Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Şimdi http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/yedeksubayerkensevkduyurusu.doc Burda kasim için 01 Temmuz-31 Ekim arasi diyor en geç dilekçe için. 4 yıllık yeni okul bitiren biri olarak bu işliyor değil mi bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Çok dolambaçlı o işler.Şimdi bitirdiysen yoklamaya gitmen gerekiyor.Eğer gitmediytsen yoklama kaçagı olarak gözükürsün.Korkma bir hukuki yaptırımı yok;ama bence git derim fırsat buldugunda askeri subeye.Sonucta bi form doldurcaksın bi de askeri muaneye gireceksin o kadar.Tecil konusunda işlemini gerceklesitirosun istiyor musun istemiyor musun vs. Dolambaçlı derken söyle bir sey oldu.Ben mezun olduktan 7 ay sonra gittim şubeye ve tecilim o gittigim tarihten itibaren oldu.Yani 7 ay extra kazandım;ama arkadasıma mezuniyet tarihinden itibaren tecil tarihi vermişler ki anladıgın üzere dogrusu bu.Anladıgım kadarıyla orda calısan sivil memurun güzelligine geldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 OF TAM 3 AY SONRA BİRLİĞE TESLİM OLUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 3 ay dedigin nedir, gelir gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 elaidi said: OF TAM 3 AY SONRA BİRLİĞE TESLİM OLUYORUZ başvurdun mu!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 başvurdum tabi. gidiş kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 erken sevk dilekçeleri kesin kabul oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oluyo problem çıkartmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şimdi eylül sonunda gitcem ben muhtemelen, bu karar olayi hemen aliniyor değil mi ? çünkü en son 31 ekimde dilekçe kabul lan diyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 dilekçe dediğiniz nasıl bi$ey. bana sadece aralık celbinde gitmek istiyorum diye 1 satır bi$ey yazdırdılar imzalattırttılar o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bavulu toplamaya basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hah oysa süper valla. monotonluktan çıksın az hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Skyfire said: dilekçe dediğiniz nasıl bi$ey. bana sadece aralık celbinde gitmek istiyorum diye 1 satır bi$ey yazdırdılar imzalattırttılar o mu? evet o işte. @lop eylül sonu diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şurda yazıyodu 31 ekim diye http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/yedeksubayerkensevkduyurusu.doc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Askere gidicekler için yeni askerlerden alınmış tüyo: acemi birliğine teslim oluduğun zaman 'çök hemen çök dedim size' diye gerilimli bi anons oluormuş sakinliğinizi koruyup çökmeniz tavsiye ediliyor ayrıca 10 ar kişilik gruplar halinde çöküyormuşsun o 10 kişiyi dikkatli seçin ve öyle çökün çünkü onlar sizin koğuş arkadaşlarınız oluormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Türkiye sınırları içindeki 100lerce acemi birliğinin bir tanesinde muhtemelen yapıyorlardır böyle bir şey evet =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 elaidi said: OF TAM 3 AY SONRA BİRLİĞE TESLİM OLUYORUZ Yarın akşam Sibeller yemeğe geliyormuş bize. Söyleyeyim de seni geçirirken gelsin. O şimdi asker söyler belki senin için asdkjnaf. edik: yanlış şeyi alıntılamışım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 şimcik aralık ıcın son başvuru 31 ekim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 la ben şimdi yeni mezun oldum, gerçi daha olamadım tek ders sınavı var. neyse işte mezun olursam 2 sene otomatik tecil oluyomu yoksa bişey yapmam gerekiyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Şubeye gidiyorsun, tecil ettiriyorsun. Yoksa kaçak diye aranıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bu hafta içi gidicem bende, taa mamaktaymış sanırım daha önce hiç gitmemiştim o taraflara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 elesso said: la ben şimdi yeni mezun oldum, gerçi daha olamadım tek ders sınavı var. neyse işte mezun olursam 2 sene otomatik tecil oluyomu yoksa bişey yapmam gerekiyomu. Diplomanı al askerlik şubesine git. Yoksa polis kapına dayanır asker kaçağı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Benim de tek ders var, okul tecil ettirmiyor (Marmara sçs) gidip kendim tecil ettirecekmişim. Negzel gidecektim aralıkta falan, kafam rahat edecekti sonra. Zaman serisi kere başına taş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 axedice said: elesso said: la ben şimdi yeni mezun oldum, gerçi daha olamadım tek ders sınavı var. neyse işte mezun olursam 2 sene otomatik tecil oluyomu yoksa bişey yapmam gerekiyomu. Diplomanı al askerlik şubesine git. Yoksa polis kapına dayanır asker kaçağı diye. son yoklama taa 31 ekimde degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ya hakkaten eylül sonu mu ekim sonu mu bu? eylül sonuysa deli manyak günler bekliyo beni yakın zamanda :D asdads işler çok yoğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar