sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bodrack said: sg-1 said: yazarlarının background'larını tartışmam, elbette hepsi okumuş çocuklar. benim için önemli olan okuduklarını bize nasıl sundukları. yani bi prof çıkıp hitleri melek gibi gösterecek kaynaklarla bezeli bi makale yazsa "ha hitler çok iyi bi adammış meğerse" diyecek değiliz herhalde. "oo taraf mı tamam" efsanesini biz yaratmadık, tamamen kendi emekleri göznurları. benim için vakitten bi farkları yok, polemik ve ajanda gazetesi. Valla o zaman belirli bir çerçevede ki düşüncelerine saplanıp kalmış durumdasın . Düşünceler değişir . İnsan öğrendikçe değişir , değişmelidirde . Konuyla ilgili birşey değil bu . Konuyu sallamıyorumda zati sadece mu mesajında ki altı çizili kısma ithafen sg-1 dediğimi yanlış anlamışsın bodrack, ben orada bilgi saklanılmasından, işine gelen kaynaklarla elde edilen bilginin kullanılıp işine gelmeyenin gözardı edilmesinden, 1'e bakarak 1000'in anlaşılayamayacağından felan bahsetmek istedim, ama neyse, zorlamanın da alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 NoTwisT said: Bone said: O zamanlar 20.000 diyorlarmış. Sonra rakamın 10 milyonlara, şimdi de 1.5 milyonlara gelmesi ilginç olmuş. Bilmem kaç yılında ölen kişi her sene değişiyor demek ki. Adamlar gunumuzde olenleride ekliyor listeye ondan artiyor olen sayisi, hatta "olu sayisinin artmasindan korkuyoruz" diye aciklama yapmis Ermenistan basbakani. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Estel_Anorien said: Belgenin orjinalini cok merak ediyorum. Bizim kuya$ baya bir sevinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tarafsız haber kaynakları varken taraf okumak, paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bundan sonra Taraf'ın, Birgün'ün, Evrensel'in ve bilimum allahsız kitapsız gominis anarşik gazetelerin haberlerini koymayalım arkadaşlar. Ne güzel Sabah, Hürriyet, Mynet, Milliyet vs. gazeteler, haber siteleri var degil mi. %100 dogru yazan Türkiye'nin gazeteleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sg-1 said: Bodrack said: sg-1 said: yazarlarının background'larını tartışmam, elbette hepsi okumuş çocuklar. benim için önemli olan okuduklarını bize nasıl sundukları. yani bi prof çıkıp hitleri melek gibi gösterecek kaynaklarla bezeli bi makale yazsa "ha hitler çok iyi bi adammış meğerse" diyecek değiliz herhalde. "oo taraf mı tamam" efsanesini biz yaratmadık, tamamen kendi emekleri göznurları. benim için vakitten bi farkları yok, polemik ve ajanda gazetesi. Valla o zaman belirli bir çerçevede ki düşüncelerine saplanıp kalmış durumdasın . Düşünceler değişir . İnsan öğrendikçe değişir , değişmelidirde . Konuyla ilgili birşey değil bu . Konuyu sallamıyorumda zati sadece mu mesajında ki altı çizili kısma ithafen sg-1 dediğimi yanlış anlamışsın bodrack, ben orada bilgi saklanılmasından, işine gelen kaynaklarla elde edilen bilginin kullanılıp işine gelmeyenin gözardı edilmesinden, 1'e bakarak 1000'in anlaşılayamayacağından felan bahsetmek istedim, ama neyse, zorlamanın da alemi yok. He dediğin gibiyse özür dilerim , ben yanlış anlamışım agali . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 "deja cyrano" said: Bundan sonra Taraf'ın, Birgün'ün, Evrensel'in ve bilimum allahsız kitapsız gominis anarşik gazetelerin haberlerini koymayalım arkadaşlar. Ne güzel Sabah, Hürriyet, Mynet, Milliyet vs. gazeteler, haber siteleri var degil mi. %100 dogru yazan Türkiye'nin gazeteleri bunlar. kimsenin sabahi ya da dogan grubunun gazetelerini cok sevdigini sanmiyorum burda.. olayin solcu olup olmamakla da alakasi yok.. sadece insanlar sadece iddia edildigi sene olduruldugu soylenen kisi sayisinin yarisi nufusa sahip bir ulkenin yaptigi yorumlara 0.o diye bakiyor. ayrica bir ulke nasil bu kadar hararetle bizi oldurduler diyip bir kanit gostermeye de yanasmiyor onu anlamiyorum. yani madem devlet arsivinde kanitlyabileceginiz seyler var cikarsinlar ortaya. bizimkiler de cikarsin tartissin herkes gorelim kim hakliysa belli olsun. tahminen surgune gonderilen ya da ayaklanmalar sirasinda oldurulen ermeniler olduysa bile ermenistan burada ki rakamlari 10 la 100 le carparak veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nessarien said: Mustafa Kemal'ın 7 Mart 1920 yılında ABD Deniz Kuvvetleri amiralı Bristol'a gönderdiği telgraf .....Montrö anlaşması(1936) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Onu aslında ben de gördüm ama aynı yerde sadece 1 tane antlaşma imzalanmak zorunda değildir herhalde dedim. Var mı tarihte başka bir montreaux antlaşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Türkleri ilgilendiren, yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 'muhabbet bitiren' diye title koyayim mi dejaya? =P yalniz hakikaten bir typo falan vardir o iste yahu, bu kadar komik fake haber yapilmaz. ayrica gercekten konuyla ilgili yayinmanmis yazismalari oldugunu hatirliyorum biryerden ataturkun ama nereden hatirladigimi bilemiyorum. yok mu hatirlayan, elinin altinda kaynak falan olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Belge biraz sallama duruyor ಠ_ಠ "deja cyrano" said: Bundan sonra Taraf'ın, Birgün'ün, Evrensel'in ve bilimum allahsız kitapsız gominis anarşik gazetelerin haberlerini koymayalım arkadaşlar. Ne güzel Sabah, Hürriyet, Mynet, Milliyet vs. gazeteler, haber siteleri var degil mi. %100 dogru yazan Türkiye'nin gazeteleri bunlar. Ehehe anarşiklik keşke orduya bok atmak için "tr'deki teröristler" başlığıyla ıraktan koordinat vermekle olsaydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben sik sik boyle atmasyon seyler goruyorum bu aralar. ozellikle facebookta paylasilan "BUNU PAYLASMAYAN TURK DEGILDIR! HERKESE GOSTERIN TURKLER EN BIRINCI!" baslikli vidyolarda nasilsa kimse arastirmiyo diye atilip tutuluyor. tek olayi amerikan ic savasinda savasmak olan bi generalin agzina bile "turklerden nefret ediyorum! bu yuzden turkler gelecek kusaklara ulasmadan yok olmalidir! bunun icin en kisa yol turkce unsurunu yok etmektir!" diye laf yapistiriyolar, guluyorum. bisey soyleyince hain oluyoruz sonra :) ("olur mu lan oyle sey" diyenlere kaynak: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1039148237597&ref=nf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sir said: sg-1 said: kılıf da hazır hemen, yakıldı felan. kılıf falan yok valla, şu yazıya bi göz atıver, bol bol kaynak falan da mevcut, afiyet olsun. hoş daha önce de koymuş olabilirim bu yazıyı, olsun, hafızalar tazelensin. arşiv meselesi Bir kaynak olarak taraf gazetesi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 NoTwisT said: Bone said: O zamanlar 20.000 diyorlarmış. Sonra rakamın 10 milyonlara, şimdi de 1.5 milyonlara gelmesi ilginç olmuş. Bilmem kaç yılında ölen kişi her sene değişiyor demek ki. Adamlar gunumuzde olenleride ekliyor listeye ondan artiyor olen sayisi, hatta "olu sayisinin artmasindan korkuyoruz" diye aciklama yapmis Ermenistan basbakani. HAHAHAHAHAHAHA muhteşem espiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Redeagle said: Ehehe anarşiklik keşke orduya bok atmak için "tr'deki teröristler" başlığıyla ıraktan koordinat vermekle olsaydı =) Redeaglecım yanlış anlamışsın beni sen, ben de taraf'a öyle aman aman bayılan bir gazete degilim, ama yine de hürriyet, milliyet, zaruriyet, cibiliyet gibi gazetelerden daha iyi oldugunu düşünüyorum :] (O anarşik gomnis astalavista baby I'll be back tarzı yazdıgım şeyler de dalgasına zaten.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "deja cyrano" said: ben de taraf'a öyle aman aman bayılan bir gazete degilim tüm bayilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahahahaahahaahahahahahahahaha kendime feci güldüm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Nessarien said: sir said: sg-1 said: kılıf da hazır hemen, yakıldı felan. kılıf falan yok valla, şu yazıya bi göz atıver, bol bol kaynak falan da mevcut, afiyet olsun. hoş daha önce de koymuş olabilirim bu yazıyı, olsun, hafızalar tazelensin. arşiv meselesi Bir kaynak olarak taraf gazetesi (: Okumaya üşenmeseydin Taraf'taki yazının da farklı bir yazarın kitabından alınmış kaynak olduğunu görürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar