tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hahahaahahahaha vurvurvur tezahuratı aksuhdkasuhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Denizli'den asıl ŞL'de 2. rekoru bekliyoruz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 7 dakka uzatma niye? adam kaç dakka kaldı sahada ki?yeni girmedi mi sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Sen hem söğüşle, hem de gel İnönü'de puan al Beşiktaş'tan. Hiç etik değil.Beşiktaş atsın bari bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 lanet olsun ya bu nasıl bi sansızlıktır ya offffff offfff :( 2.direk oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 beşiktaşa bişey demiyorum , ama bu haldeki beşiktaş tek kale oynuyorsa , var antepin haline bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 denizli iyi fırçalar şimdi aksuhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bitti mac 0-0 yok abi var bi cenebetlik bu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tenekeadam said: Maçtan sonra görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu maçın berabere bitmesi büyük şanssızlık başka birşey değil geçen seneki şansın acısı çıkıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 rıdvan süper yorumladı : sürekli yüksek tempo oynamaya çalışıyor beşiktaş. arada biraz sakinleşmesi lazım takımın , topa basması lazım , topu dinlendirmesi lazım.. bunu yapamıyoruz. gol eksikti bugün bence beşiktaşta sadece.. normal şartlarda kazanılırdı bu maç. kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 iyidik iyi gelcek için umutlandım şimdi, tabatayla ofansif hatta düzende gelicek beşiktaşa eminim! mustafa denizli faktörü oluşmaya başladı bende son 2 haftadır beşiktaşı yakıyo adam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fink'i küstürmemek için bu sefer ernst'i aldı oyundan da ben bile küfrettim. ernst daha önce oyundan çıkmış mıydı hiç? harbi hatırlamıyorum :D hiç almasaydı uğuru keşke hatta serdar bile iyi oynuyordu çok şaşırttı beni. serdarın çıkmasına üzüleceğim aklıma bile gelmezdi nobre filan boş işler bu takım keşke ekremin girmesiyle oluşan 11'le oynasaydı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ilk yarı zevkliydi baya ikinci yarı antep çekildi beşiktaş iyi saldırdı ama atamadı. ernst baya iyi oynuyodu çıkması enteresan geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şansızlık diye yorumlayanları anlamıyorum. 90 değil 990 dakika oynansa BJK gol atamazdı. Anadolu takımı gibi, haldır haldır koşuyor, o da bilinçsiz. Takım birbirini tanımıyor, nereye atıcakların bilmiyolar, pas seçimleri yanlış, pozisyon hiç yok. Dönen toplardan rast gele bir ikitanesi bizimkilerin önünde kaldı da gol oolmadı diye mi şanssızlık? Bu oyunla ŞLde 3. olma ihtimali falan yok bizim takımın. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 mustafa denizli varsa şaşırmayacaksın malum kendisi iyi oynayan oyunucuyu çıkarmalarıyla meşhur oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben serdar özkanın bile çıkmasına şaşırdım , hani uzun zamandır maçın ilk 25dk sı hariç acaip derli toplu bi serdar özkan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben de aynı düşünüyorum. en azından olumlu hareketi vardı 1-2 tane. yaratıcı düşünüyor bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tabatayı aldığımız iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 4-5 hafta sonra başlar bizim galibiyet serileri ben memnunum şahsen oynanan oyundan psikolojik olarak bi lavukluk vardı bizimkilerde o da kolay aşılır sağ ve sol bek dahil defans sağlam oynuyo bi kere en sevindiricisi o yani geçen sezona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL ANTEP 1-0 soyunma odasında atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar