nyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 selam arkadaşlar.fakülteyi değiştirmem nedeniyle maltepe üniversitesi marmara eğitim köyüne rahatlıkla gidebileceğim konumda anadolu yakasında kiralık ev aramaktayım (tabi kirası uygun). yakınında kiralık ev bulunan yada bu konuda daha mantıksal çözümü olan birileri varsa paylaşırsanız sevinirim...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kartal tarafları ucuz 450 500 e bulursun ev arkadaşlar 400 e oturuyomuş.
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kartal a en son ortaokulda gittim galiba.tek kalıcam bide nezih bi yer midir?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 olsun başarıya giden yolda çekilecek çile kutsaldır GOGO KARTAL kartalspor maçlarını izlersin hem
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 belli saatlar dışında eve girip çıkmayı becerirsen nezih bi yer olarak bilebilirsin :) ama kalabalığı insanları ııhııhh :) 100 lira olsa oturmam orda :)
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 en güzeli bi ev arkadaşı filan bulup bostancı civarlarında ev bulmak.
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 rahatsiz said: en güzeli bi ev arkadaşı filan bulup bostancı civarlarında ev bulmak. mantıklı. eğer bulamazsan da küçükyalı ya da idealtepe'yi de düşünebilirsin. bu yakanın merkezi kadıköy. oraya da yakın olması lazım biraz
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kartal güzeldir..ama düzgün yerinden tutmalısın,nasıl anlıycam düzgün yer olup olmadığını dersen sokakların tipinden bile anlaşılıyor... gel bizim rahmanlar'a birçok kiralık yer var, minibüs yolu da e5 de çok yakın buradan.maltepe'nin içlerine de bakabilirsin. yaz başında deseydin bizim evi verirdim hatta =)
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kartal da rahat etmek icin minubus yolu hattinda falan o yola cok yakin bir yerde ev bulup hayatta kalabilirsin..yoksa bu sahil tarafinda falan guzel evler olabilir palmiye sitesi miydi neydi o taraflarda.. kucukyali da sansini dene diycem de ucuza ev var midir orda bilmiyorum. idealtepe de pahali olabilir. ev arkadasi bulup bostanci da falan otursan mesela tadindan yenmezsin..
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 butce nedir tam olarak? bide kesin yanlizmi cikicaksin?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 delimanyakcapkin said: butce nedir tam olarak? bide kesin yanlizmi cikicaksin? belki benle beraber çıkabilir. ama ben kararsızım henüz belli değil.
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kartal yalan olur gibime geldi gece dışarı çıkarsam bok yoluna gidebilirim ev arkadasıda tanımadığım biriyle cıkıcam sonra hiç uğraşamam dırdırıyla falan kız dırdırı hiç çekemem walla offf
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 minibüs yoluna yakın olmazsa ve kartalın maltepeye yakın bölümlerinde olmazsa tutma zaten kartal'dan. gece dışarı çıkarsan en kolay ulaşım sağlayacağın yerlerden biri bu taraf kadıköy kartal minibüsleri 24 saat çalışıyor
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 banada ayın 9'undan 30'una kadar 3 haftalık ev lazım, eşyalı. ingiltereden misafirim geliyor. öğrenci evinda oda'da olabilir. ama erkekler koğuşu ev kabul edilmez..
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 harem odası mı bulalım sana (: bildim bişi war aslında erkekler dişilerden daha düzenli ve kafanı mikmiolar en azından...
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit gel biz senle eve çıkalım (: su böreğide yaparım sana ((:
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 nyx said: bildim bişi war aslında erkekler dişilerden daha düzenli ve kafanı mikmiolar en azından...
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 nyx said: bildim bişi war aslında erkekler dişilerden daha düzenli ve kafanı mikmiolar en azından... hımm şimdiye kadar hep erkek arkadaşlarının evine haberli bir şekilde gittin sanırım. kafa mikmek konusuna bişi diyemem.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 pek haberli gitmezdim aslında ama gittigim kız ogrenci evleri ile erkek ogrenci evlerini karsılastırdıgımda o sonuca vardım.
Öne çıkan mesajlar