Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk sene yurt/ev?

Drall

Öne çıkan mesajlar

ıspartayı kazandım, bi arkadaş da var yakın arkadaşım benimle aynı bölümü kazandı. ben diyorum ki eve çıkalım, o diyo ki her yere bi bakalım yurtlara da bakalım. yani bi türlü karar veremedik. eğer o yurta çıkarsa tek ev tutmanın külfetinden ötürü ben de yurta çıkıcam, şayet belki eve çıksam pişman olabilirim de ama yurta çıksam da pişman olabilirim de, aslında ben de muallaktayım yani =D

tavsiyenizi sorayım dedim, ilk sene yurt şart mı dersiniz, eve çıkın oğlum yurtta işiniz ne işkence gibi mi dersiniz? hatta şimdi aklıma geldi bi de apart diye bi olay var, ama onun fiyatları pahalı ya, eve çıksam eşyam hazır zaten. tavsiyeler gogo! teşekkürler şimdiden =D
Sosyal ağlarda paylaş

işte beraber yaşayınca işin sakata bağlamasından korkuyorum bi nebze de aslında, tamam lise döneminde yakın arkadaşımdı ama ikimiz de pek titiz değiliz öyle evin dağınıklığı vesaire bakımından, ne biliyim saçma sapan kavgalar çıkabilir oyüzden veya başka sebeplerden gibime geliyo =/
Sosyal ağlarda paylaş

Ondan önce daha temel problemler olabiliyor. Adamın yemek, banyo, tuvalet, uyku, ders, internet alışkanlıklarını biliyormusun ? Adamı rahatsız etmeyen ama sana çok itici gelicek huyları olabilir

ha ufak tefek bazen büyük tartışmalar olur elbette çok uzun bir süreçten bahsediyorsun sen ama bazı şeyler uyuşmazsa daha yolun başından koparsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Apart, otel gibi bi bakıma. Elektrik, su, yakıt giderleri içinde aylık bi fiyatı var. İnternet de dahil benim muhtemelen tutacağıma, servis de var okula.

2 kişilik bi daire mesela, tüm eşya var, yastığını al git tadında. Mutfak banyo tuvalet ortak kullanım alanı. Genelde arkadaş bulamadığın için çıkılıyor ilk yıl, benim öyle en azından, yanına tanımadığın birini veriyorlar. Ama genelde iyi insan çıkıyor, sorun yaşarsan başka bi daireye taşıyabiliyorlar seni falan. Yarı yurt gibi bişey işte
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

ilk sene yurda gir
sonra arkadaşla eve çık

gelenektir.

yurt ortamı güzeldir. ilk sene yeni arkadaşlıklar falan edinirsin. sonra çık eve.

bu arada bazı yurtlarda eve çıkmana gerek yok. benim koçtaki arkadaşlarım mesela ne işim var evde falan diyorlar, zaten gayet özgürler yurt konusunda. faakaaat evin rahatlığı çok farklı, şöööle uzatıcan ayağını, yapıcan ekmek arası bir şeyler geçicen tvnin karşısına. bitmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı bölümden yakın arkadaşla eve çıkılmaz .
en son kardeşim dediğim adam gece 2 de üstüme yürümüş bıçak çekmişti. ilk sene özel yurt iyidir kalın 2 kişilik odada çevreniz olsun başka bölümlerden direk eve çıkarsanız sadece bölümden birkaç kişiyle takılırsınız sonra sıkılırsınız birbirinizden sorunlar patlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...