utopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ya bu benim erasmus ev arkadaşım olacak köylü kadın, duşa girdiğinde kapıyı kilitleyip laptopunu da alıyor, ingilizce pasajları sesli okuyup pratik yapıyordu. kendisini saygıyla anmak istedim. seni hiç özlemedim gözde. ps: köylü gibi avrupadayız MEHEHEH ALIŞVERİŞ YAPAYIM diye her gördüğünü aldığından valizi kapayamıyordun. bunu sana hiç söylemedim, çünkü zaten valizin üzerinde tepinirken yeterince acı çektiğini düşünüyorum&izlemesi çok zevkliydi skdjf. SAAT FARKINDAN DOLAYI ŞARJI ERKEN BİTEN FOTOĞRAF MAKİNELERİ ADINA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tuvalete girerken laptopu almanın tek bir açıklaması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 said: seni hiç özlemedim gözde. hadi hadi, özlemissin bariz. yoksa niye aniyorsun ha? itiraf et kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 http://www.cksinfo.com/clipart/signssymbols/pointing/pointing-finger.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hayatta da özlemedim. orçun'un hakkı var, ingilizce konuştuğunu duyuyordum ama ne dediğini duymuyordum çünkü slkdjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 AAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 "duşa girdiğinde kapıyı kilitleyip laptopunu da alıyor, ingilizce pasajları sesli okuyup pratik yapıyordu. " pratik değildir onlar do you liek my arse ? seklindedir daha cok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 rusya'dan döndü, anlatıyor. fotoğraf makinesi ve cep telefonunun şarjının erken bittiğinden yakındı. dedim çok çekmişsindir. aldığım cevapla kendime gelemedim: "hayır öyle değil ya, saat farkından heralde. stakhölğmde de böyle olmuştua. saat farkından dolayı erken bitiyor şarjlar hep" ha sen 8769576 poz çekildiğinden değil, saat farkından. of gözde. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 soğuktan beynine kan gitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yukardaki high definition cursor iimiş zira teknolojinin gerisinde kalmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 utopia said: rusya'dan döndü, anlatıyor. fotoğraf makinesi ve cep telefonunun şarjının erken bittiğinden yakındı. dedim çok çekmişsindir. aldığım cevapla kendime gelemedim: "hayır öyle değil ya, saat farkından heralde. stakhölğmde de böyle olmuştua. saat farkından dolayı erken bitiyor şarjlar hep" ha sen 8769576 poz çekildiğinden değil, saat farkından. of gözde. OF. yoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 beraber erasmus'a gittiğim arkadaşım arkamdan konuşup böyle topicler açsa omzunu çıkarırdım az önce öğrendiğime göre işin içyüzü başkaymış, selin haklıymış ama ben yine de çıkarırdım zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu kezbanin inanilmaz quotationlari vardi sevgili selin, bi hatirlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tek bir şey daha yazacağım o zaman. kişisel favorim. the omen dinliyorum prodigy'nin. tepeme geldi, ekrana bakıyor. soru: -amin mi o? -the omen? şeytan? falan? 666? ne? *maviekran* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 baska bisi daha vardi sanki. gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar