Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 herangi bir elf bakiresi olabilir.;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Siz o saydığınız kadınlarla yola çıakrsanız pek ilerleyemezsiniz gibi geliyor bana yorgunluktan :) Ben yanıma pek kadın almazdım herhalde. En fazla Kitiara. Oda baya yardımcı olacaktır yolda o sebeple. Ama başlığı ilk görünce aklıma direk herhangi bir kender cevabı geldi. Olmazsa Morte (planescape) yada Vhailor (karizması yeter bence :)) alabilirim. Ya da Caramon. Ama o olmasın. ikimizde yemeklere dalacağımızdan savaş çıkar :)[signature][hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı.
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 x-men de shape changer bir hatun vardi ondan iyi yol arkadasi olmaz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: THARKAS, 17 Mayıs 2004 18:30 tarihinde demiş ki: x-men de shape changer bir hatun vardi ondan iyi yol arkadasi olmaz. mystique. bencede, neden olmasin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 17 Mayıs 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Kitiara[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 danilo dunkil ile bir yolculuğu çok isterdim ya süffer olurdu valla
-Huma- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ben yol arkadasi olarak Raistlini secerim valla yikar ortaligi bide Strum o olmassa
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Grudge, 27 Nisan 2004 21:08 tarihinde demiş ki: ben hala ejderhadan yanayım. yukarda hatun adları falan saymışlar da. Ejderha dediğinin ortalama 30 küsür karizması oluyo. Bilemiyorum yani ;) o daha cok guzellık dııl de yusuf yusuf karızması oluyo sanırım :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Gandalf tipinde yaşlı bir büyücü, bana babalık eder. Yada herhangi bir bard, şarkı söler eğleniriz. Hatta d&d bard classını sadece bunun için koymuş.
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 shapechange diye bişey var di mi :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Vampire dan Lasombra clanından Lucita en iyisi olur hem guzel asmıs bır guzellıgı var hemde vampir bılen bılır tabi 1190 yılında dogdugunu one surersek bıraz buyuk gıbı bırazcık[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak [Bu mesaj Wolas tarafından 01 Haziran 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sairalinde Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tabi ki Tas..Bi kenderden sevimli kim olabilir ki..Hem yol boyunca hiç sıkılmazsın hem de son derece iyi kalpli ve yardımseverdir..Raist'i alacak değilim ya..
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yanlış düşünüyosun ,öyle düşünürsen çok iyi kalpli birinide alabilrsin yanına ama güçsüz oldukça fayda etmez; bilirsin kötüler acımaz:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Fantastik alemde cücelere ve vampirlere hayranlık duyan birisi olarak tercihlerimi şöyle sıralayabilirim : 1-) Flint, Kharas, Duncan, Gimli, v.s... Cüce olsun yeter, nede olsa cücelerin kudreti herşeye yeter ! (Yuh direkt ırkçılık benimkide) 2-) Vampire Lestat kudreti, neşesi ve muhteşem keskin zekası (son özelliğe herkes katılmaz sanırım) ile muhteşem bir yol arkadaşı olurdu.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Nefr - Emaleth :)[signature][hline]HaD£S®
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yeterince votkayla kimi verirseniz kabulümdür ;) [signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN [Bu mesaj Dragonfire tarafından 08 Haziran 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bana Jaheria yada Viconia'yı verin gerisi vız gelir!!!
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 gimli-legolas ikilisi super oldurdu be :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yaa o değilde şimdi aklıma geldi. Yanıma Grom Hellscream yada Doomhammer (Herifin adını unuttum) alsak güzel olurdu. Ama orcla dolaşmanında dikkat çekeceği kesin. Baldurs Gate 2 'de İrenicus'un kardeşi vardı. Bodhi adlı vampir. Onu istiyorum benn :)[signature][hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı.
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Neo yla tek geçerim ortama :) ha bard olacak sam gibson les paul custom ama intelligent bişe olcak :)ben çalarken o söyliycek sesi de süper olcak detone olmucak :) ehü müziksel yetenek +100 karizma +1000 :) yanlız amfi yoksa yanında -100 -1000 alıosun :)
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gwyneth olabilir.yani paltrow değil ejderha olan:) yada Dr. Emmet Brown ve köpeği Einstein son seçenek de lassie.hani köpek olan collie:)
Öne çıkan mesajlar