Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2009 -2010

fede

Öne çıkan mesajlar

b.munihte roben ribery olic yoktu
takımı hızlı atağa çıkaran 3 adam yoksa gidip niye oynarsın evladım.
milan real madridi 3-2 yenmiş
şaşırdım baya. goller acaba nasıldı merak ettim. 2 pato 1 pirlo diyo.
chelsea evinde a.madride 4 atmış. drogba cezalıydı ona rağmen iyi sallamışlar 4 taneyi.
Sosyal ağlarda paylaş

milanin ilk gol pirlo onune geldi top 30 metreden topu aglatti resmen oyle bi ayagina oturduki resmen egrildi top sag alttan girdi.
2. gol pirlo ara pas atti pato atti.
3. golde yine ara pas, sergenin chelsea'ye attigi golde oldugu gibi casillas topu kacirdi bos kaleye atti pato
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu sene Chelsea diyorum. Adamlar 5 senedir hep ucundan köşesinden gidiyorlar; en az yarı finale kadar aboneler. Şahsen Ancelotti'nin hocalığını çok beğeniyorum. Bu sene Chelsea'ye 2 kulvarda şampiyonluk yaşatabilecğeini düşünüyorum. Madrid, Ronaldo ile ivme tekrar yakalayacaktır. Barcelona'nın kesinlikle geçen seneki çizgisinde olmadığını düşünüyorum. Messi ve Iniesta'nın biraz daha geçen seneye yaklaşmaları lazım. Inter'den ise nedense ümitli olamıyorum. Ama, açıkçası kupayı onların almasını isterim şampiyonlar liginde..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
of çok kötü maçtı.inter o kadar kötüydüki barcelonayı izlemekten sıkıldım.adamlar tecavuz etti resmen

2-0 olmuş.hala 11 kişi defans yapıyor inter.%80 küsür topla oynama vardı barcanın

galatasaray cıksa oraya başa baş maç olur vallahi :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla hiç yazık olmadı,bir liverpool sempatizanı olarak çok iyi oldu diyorum,

neden mi ?

herşeyden önce sen liverpool'un,ingiltere'nın 4 büyük kulübünden biri ve tarihin en başarılı futbol kulüplerinden biri,kadronda çok yetenekli adamlar var ama kadron sadece 11 kişiden oluşuyor.Rotasyon diye birşey yok takımda,yedek oyuncu diye birşey hiç yok,

en ihtiyaç duyduğun zamanda gidip Arbeloa'yı 4 milyon euro gibi bir miktara elinden çıkarıyorsun yerine Glen Johnson'ı büyük paralara getiriyorsun.Aquilani'nin sezon başladıktan sonra 4 aya yakın oynayamayacağı konuşuluyordu gidip onu alıyorsun büyük bir miktara,hiç düşünmüyorsun ben parayı buna verdim elimdekiler sakatlanırsa ne olur diye,al sana Gerard yok Liverpool ne halde ...

Torres'e yedek olan adam Voronin,yokluktan ön libero oynayan isim Agger

Büyük bir kulübe hiç yakışmayan hamleler yapıyor Liverpool iki senedir.Benitez'e eskiden büyük saygı duyardım ama son 2 iki senedir resmen nefret etmeye başladım.Liverpool bu hallere düşecek takım değildi ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...