Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ıspartayı kazandım, bi arkadaş da var yakın arkadaşım benimle aynı bölümü kazandı. ben diyorum ki eve çıkalım, o diyo ki her yere bi bakalım yurtlara da bakalım. yani bi türlü karar veremedik. eğer o yurta çıkarsa tek ev tutmanın külfetinden ötürü ben de yurta çıkıcam, şayet belki eve çıksam pişman olabilirim de ama yurta çıksam da pişman olabilirim de, aslında ben de muallaktayım yani =D tavsiyenizi sorayım dedim, ilk sene yurt şart mı dersiniz, eve çıkın oğlum yurtta işiniz ne işkence gibi mi dersiniz? hatta şimdi aklıma geldi bi de apart diye bi olay var, ama onun fiyatları pahalı ya, eve çıksam eşyam hazır zaten. tavsiyeler gogo! teşekkürler şimdiden =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yurt olmasa da ilk sene apart iyidir. derdi az olur. hem şehre hem okula alışmaya çalışırken bir de kendi evinin çilesi zor gelebilir. herkes için farklı tabi. Daha sonradan derdi uğraşı olsa da evi bişeye değişmessin o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bence eve çık. ilk seneden işlerini halledip rahat rahat 4 sene oturursun,arkadaşın da kazanmış zaten aynı bölümü şahane bence. hiç yurtla falan uğraşma illa ki 1 sene sonunda eve çıkmak isticeksi,nyurt hayatı saks,baştan evi bulup hallet işlerini rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tıp kazandık 6 sene oturcaz oyüzden =D aslında bi hesaplayınca yaklaşık bi ev parası oluyo 6 senenin kirası ha ıspartada, ama birikmiş para yok ki ev alalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kesin ev.. ama yok ilk sene ev olmazderseniz apart yapın yarı ev hayatına alışırsınız bi de şunu da unutma ev olayıyla normal arkadaşlık başka olabiliyor. yalan olmayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tip okuyosan kesin eve cik, sessiz ortam lazim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bir sene yurt derim ben önce. O arkadaşınla aran çok iyi olabilir ama beraber yaşamaya başladıktan sonra işler çok değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 işte beraber yaşayınca işin sakata bağlamasından korkuyorum bi nebze de aslında, tamam lise döneminde yakın arkadaşımdı ama ikimiz de pek titiz değiliz öyle evin dağınıklığı vesaire bakımından, ne biliyim saçma sapan kavgalar çıkabilir oyüzden veya başka sebeplerden gibime geliyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ondan önce daha temel problemler olabiliyor. Adamın yemek, banyo, tuvalet, uyku, ders, internet alışkanlıklarını biliyormusun ? Adamı rahatsız etmeyen ama sana çok itici gelicek huyları olabilir ha ufak tefek bazen büyük tartışmalar olur elbette çok uzun bir süreçten bahsediyorsun sen ama bazı şeyler uyuşmazsa daha yolun başından koparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Apart dediğiniz nedir tam olarak yav? evden farklı bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Apart, otel gibi bi bakıma. Elektrik, su, yakıt giderleri içinde aylık bi fiyatı var. İnternet de dahil benim muhtemelen tutacağıma, servis de var okula. 2 kişilik bi daire mesela, tüm eşya var, yastığını al git tadında. Mutfak banyo tuvalet ortak kullanım alanı. Genelde arkadaş bulamadığın için çıkılıyor ilk yıl, benim öyle en azından, yanına tanımadığın birini veriyorlar. Ama genelde iyi insan çıkıyor, sorun yaşarsan başka bi daireye taşıyabiliyorlar seni falan. Yarı yurt gibi bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ilk sene yurda gir sonra arkadaşla eve çık gelenektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Fly said: ilk sene yurda gir sonra arkadaşla eve çık gelenektir. yurt ortamı güzeldir. ilk sene yeni arkadaşlıklar falan edinirsin. sonra çık eve. bu arada bazı yurtlarda eve çıkmana gerek yok. benim koçtaki arkadaşlarım mesela ne işim var evde falan diyorlar, zaten gayet özgürler yurt konusunda. faakaaat evin rahatlığı çok farklı, şöööle uzatıcan ayağını, yapıcan ekmek arası bir şeyler geçicen tvnin karşısına. bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aynı bölümden yakın arkadaşla eve çıkılmaz . en son kardeşim dediğim adam gece 2 de üstüme yürümüş bıçak çekmişti. ilk sene özel yurt iyidir kalın 2 kişilik odada çevreniz olsun başka bölümlerden direk eve çıkarsanız sadece bölümden birkaç kişiyle takılırsınız sonra sıkılırsınız birbirinizden sorunlar patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fakirsen yurt yoksa her türlü ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 düşünmeden yurt diyorum . 5 sene şehir dışında kaldım .yurt. ha olmuyor , zaten eve çıkma dürtüleri seni çıkarır bi yerlere edit: Şirketim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yurt kesinlikle . Zaten yurtta yaşayış biçimine uygun kişilerle arkadaş oluyorsun . Onlarla eve çıktığında sorun olmuyor pek . Yurtta 1.5 sene geçirdiğim arkımla çıktım eve , 2 senedir daha hiç kavga etmedik . Not : Faprikam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 3 aya kadar dayanabildim yurtta sonra tek başıma ev miss gibin. not: holdingim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Fistan said: fakirsen yurt yoksa her türlü ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bence yurda geç kas 1 sene istanbul ankara izmir falan kazan ölürsün ıspartada valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tek kişi ev > tek kişi yurt > çok kişi yurt > çok kişi ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aparta gitme giren cıkan belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 çok kişi evde de belli olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arkadasında aynı yeri kaznmıs ,benim tavsiyem daha önceden tanıdıgın arkadaslarınla ev tutma illa bokluk cıkıyor. cokomel yüzünden kavga cıkar en basitinden:D demedi deme sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar