Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ya böyle beni deli sarıcak oyun arıyorum kotor yada tycoon gibimsi olabilir ne biliyim böyle atraksiyonelde olabilir falan fişman garip bi anlatım üzerine tavsiye verecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sanitarium vardır her tavsiye topicinde olması gereken. mgs 1&2 oynayabilirsin dunyanın en iyi oyunudur, evet. divine divinity var harbi rpg'lerden. grid var son donemde oynadıgım, fena degil biraz oynayınca bayıyo ama, araba yarısı. trine var yeni cıktı, cok eglenceli ama co-op yok :// bioshock var, oynayamadım ama cok guzelmis. ha bi de call of juarez: bound in blood, bunu oyna mutlaka acaip guzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 wanted acaip sardı şu sıralar beni, tps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Tycoon seviyorsan SimGolf, öyle golf bilmene de gerek yok. Sid Meier kalitesi, bağımlılık garanti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 simgolf güzeldi baya evet, nerede acaba cdsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 wanted'ı beğenmedim ben. yeni wolfenstein iyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 civilization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 jade empire, silent hill ve metal gear solid bul oyna bir yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 toggie said: divine divinity var harbi rpg'lerden. buna bakayım dedim de, "aboo ultimaymış" dedim youtube'dan bi videosuna bakınca. ikincisi çıkmış bi de, baya güzele benziyo o. ama ingilizce versiyonu çıkmamış daha, anca ingilizce altyazılı olanı var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hearts of iron 3 tavsiye ederim Tank basma tycoon birazda world domination içeriyo çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fahrenheit (indigo prophecy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar