Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bakalım görecez akşam ne nasıl olcak=) çok pis merak ediyorum... New Castle maçını izleyip çıkışta da Green Street Holigans filmine atıfta bulunmak suretiyle bikaç kafa göz patlatırdık. Ah uleyn hadi ingiltereye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Off Llama yarama parmak bastın valla. normalde ben de izmir'deyim. Hani zaten 40 yılda bir maç oluyor adam gibi. Ona da dürbünsüz gidince aptal gibi minyatür adamların koşmasını izliyorsun. Nese iyi ki şu staj işi cikti da istanbul'a geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 türkiye kupası finalinde kale arkasındayım yemin ediyom yusufun golunu gördü isem ki kale arkasındaki gram kişi sevinmedi gol oldu 1 dk sonra herkez ne oldu golmu diye patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Eheh ben de kale arkasındaydım. Gol bi de karşi kaleye oldu. Böyle ben bakiyorum kapalida falan millet ayaklandi. Aha dedim gene meksika dalgasi geliyor. Tam hazirlandim bi baktim dalganin içine GOOOLLLLL diye bi ses gömülü geliyor. O zaman anladık gol olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Patates - Bira - TV (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit said: güzel bişi maç izlemek. tr de pek güzel stad yok ama idare edicez bunada şükür. İngilterede olmak vardı St. James' Parkta 50 bin kişiyle beraber Newcastle maçını izlemek vardı ama nasip kader kısmet işte. ulan duyan da hayatının yarısını old trafforda geçirdin zanneder. nerden biliyon ordaki atmosferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ginaly said: kermit said: güzel bişi maç izlemek. tr de pek güzel stad yok ama idare edicez bunada şükür. İngilterede olmak vardı St. James' Parkta 50 bin kişiyle beraber Newcastle maçını izlemek vardı ama nasip kader kısmet işte. ulan duyan da hayatının yarısını old trafforda geçirdin zanneder. nerden biliyon ordaki atmosferi. öküz adam. adamların maçlarını izliyoz imreniyoz ondan bahsediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 imreniyo adam, ondan bahsediyo! öküz adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 seks filan sanmıstım sekiztaş çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Stada giderken yanimda SLR kamera götürsem diyorum ama şimdi ortam nasıl onu da tam bilmiyorum. Sonra objektifi falan elimize alip gelmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Hakkını ver. Geberene kadar bağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 çıkmıştır artık yavaştan bari adamı kazana götürseler maçtan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bjk kaptırır akşam puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kavga çıkar tabatada geldi olay olur valla millet burnundan soluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 mulgear6 said: seks filan sanmıstım sekiztaş çıktı Mulgear akıl sağlığın yerinde mi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben gidemedim mabede. bir gün gidicem ama şükrü saracogluna. yanından gördüm o bile yetti ehue. iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 philip said: mulgear6 said: seks filan sanmıstım sekiztaş çıktı Mulgear akıl sağlığın yerinde mi ;) ahahah ergenin kendini ele vermesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 güzel bi taraftar ve maç olmuştur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 az önce inönü'nün önünden geçerken benım bile gidesim geldi yea.ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 uleyn nasi olur ya=( Nese sağlık olsun bence süper geçti. Su an konusamasam da beşiktaşa 2-3 ses teli feda etmişiz az bile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 acıdım ya ilk maçında 0-0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fede said: bjk kaptırır akşam puan selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yaw giden puan olsun. Geçen sene de böyle takım saçma sapan oynuyordu. Sonra bi ara bala göte şampiyon olduk=) Ama bu sene pek mümkün olmucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar