Cantona Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 DarKRideR said: ulan marsilya'ya oynayacaktım,fransıza güven olmaz,dünya almanın yumurtalarını yesin diyip munih bastım,basmaz olaydım :( neyse abi zaten senin iddaa mantığı failmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sdfsdf ya onu öylesine yazdım :D doğruyu söylemek gerekirse kadrolar ve son durumları göze aldığımda en iyisi bayern gözüktü bana,tabii baktığım site bayern'in eksiklerini tam yazmamış.neyse yattı artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 b.munihte roben ribery olic yoktu takımı hızlı atağa çıkaran 3 adam yoksa gidip niye oynarsın evladım. milan real madridi 3-2 yenmiş şaşırdım baya. goller acaba nasıldı merak ettim. 2 pato 1 pirlo diyo. chelsea evinde a.madride 4 atmış. drogba cezalıydı ona rağmen iyi sallamışlar 4 taneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ya ne bilim güvendim işte adfsda gelmeyin üstüne çocuğumu keserim Asıl hayal kırıklığını ve kaybı dün inter'de yaşadım ben,bugün koymadı bile onun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben napayım lan 3 maç tamamlamak için barçayı yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 milanin ilk gol pirlo onune geldi top 30 metreden topu aglatti resmen oyle bi ayagina oturduki resmen egrildi top sag alttan girdi. 2. gol pirlo ara pas atti pato atti. 3. golde yine ara pas, sergenin chelsea'ye attigi golde oldugu gibi casillas topu kacirdi bos kaleye atti pato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 2.golle 3.golü karıştırmışsın :D bi de arapası Seedorf attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 real madrid'in ilk golünü izleyin mutlaka, dida zorla yemiş golü tam bir armut adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oha rubin coştu harika oynadı herifler.1 puana şükretmeli barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Lyon ve Liverpool'da niye göğüs reklamı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sarkoooozi'den dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: Lyon ve Liverpool'da niye göğüs reklamı yok ? UEFA demişki onlarda göstermeyi tercih etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yanlız adam ne vurdu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 LİSANDROOOOOOOOOOO LOPEZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Lyon'u bilmiyorum da Liverpool'un reklamı Carlsberg olduğu için,Fransa'da sanırım yasaktı alkollü içki reklamları bu tip şeylerde. birkaç sene önce marsilya maçına gittiklerinde de reklamsız forma ile çıkmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dynamo kiev 85de grup lideriydi, maç bitti grup sonuncusu oldu asd f grubu çok çılgın grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dün Barça maçı da ilginç oldu, Rubin deli kapandı, böyle bir defans görmedim ben ya. Son dakikalarda atıyorlardı hatta. Bir de Alves dün gece Sabriye benzemek için bayağı kastı ya, o ortalar nedir allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bu sene Chelsea diyorum. Adamlar 5 senedir hep ucundan köşesinden gidiyorlar; en az yarı finale kadar aboneler. Şahsen Ancelotti'nin hocalığını çok beğeniyorum. Bu sene Chelsea'ye 2 kulvarda şampiyonluk yaşatabilecğeini düşünüyorum. Madrid, Ronaldo ile ivme tekrar yakalayacaktır. Barcelona'nın kesinlikle geçen seneki çizgisinde olmadığını düşünüyorum. Messi ve Iniesta'nın biraz daha geçen seneye yaklaşmaları lazım. Inter'den ise nedense ümitli olamıyorum. Ama, açıkçası kupayı onların almasını isterim şampiyonlar liginde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hayret kimse bişi yazmamış bu maç için, Tvye konsantre oldu herkes galiba. Barca ezdi rezil etti İnter'i ilk yarı, bu kadar yetenekli adamı bu derece disiplin içinde oynatabilmek inanılmaz birşey. Adamlarda pas hatası diye bir olay yok gibi neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 of çok kötü maçtı.inter o kadar kötüydüki barcelonayı izlemekten sıkıldım.adamlar tecavuz etti resmen 2-0 olmuş.hala 11 kişi defans yapıyor inter.%80 küsür topla oynama vardı barcanın galatasaray cıksa oraya başa baş maç olur vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 o değilde liverpool'a yazık oldu bi torres bu kadarmı belli eder yokluğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 valla hiç yazık olmadı,bir liverpool sempatizanı olarak çok iyi oldu diyorum, neden mi ? herşeyden önce sen liverpool'un,ingiltere'nın 4 büyük kulübünden biri ve tarihin en başarılı futbol kulüplerinden biri,kadronda çok yetenekli adamlar var ama kadron sadece 11 kişiden oluşuyor.Rotasyon diye birşey yok takımda,yedek oyuncu diye birşey hiç yok, en ihtiyaç duyduğun zamanda gidip Arbeloa'yı 4 milyon euro gibi bir miktara elinden çıkarıyorsun yerine Glen Johnson'ı büyük paralara getiriyorsun.Aquilani'nin sezon başladıktan sonra 4 aya yakın oynayamayacağı konuşuluyordu gidip onu alıyorsun büyük bir miktara,hiç düşünmüyorsun ben parayı buna verdim elimdekiler sakatlanırsa ne olur diye,al sana Gerard yok Liverpool ne halde ... Torres'e yedek olan adam Voronin,yokluktan ön libero oynayan isim Agger Büyük bir kulübe hiç yakışmayan hamleler yapıyor Liverpool iki senedir.Benitez'e eskiden büyük saygı duyardım ama son 2 iki senedir resmen nefret etmeye başladım.Liverpool bu hallere düşecek takım değildi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 İyi de Pool eleştirilerinin çoğu Benitez'in rotasyon hastalığı sebebiyle.Valencia'dan beri adamın geleneğidir takımla oyuncak gibi oynar,herkesi heryere kaydırır.Sen de rotasyon yapmıyor diyorsun. Bu sezon çok az Liverpool maçı izledim kesin yorum yapamam ama , bir gariplik var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Arkadaş bu Pedro nereden çıktı ya. Iniesta Junior adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Çünkü barca altyapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar