Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok heyecanlıyım hayatımda bir ilk=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bakalım görecez akşam ne nasıl olcak=) çok pis merak ediyorum...

New Castle maçını izleyip çıkışta da Green Street Holigans filmine atıfta bulunmak suretiyle bikaç kafa göz patlatırdık. Ah uleyn hadi ingiltereye gidelim
Mesaj tarihi:
Off Llama yarama parmak bastın valla. normalde ben de izmir'deyim. Hani zaten 40 yılda bir maç oluyor adam gibi. Ona da dürbünsüz gidince aptal gibi minyatür adamların koşmasını izliyorsun.

Nese iyi ki şu staj işi cikti da istanbul'a geldim
Mesaj tarihi:
türkiye kupası finalinde kale arkasındayım
yemin ediyom yusufun golunu gördü isem ki kale arkasındaki gram kişi sevinmedi gol oldu 1 dk sonra herkez
ne oldu golmu diye patladı
Mesaj tarihi:
Eheh ben de kale arkasındaydım. Gol bi de karşi kaleye oldu.

Böyle ben bakiyorum kapalida falan millet ayaklandi. Aha dedim gene meksika dalgasi geliyor. Tam hazirlandim bi baktim dalganin içine GOOOLLLLL diye bi ses gömülü geliyor. O zaman anladık gol olduğunu :D
Mesaj tarihi:
kermit said:

güzel bişi maç izlemek. tr de pek güzel stad yok ama idare edicez bunada şükür.
İngilterede olmak vardı St. James' Parkta 50 bin kişiyle beraber Newcastle maçını izlemek vardı ama nasip kader kısmet işte.

ulan duyan da hayatının yarısını old trafforda geçirdin zanneder. nerden biliyon ordaki atmosferi.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

kermit said:

güzel bişi maç izlemek. tr de pek güzel stad yok ama idare edicez bunada şükür.
İngilterede olmak vardı St. James' Parkta 50 bin kişiyle beraber Newcastle maçını izlemek vardı ama nasip kader kısmet işte.

ulan duyan da hayatının yarısını old trafforda geçirdin zanneder. nerden biliyon ordaki atmosferi.

öküz adam. adamların maçlarını izliyoz imreniyoz ondan bahsediyom.
  • Yeni Oluştur...