Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kiralık ev bulmam lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar.fakülteyi değiştirmem nedeniyle maltepe üniversitesi marmara eğitim köyüne rahatlıkla gidebileceğim konumda anadolu yakasında kiralık ev aramaktayım (tabi kirası uygun). yakınında kiralık ev bulunan yada bu konuda daha mantıksal çözümü olan birileri varsa paylaşırsanız sevinirim...
Mesaj tarihi:
belli saatlar dışında eve girip çıkmayı becerirsen nezih bi yer olarak bilebilirsin :) ama kalabalığı insanları ııhııhh :) 100 lira olsa oturmam orda :)
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

en güzeli bi ev arkadaşı filan bulup bostancı civarlarında ev bulmak.

mantıklı. eğer bulamazsan da küçükyalı ya da idealtepe'yi de düşünebilirsin. bu yakanın merkezi kadıköy. oraya da yakın olması lazım biraz
Mesaj tarihi:
kartal güzeldir..ama düzgün yerinden tutmalısın,nasıl anlıycam düzgün yer olup olmadığını dersen sokakların tipinden bile anlaşılıyor...
gel bizim rahmanlar'a birçok kiralık yer var, minibüs yolu da e5 de çok yakın buradan.maltepe'nin içlerine de bakabilirsin. yaz başında deseydin bizim evi verirdim hatta =)
Mesaj tarihi:
kartal da rahat etmek icin minubus yolu hattinda falan o yola cok yakin bir yerde ev bulup hayatta kalabilirsin..yoksa bu sahil tarafinda falan guzel evler olabilir palmiye sitesi miydi neydi o taraflarda.. kucukyali da sansini dene diycem de ucuza ev var midir orda bilmiyorum. idealtepe de pahali olabilir. ev arkadasi bulup bostanci da falan otursan mesela tadindan yenmezsin..
Mesaj tarihi:
kartal yalan olur gibime geldi gece dışarı çıkarsam bok yoluna gidebilirim ev arkadasıda tanımadığım biriyle cıkıcam sonra hiç uğraşamam dırdırıyla falan kız dırdırı hiç çekemem walla offf
Mesaj tarihi:
minibüs yoluna yakın olmazsa ve kartalın maltepeye yakın bölümlerinde olmazsa tutma zaten kartal'dan. gece dışarı çıkarsan en kolay ulaşım sağlayacağın yerlerden biri bu taraf kadıköy kartal minibüsleri 24 saat çalışıyor
Mesaj tarihi:
banada ayın 9'undan 30'una kadar 3 haftalık ev lazım, eşyalı. ingiltereden misafirim geliyor. öğrenci evinda oda'da olabilir. ama erkekler koğuşu ev kabul edilmez..
Mesaj tarihi:
harem odası mı bulalım sana (: bildim bişi war aslında erkekler dişilerden daha düzenli ve kafanı mikmiolar en azından...
Mesaj tarihi:
nyx said:

bildim bişi war aslında erkekler dişilerden daha düzenli ve kafanı mikmiolar en azından...

hımm şimdiye kadar hep erkek arkadaşlarının evine haberli bir şekilde gittin sanırım. kafa mikmek konusuna bişi diyemem.
  • Yeni Oluştur...