Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ohhh mis valla ev denizden 50 metre ama kule gibin, ne sıcak oluo ne sivrisinek[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bizim ew dısardan da sıcak ya kafayı yicem burda bohueee "klimaaa klimaaaaaaaaaa " tuh be serapmıs....[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ahh geçen sene bu yaz da valla aynı anda bastırmış sıcak ben de öldüm vörr[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 her yaz oluyo bu... anormal bişey değil yani :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 neyse o zaman küre ısınmamış daha[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 walla sıcaklık ist.da 27 C ama tabii nem oranı %72 olunca 40 C gibi geliyo... neseki bizim daire kuzeye bakıyo... bayaaa değişiyo yanii... *!Sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok sıcakkkkkkkkkkk*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu sıcakta osuruncada çok kötü oluyor yahu... öffff öffff gidin atın kendinizi plajlara istanbulda çok güzel plajlar var vallahi... gidin oralara[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Deniiiizzz hergün sahile gidiyorum denize bakıyorum ya.. yetti artık :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 okula girderken kumburgaza uğriim bari sınawa girmeden önce denize girip çıakrım :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Deep-Night, 14 Haziran 2003 14:51 tarihinde demiş ki: Havuz rulez nihohoohoho sitemiz rulez nihohoho[hline]deep. diyorum ben eahauh[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ahh :((( *eski evini özler* .......[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ya bız bıde dun mac yaptık 5 7 de oldum bıttım o sıcakta geberdım valla. Pazartesı 30 un ustu gosterıoda hava durumu Klima rulaz :)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu yaz da gitmek vardi Pittsburgh a falan oole bi yere firtina cikiyodu ya temmuzun ortasinda, yagmur yagiyodu tabi o zaman disarda duruyoduk biz :P siz bir eglence parkini yagmr altinda dolastiniz mi hic :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sıcak fln sorun deilde bu sıcakta yaz okuluna gitmek ve 35 derece de diferansiyel denklemler dersini kastırmak ki yaz okulunda haftalık ders saati 2 katı oluyo bir keresinde peş peşe 6 saat elektro magnetik alan teorisi dersine girmiştm ehe mazallah diyim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 SICAAAK DAHADA SICAAAK COOOK SICAAAAK HOOOOOT UHAAAAAAAAA DENİZ HAVUS YUSMEK BOLE CIBI CIBI İCK İCK DİYE AAAAAAAAHG BOREAGHT BRAK YUSMEK İSTİOM BEN YANİ YUSMEK FALAM FİLAN AAAAAAAAAAA AAAAAAaAaAaA OOoOoOOOOOOooOO TATİL,KUM,DENİS, BICI BICI !!!¿?¿[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 58/20 [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: XaYd3r, 14 Haziran 2003 12:07 tarihinde demiş ki: Ben birde antalyadayım beni düşünün birde ölüyoruz burda :-) ne sicagi daha antalyada sicak mi basladi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Oğlum o antalyada yaşanır mı ya?NASıl bir sıcağı vardır,nefes alamıyorsun allahıma!Yaşanmaz abi orada[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi siz İstanbuldan ve Ankaradan bahsediyosunuz yani size helal olsun valal şehrinizin kıymetini bilin Ben Antalyada yaşıyorum ve 5 senede nefret ettim bu şehirden sıcak mı istiyosunuz gelin burda 1 hafta kalın. İnsan evden Dışarı çıktığında suratına alev gibi tüzgar esiyor abartısız alev esiyo zannediyosunuz. yolda yüyürken terlikleriniz asfalta yapışabiliyo ve asfaltlar eriyor. Serinlemek için duş alıyosunuz, duştan çıktığınızda 1 dk geçmeden tekrar yanmaya başlıyosunuz. O sıcakta klima yoksa evinizde pencere felan açcaksınız o zmn da akşamları evlere ( bilindiği gibi antalya deniz kenarları sazlık ve birazda bataklıktı önceden onun hala etkisinde ) sivrisinek giriyor ve sabaha kadar rahatsız oluyosunuz. Sinek ilacı kullanayaım dersiniz o zmn da kapıyı pencereyi kapatcaksın ki etkili oslun. Çok kötü bişi o yüzden ben yazı İstanbul veya ankarada geçircem ..[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Haziran 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ha bide şöyle bis sorun var benim gibi hafif nefes darlığı olan insanlar bu sıcakta acayip derecede bunalıyorlar nefes almak ayrı bi sorun ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 klima fiyatları aşırı ucuz daha önceki senelere göre.herkeze öneririm[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Boccob six flags de isteyerek suya inen coasterlarin oralarda olan islanma bolgesinde durmustuk herseyimiz (cantalar makineler falan dolaplara atmistik, sadece anahtarlar, short, tshirt ve sandallar) islanmisti ve butun gun oole dolastik, gayet de sugar di yani, en iyisi oole dolasmak, millet tip tip bakiyosa bi head bang yapiyosun aliyolar suyu[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 klima fiyatları ucuz ama malesef antalyada klimayı en aşağı 10 saat çalıştırcaksın ama sadece 1 odayı soğutabilir bi klima diğer odaları biraz serinletmesi zor. Birde bu sıcakta eğer bilgisayarınızı bulunduğu odanızda klima fln yoksa Bilgisayarın vay haline Oyun oynarken reset atmalar aşırı sıcaktan sorunlar vs vs bilgisayar bile etrafa ısı yayıyo yani ..[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Haziran 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 walla bizim evde klima yok, kolonya, soğuk duş, psikolojik soğuma gibi yöntemlere başvurmak zorundayım, bide saatlerce açık bilgisayarın fanından yaydığı sıcaklıkla odam baya ısınıyo... neyse daha fazla bunları düşünürsem psikkolojik soğuma bozulcak. *!başlar* aslında burası sıcak falan diildir bence ya geberioz burda soğuktan, zaten dışarsıda -10 derece ama perde kapalı ben burdan buzları göremiyorum hrl -10 dercedir yani[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bundan 6-7 sene evvel gittiydim antalyya bidada gitmicem dedim ehe 3 hafta durabildim sonra dayanamadım hemen fethiyeye geçtim daha az nem var diye.. antalya feci ya nefes alamıyordum dedigin gibi dus alıp cıkıyorum 2 dk sonra gene ter içinde ehe feci daraldım fethiye dağlara daha yakın serin hava dağdan aşagı dogru esiyor ve antalyadaki kadar nem olmuyor birde kanyon a cıkınca oh oh böle buz gibi suu... :)) antalyaya haziran-agustos arası gidilmes[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 imdaak... sıcak tmm eywallahta, nem çok kötüya.. yürürken yüzüoz resmen.. çakkala gittim az önce, apartmandan çıktığım gibi soluğum kesildi bi an için, nefes alamadım.. allahtan kendimi dağlara vurmama 1 hafta kaldı..[signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 13 Haziran 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar