Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Belki o da seni boxerla görmek istiyodur, gizli hayranındır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bayıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 COK BAYIKSNZ YA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oha komşuya bak yaaa. üşenmemiş printerdan bastırıp arabaya yapıştırmış. yuh yani :D ben olsam döçverdim. kocası varmı ? yoksa döv :P varsa karışma. çinli minli şimdi adam kareteci fln çıakr asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 merak edenlere izmirde oturuyorum istanbulda değil. ama bizim semte göre normal bile 900 kira. ieu sağolsun. neyse evi görseniz ama 900ü hak ediyor dersiniz. 170mkare sölemesi ayıp :) 2 tane de komacan balkonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 barbu said: daha önce başka toğikte söylemişimdir mutlaka ama gene soylicem. benim de odamın karsısındaki apartmanda bi teyze oturuyo. kadın 7/24 camasır asıyo ya. kafayı yicem. odamda boxerımla oturamıyorum kadın yuzunden. surekli çamasır asar mı biri ya. ne zaman kafamı cevirsem orda kadın. ceiling cat gibi kadın yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ver kutsalı ağzına yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 NoTwisT said: Dun gece arkadas ziyarete geldi. Arabayida karsi komsunun evinin onune park etmis salondan kolay gozuksun diye. (Evlerde hep mustakil bu arada.) Sakat bir yerde oturdugumuzdan arabaya birsey olabilir diye. Karsi komsuda bildigin cins 40 li yaslarda bekar cinli nemrut bir kadin. Aksam 10'da dan dan kapiya vuruyor biri, actim baktim karsi komsu. Kadin: Araba senin mi? Ben : Arkadasin K : Ceksin onu ordan B : Neden? K : Evin goruntusunu bozuyor. B : !!bir Kadin selamsiz sabahsiz alacakli gibi geliyor gecenin vakti, bide azarliyor akli sira. Soyle bir baktim arabaya, ustunde bi suru kagitlar yapistirmis kadin. Gittim arabanin yanina kadin usenmemis, arabanizi cekin buradan diye 10 tane kagit print etmis, gelin arabasi gibi yapmis arkadasin arabasini. Kadin bildigin psikopat. Yasal olarak bi yanlislik yok oraya park etmede bu arada. B: Araba guzel duruyor orda, cekmiyecek arkadas arabasini. Kadin efendi gibi gelse rica etse, ozur diler cekeriz arabayi da bole dallama olunca kendisi benim de yardim edesim gelmedi. Kadin kizardi bozardi, cince yardirmaya basladi. Kapattim suratina kapiyi. 15 dakika sonra sokaga polis geldi, bende ciktim baktim nedir olay diye. Kadin sikayet etmis bizi, beni gorunce pispis siritti, dedim polise boyle boyle, yasal olarak park etme hakkimiz var onun keyfine gore yerini degistiremeyiz arabanin, ama ben ondan sikayetciyim arabanin uzerine turlu turlu kagit yapistirmis, boyasina hasar verebilir vsvs. Polis kadini tirstirdi biraz, dedim sikayetci falan degilim soyleyin bulasmasin bi daha yeter diye. Neyse polis gitti, bu kadin camdan bizim evi kesiyo, ama surat kipkirmizi dellendi lol. Kadin 2 saat yerinden kipirdamadan bizim evi kesti. Arkadasa soyledim her geldiginde oraya park etsin diye, kadin katanayla girisecek bigun ama du bakalim. Güzel konuşmuşsun,helal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar