Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Buyse said: sattım ben de. naparsan yap dsfds kizma la :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Doruk Gürleyen Emir Altay Erdem Atlı Toygun Erdinç satınız anacım. bu aksam gidiyor oyun ona gore :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 facebook dışından oyunu oyniyamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 1b $ ı geçtim bi de concorde aldım bırakayım oyunu artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben neden bu kadar geç keşfettim bu oyunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hala oynayan kaldı mı, uyduruk bi oyundu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 baya geç keşfetmişm hakkaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kısa bir süre oynadım. 8 tane güzel uçak yaptım. sonra baktım her şey aynı şekilde ilerliyor. baydı. concorde alana kadar oynayanlara mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 concorde almak cok kolay da bi getirisi yok. 400 tane A380 alana kadar ugrasıyosun, onları rotaya koyacan tek tek, repairi var ıvırı boku pusuru. hep aynı devam eden oyunda bu kadar kasmaya ne gerek var dedim ve bıraktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar