Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 chormagussda allysanız geleyim sonunda 80ledim şamanı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Masquerade said: Çok hızlı olacan lfg konusunda. Biz tank, healer, dps üçlüsü olarak "lf 2 dps xxx hc, last spots" dediğim an 5 saniye içinde ekranda 5-10 arası whisper geliyor. :P Lf 2 dps last spot nasıl oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Akşam üzeri pazarcı ağzı be işte :) ... kalmadı bitti.. LFM 5 dps 2 tanks 3 healer last spot ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 40level rogue'um var zaten 36 kasmıştım bi daha kastım hiç üşenmedim nasıl güzel bir classtır. Subletly gidiyosun hem pvpde hem pve de başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ortaya çıkmamış ego tatmini rogue. Görünmez ol insanlara arkadan saldır. Kalleşçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Boci said: Ortaya çıkmamış ego tatmini rogue. Görünmez ol insanlara arkadan saldır. Kalleşçe... 1 sene rogue oynamak.... ve rogue a laf etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Darti said: Masquerade said: Çok hızlı olacan lfg konusunda. Biz tank, healer, dps üçlüsü olarak "lf 2 dps xxx hc, last spots" dediğim an 5 saniye içinde ekranda 5-10 arası whisper geliyor. :P Lf 2 dps last spot nasıl oluyo. last spots yazıyor ama orada. :p tank healer oldumu sorun yok zaten. voaya bile 2 dakikada fazlasıyla yetecek dps çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 işin taktiği o. last spot demeye raidin yarısı doluyken başlıyo millet. bahane de "gelcek onlar birazdan" dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Boci said: Ortaya çıkmamış ego tatmini rogue. Görünmez ol insanlara arkadan saldır. Kalleşçe... Hastayım bu laflara. 100 yıllık Rogue'u değiştirelim ve artık görünür olarak dolaşsın, çalmasın, ekmeğini taştan çıkarsın, üstelik ışığın koruyucusu, iyilerin dostu falan olsun istersen bir de? Priestelerde mc yapmasın abi, adamın beyniyle niye oynuyosununuz, hadi oynadın tepeden niye atıyosun birader... Kalleşçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 MC dedin de engineering head enchant efsane birşey, wsgde flag carrier'ı mc'ye alıyorum götürüyorum bizimkilerin yanına. Bi de priestleri mc'e alıyorum kendi adamlarına fear vs. ne kadar cdleri varsa boşaltıyorlar süper oluyor asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Şu mc yüzünden priest mı açsak :) Zaten pvp, pve her açıdan manyak bi sınıf.. Mc nin süresi uzun olsada wg offensive de içerdeki bi elemana demolisher aldırıp duvarı içerden yıktırsak :) Hem kendi fanction uda vuramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 GEL BİZE PRIEST KAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Boci said: Ortaya çıkmamış ego tatmini rogue. Görünmez ol insanlara arkadan saldır. Kalleşçe... paladin de gizli homosexual gorunmez olma insanlari gostere gostere becer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar