Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kokteyl Şurubu


Yuco

Öne çıkan mesajlar

http://www.supermutfak.com/pc-2409-266-fo-cikolata-aromali-kokteyl-surubu-70-cc.aspx
linkindeki gibi veya

direk resmi

http://www.supermutfak.com/images/PRODUCT/medium/2409.jpg


gibi kokteyl şurubu arıyorum. Bunu mecidiyeköy, beşiktaş, nişantaşı civarlarında bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Şarküterilerde vardır belki ama bilmiyorum hiç. Bir bileniniz varsa sevinirim.
Olmadı bu siteden alışveriş yapan varsa gün içerisinde getiriyorlar mı? Gerçi şu andan sorna geç oldu ama belki yarın sabaha iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maçka makrocenter da yoktu. Benzer bir kaç şurup vardı ama 1-2 tane idi. Cevahir ve nişantaşı migrosta da yoktu. Carefourlarda da yok. Yeni açılan Fulya Real'e de gelecek dedi ellerinde yokmuş. Bu saydıklarımda genelde alkollü kokteyllere katılan şuruplardan vardı. Kipalarda varmış hatta Ayvalık'ta olan bir tanıdığımda görmüş. Ben daha bakmaya devam ediyorum =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en son kipaya gidip baktığımda 2 lime, bi turunç bi tane de fındık kalmıştı. 2 lime'ı da ben aldım ne zaman gelir bir daha bilemicem. o tarz bişey olabilir yani fındıkla napılır ki:d

zaten siteye baktıysan o kadar çok var ki bunlardan, yeşil muzundan tiramisu aromasına kadar. herhalde en çok tutulanlar geliyor kipaya felan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...