Yuco Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://www.supermutfak.com/pc-2409-266-fo-cikolata-aromali-kokteyl-surubu-70-cc.aspx linkindeki gibi veya direk resmi http://www.supermutfak.com/images/PRODUCT/medium/2409.jpg gibi kokteyl şurubu arıyorum. Bunu mecidiyeköy, beşiktaş, nişantaşı civarlarında bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Şarküterilerde vardır belki ama bilmiyorum hiç. Bir bileniniz varsa sevinirim. Olmadı bu siteden alışveriş yapan varsa gün içerisinde getiriyorlar mı? Gerçi şu andan sorna geç oldu ama belki yarın sabaha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 heh aynı topikten açmıştım aylar önce misket limonlusu için. izmirdeyim yalnız gittim kipada buldum. istanbulda kipa yok sanırsam? ama bu mantıkla çok büyük hiper ve bir o kadar büyük alkollü içecek bölümleri olan marketlerde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 her yerde var.migros tansaş kipa genpa zorpa tekpa çatpa zurna vs. monin marka ucuz ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Macro da kesin vardır orayada bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 migros, tansas ve kipa'da gormustum. ayni marka olup olmadigini bilemem fakat oralarda alkol urunlerinin oldugu yerlerde bi yere koymuslardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Maçka makrocenter da yoktu. Benzer bir kaç şurup vardı ama 1-2 tane idi. Cevahir ve nişantaşı migrosta da yoktu. Carefourlarda da yok. Yeni açılan Fulya Real'e de gelecek dedi ellerinde yokmuş. Bu saydıklarımda genelde alkollü kokteyllere katılan şuruplardan vardı. Kipalarda varmış hatta Ayvalık'ta olan bir tanıdığımda görmüş. Ben daha bakmaya devam ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 en son kipaya gidip baktığımda 2 lime, bi turunç bi tane de fındık kalmıştı. 2 lime'ı da ben aldım ne zaman gelir bir daha bilemicem. o tarz bişey olabilir yani fındıkla napılır ki:d zaten siteye baktıysan o kadar çok var ki bunlardan, yeşil muzundan tiramisu aromasına kadar. herhalde en çok tutulanlar geliyor kipaya felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Fındıkla direk fındık votka yaparsın. Zaten bu şuruplarla direk likörde yapılabiliniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 monin şuruplar nerede var ya ufaklar değil ama büyük şişede olanlar. bulamadım bakırköy'de 3-5 yere baktım. Tchibo'da 6'lı ufak paket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 5M Migros'larda var, almıştım oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sağol. bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kardeş resim patlamış yenile bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 baktım 5M migrosa bulamadım Monin marka şurup. MakroCenterlarda şurup var ama Monin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 phauehuahu toptancıdan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Via port'taki büyük kipa da vardı eskiden ama gitmeyeli çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 çok ilgi göstermişim bu topiğe hatırlıyorum. hala çok severim bu şurupları. yeşil muzlusunu hala merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 eskisehirde tekellerde bile var her cesit monin iyi degil ama yaygin olani barlarda falan 15 lira falan toptan alirsan bize gelişi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar