Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu grup Fenerbahçenin çıktıgı gruptan daha zayıf bir grup..

Inter yerine eski gücüncen uzak bir Manu

Cska da eski Cska değil Jo ve Zhirkov u sattılar o döneme göre..

Psv yerinede Wolfsburg..

İşte fikstür çok önemli birde , bjk ın o maçlarda nasıl oynadığı , hayırlısı olsun..
Mesaj tarihi:
Fenerbahçenin çıktıgı gruptan daha zayıf ama BJK daha da zayıf :(
imkanı yok çıkamazlar.
3. olursa bjk, 3 yaşındaki çocuga intertoy magazası hediye edilmiş gibi sevinmeli
Mesaj tarihi:
manu nereye eskı gucunde degıl bır ronaldo gıttı dıye dedıgın lafa bak :) her turlu bjk'yı yer..

Suan ki wolsburg fener zamanındaki psv'ye 5 atar..

Bu grupta wolsburg manu ıle bıle çekişir söyleyeyim..

Cska'yı takıp etmem ama adamlar ztn cl takımı rusyanın en kotu 3. olmayı basarır her seferınde..
Mesaj tarihi:
cska hayvan gibi oynuyo valla bu sezon ben izliyorum arada maçlarını
ama bence beşiktaş toparlar 3-4 hafta sonra kadromuz abartıldığı gibi kötü diil bence. zaten bi yabancı daha alınacak galiba delgadonun yerine
Mesaj tarihi:
boşa konusuosunuz. ben beşiktaşı biliosam manchesterı yeneriz inönüde sonra gider hem wolfsburga hem cskaya yenilir eleniriz :D

wolfsburg ve moskova deplasmanlarından oldukça ümitliyim ben. bizim takım gol atması şart olmazsa iş yapar. şart olursa da şu durumda büyük maçı kurtaracak bir oyuncu transferine veya nihat-yusuf-tello form düzeylerine bakar

neyse şimdi yorum yapmanın sonu yok tabi. bekleyeceğiz göreceğiz :D

ama manchesterla hiç eşleşmiyorduk güzel oldu. old trafford deplasmanı yapanlar parmak kaldırsın :D gidiş şartları filan nasıl acaba öğrenmek lazım hiç avrupa deplasmanına giden oldu mu?
  • Yeni Oluştur...