Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıcak aka. İmdat Ölüyorum

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

• 11 ay sonra ...
walla sıcaklık ist.da 27 C ama tabii nem oranı %72 olunca 40 C gibi geliyo...
neseki bizim daire kuzeye bakıyo... bayaaa değişiyo yanii...

*!Sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok sıcakkkkkkkkkkk*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Sosyal ağlarda paylaş

okula girderken kumburgaza uğriim bari sınawa girmeden önce denize girip çıakrım :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sıcak fln sorun deilde bu sıcakta yaz okuluna gitmek ve 35 derece de diferansiyel denklemler dersini kastırmak
ki yaz okulunda haftalık ders saati 2 katı oluyo
bir keresinde peş peşe 6 saat elektro magnetik alan teorisi dersine girmiştm ehe mazallah diyim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
yuh bune?!!?
Sosyal ağlarda paylaş

SICAAAK DAHADA SICAAAK COOOK SICAAAAK HOOOOOT UHAAAAAAAAA DENİZ HAVUS YUSMEK BOLE CIBI CIBI İCK İCK DİYE AAAAAAAAHG BOREAGHT BRAK YUSMEK İSTİOM BEN YANİ YUSMEK FALAM FİLAN AAAAAAAAAAA AAAAAAaAaAaA OOoOoOOOOOOooOO TATİL,KUM,DENİS, BICI BICI !!!¿?¿[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 58/20 [i]†Grand†Cross† Crusader
|Gotham Radio Winamp|

Sosyal ağlarda paylaş

abi siz İstanbuldan ve Ankaradan bahsediyosunuz
yani size helal olsun valal şehrinizin kıymetini bilin
Ben Antalyada yaşıyorum ve 5 senede nefret ettim bu şehirden
sıcak mı istiyosunuz
gelin burda 1 hafta kalın.
İnsan evden Dışarı çıktığında suratına alev gibi tüzgar esiyor abartısız alev esiyo zannediyosunuz.
yolda yüyürken terlikleriniz asfalta yapışabiliyo ve asfaltlar eriyor.
Serinlemek için duş alıyosunuz, duştan çıktığınızda 1 dk geçmeden tekrar yanmaya başlıyosunuz.
O sıcakta klima yoksa evinizde pencere felan açcaksınız o zmn da akşamları evlere ( bilindiği gibi antalya deniz kenarları sazlık ve birazda bataklıktı önceden onun hala etkisinde ) sivrisinek giriyor ve sabaha kadar rahatsız oluyosunuz. Sinek ilacı kullanayaım dersiniz o zmn da kapıyı pencereyi kapatcaksın ki etkili oslun.
Çok kötü bişi o yüzden ben yazı İstanbul veya ankarada geçircem ..[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Haziran 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide şöyle bis sorun var
benim gibi hafif nefes darlığı olan insanlar bu sıcakta acayip derecede bunalıyorlar
nefes almak ayrı bi sorun ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Boccob six flags de isteyerek suya inen coasterlarin oralarda olan islanma bolgesinde durmustuk
herseyimiz (cantalar makineler falan dolaplara atmistik, sadece anahtarlar, short, tshirt ve sandallar) islanmisti ve butun gun oole dolastik, gayet de sugar di yani, en iyisi oole dolasmak, millet tip tip bakiyosa bi head bang yapiyosun aliyolar suyu[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

klima fiyatları ucuz ama malesef antalyada klimayı en aşağı 10 saat çalıştırcaksın ama sadece 1 odayı soğutabilir bi klima
diğer odaları biraz serinletmesi zor.
Birde bu sıcakta eğer bilgisayarınızı bulunduğu odanızda klima fln yoksa Bilgisayarın vay haline
Oyun oynarken reset atmalar
aşırı sıcaktan sorunlar vs vs
bilgisayar bile etrafa ısı yayıyo yani ..[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Haziran 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim evde klima yok, kolonya, soğuk duş, psikolojik soğuma gibi yöntemlere başvurmak zorundayım, bide saatlerce açık bilgisayarın fanından yaydığı sıcaklıkla odam baya ısınıyo... neyse daha fazla bunları düşünürsem psikkolojik soğuma bozulcak.
*!başlar*
aslında burası sıcak falan diildir bence ya geberioz burda soğuktan, zaten dışarsıda -10 derece ama perde kapalı ben burdan buzları göremiyorum hrl -10 dercedir yani[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bundan 6-7 sene evvel gittiydim antalyya bidada gitmicem dedim ehe
3 hafta durabildim sonra dayanamadım hemen fethiyeye geçtim daha az nem var diye..

antalya feci ya nefes alamıyordum
dedigin gibi dus alıp cıkıyorum 2 dk sonra gene ter içinde ehe

feci daraldım
fethiye dağlara daha yakın serin hava dağdan aşagı dogru esiyor ve antalyadaki kadar nem olmuyor
birde kanyon a cıkınca oh oh böle buz gibi suu... :))

antalyaya haziran-agustos arası gidilmes[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
yuh bune?!!?
Sosyal ağlarda paylaş

imdaak...
sıcak tmm eywallahta, nem çok kötüya.. yürürken yüzüoz resmen.. çakkala gittim az önce, apartmandan çıktığım gibi soluğum kesildi bi an için, nefes alamadım..
allahtan kendimi dağlara vurmama 1 hafta kaldı..[signature][hline]My poor friend me...

[Bu mesaj -xception- tarafından 13 Haziran 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...