Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gidip toplucana zikir yapıp kafaları sallayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 negüzel yerdi hakkaten orası zenci abiler vardı mis mis piyano çalarlardı gitar çalarlardı canlı müzik eşliğinde kahvemizi içerdik sigaramızı içerdik eski haline dönmesi dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 para kazancam diye top olmak böyle bişey işte . oraya 1 kere gittim o zamanlar böyle güzel elit bi mekandı hoşuma gitmişti . şimdi sahibine burdan yuh ak diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Experimental said: para kazancam diye top olmak böyle bişey işte . oraya 1 kere gittim o zamanlar böyle güzel elit bi mekandı hoşuma gitmişti . şimdi sahibine burdan yuh ak diyorum sadece Adamın yaptığı dönekliği savunmak amacıyla söylemiyorum da, tek suçlu da işletme sahibi değil ki burada. Kaldı ki bu işi aç gözlülüğünden de yapmamış haberden anlaşıldığı kadarıyla. Bildiğin zarar etmiş adam. Sigara yasağının üstüne gelirlerin daha da düşeceğini haklı olarak öngörerek, indirim istemiş kirada, yapılmamış, inatlaşma sonucu da böyle bir saçmalık ortaya çıkmış işte. Bir taraf suçlu, diğer taraf dönek kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 lamerism said: yemin ederim gidip elini öpücem adam zengin irl troll. sdfkjdsf aynen öyle. biz asosyal ve fakir troller forum trollüyoruz, adam 150 milyon dolarlık alışveriş merkezini trollemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Shaggy said: Experimental said: para kazancam diye top olmak böyle bişey işte . oraya 1 kere gittim o zamanlar böyle güzel elit bi mekandı hoşuma gitmişti . şimdi sahibine burdan yuh ak diyorum sadece Adamın yaptığı dönekliği savunmak amacıyla söylemiyorum da, tek suçlu da işletme sahibi değil ki burada. Kaldı ki bu işi aç gözlülüğünden de yapmamış haberden anlaşıldığı kadarıyla. Bildiğin zarar etmiş adam. Sigara yasağının üstüne gelirlerin daha da düşeceğini haklı olarak öngörerek, indirim istemiş kirada, yapılmamış, inatlaşma sonucu da böyle bir saçmalık ortaya çıkmış işte. Bir taraf suçlu, diğer taraf dönek kısaca. para kazanmak için millet nelere başvurmuyo hani o konuda tmm adamın yaptığı akıllıca bi iş de ne biliyim işte para kazancam diye lars ulrichin pop yapması gibi bişey olsa mesela hoş görüntü değil sdf bu da onun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar