tecil tarihi vermişler ki anladıgın üzere dogrusu bu.Anladıgım kadarıyla orda calısan sivil memurun güzelligine geldik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Askere gidicekler için yeni askerlerden alınmış tüyo: acemi birliğine teslim oluduğun zaman 'çök hemen çök dedim size' diye gerilimli bi anons oluormuş sakinliğinizi koruyup çökmeniz tavsiye ediliyor ayrıca 10 ar kişilik gruplar halinde çöküyormuşsun o 10 kişiyi dikkatli seçin ve öyle çökün çünkü onlar sizin koğuş arkadaşlarınız oluormuş
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

elesso said:

la ben şimdi yeni mezun oldum, gerçi daha olamadım tek ders sınavı var. neyse işte mezun olursam 2 sene otomatik tecil oluyomu yoksa bişey yapmam gerekiyomu.

Diplomanı al askerlik şubesine git. Yoksa polis kapına dayanır asker kaçağı diye.

son yoklama taa 31 ekimde degil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...