forçen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 şimdi izmir ekonomi üniversitesine gidiyorum vede çok zengin bi aile değiliz, bu sebepten dolayı acaba biyerden burs bulabilme gibi bi şansım olabilir mi diyorum? (aynı zamanda KKTC vatandaşı olduğum için) sanırım yabancı uyruklular için burslar varmış, bilgisi olan varsa benide bilgilendirsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ekonomide 1 sene kas ortalamanı yükselt, hem burs al hem çift anadal yap. kolay burs veriyor ekonomi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 evet, okulun kolay burs verdiğini duymuştum da, diğer bursları merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zengin ol burs alacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 lamerism said: zengin ol burs alacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 utancından feyk almış da açmış konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ginaly said: utancından feyk almış da açmış konuyu. nedir bu patinin birini gördüm acaba nasıl bişeyler yapabilirim ruh hali? soru soruyorum düzgün cevaptan fazla laf sokma çabası geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ya o laf sokanların pati albümden aç resimlerine bak sinirin fln kalmaz enteresan tipler havuzda birbirlerini fln düdüklüyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 AHAHHAAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 azufhashasag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hatredintern said: ya o laf sokanların pati albümden aç resimlerine bak sinirin fln kalmaz enteresan tipler havuzda birbirlerini fln düdüklüyolar :D HAHAHAHAHA banada laf gelmiş ama güldüm lan havuz değil bide deniz orası cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 deniz değil, dübai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 olm giden var gidemeyen var herkesin ortasında söyleme öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 finansal engellilerin seviyesine inemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ginaly said: "isveçe erasmusa gidicem. hibe çıkmadı, biliyosunuz ki çok pahalıya gelecek bana. böyle hibe alamayanların burs alabildiği kurumlar var mıdır? isveç enstitüsü burs verir mi? böyle tanıdığınız var mı ya da hibe alamayıp başka bir yerden burs bulan? saolun." diyor bir arkadaş. anlayan varsa arkadaşa yardım etsin, öbdüm. uzakta değil bi alt konuda 3 kere burs die ağlayınca çıkıyomuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 benmiyim lan o sinsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zarf atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yeni geldim lan erasmustan ben sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 O değil de, ailen çok zengin olmasa bile seni özel üniversiteye gönderebiliyorlar. Bu durumda kim niye burs versin ki? Hiç mantıklı değil bence. Okulda not ortalaması kasıp okulun kendi bursunu alırsın en temizinden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yav said: O değil de, ailen çok zengin olmasa bile seni özel üniversiteye gönderebiliyorlar. Bu durumda kim niye burs versin ki? Hiç mantıklı değil bence. Okulda not ortalaması kasıp okulun kendi bursunu alırsın en temizinden heralde. evet zaten özele giden öğrencilerin burs alması biraz saçma bişey de, kktc vatandaşlarının alabildiği bi yabancı uyruklu öğrenci bursu varmış, ama onun içinde kktc de bi liseden mezun olmak lazımmış, asıl onu öğrenmek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar