NuKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 of ya 10 gün kaldı. Dershanedeki hocalara diyorum 200 soru çözüom günde diye, "manyak mısın hemen 2ye katlaman lazım çalışmalarını diyolar " acaip sinirim bozuluyo yaw :([signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ! yuh artık yuh abi oha! bizim okuldan olsa direk hilo kovulurdu zaten, adamı ota boka kovcaklar. said: Volfied, 10 Haziran 2004 05:31 tarihinde demiş ki: bi kiz SAT lere delig ibi calisiyodu ya Uskudar Amerikandan ya Robert den 1600 yapicam diye delirmis kiz SAT sirasinda kriz gecirdi hastaneye kaldirildi. Yannis bu kadar sey yapmak ogrencileri [signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Cocuklar (hitap sekline seetmeyin) bakiniz: gunde 1000 soru ozmek akilli isi degildir, manyakliktir, isleri otomatige baglayarak omurilikten yaptirma amaclidir, bunun da en buyuk tehlikesi size dusunmeyi unutturmak ve benzer gorunen sorularda omurilikten yanlis cevaba atlamaniza sebebiyet vermektir. Herkesin kendine uygun gordugu bir calisma stili ve de sinirli kapasitesi vardir. Bu sekilde milyar tane kitap bitirmek, onyuzbin deneme sinavina girmek falan yalan seyler, en onemlisi zihni berrak tutmak ve iyi konsantre olmaktir. Ben universiteye hazirlanirken hicbir dershanenin herhangi bir deneme sinavina girmedim (kendim icin yararina inanmadigimdan), ve sadece bir sene dershaneye gittim, genelde konu okudum ve konularla ilgili kucuk testler yaptim (benim girdigim zaman hem oss hem oys vardi), hicbir gun de oyle 1000 tane soru cozmedim, sonuc olarak turkiye 52. si oldum (bizim senenin 1. 3. ve 4. su de bizim siniftaydi ve hic de o dershanelerin sizi sokmaya calistigi kalipta insanlar degillerdi, kendi dogrularini bulmus insanlardi). Bu size onerdigim yol degil, demek istedigim kendiniz icin uygun olani bulun, baskalari ne yapiyor diye umursamayin, belki o adamin 10 kerede anladigini sen 1 kerede anliyorsun, o zaman 9 fazladan soru cozmenin bir anlami yok senin icin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 edi ye katılıyorum gerektiği kadar çalışıyorum . Meslek olarak bilgisayar mühendisliği istiyorum nerde okuduğum çok önemli değil ben heryerde kendimi geliştirebileceğime inanıyorum siz ne düşünüyorsunuz ?[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 edi önerilerin güzel, hoş, mantıklı da.. şurda kaldı 8 gün. keşke böyle bir topic birkaç ay önce açılmış olsaydıda ne yapacaklarını bilmeyen öğrenciler bir fikir edinebilselerdi. 8 günde çalışma şeklini kendi kapasitene göre ayarlayabilmek hem gereksiz hem çok saçma ve yanlış bir yol olur. sakına kalkıpta değiştirmeye çalışmayın. yada çalışın siz bilirsiniz değiştirin yih yih yihhh.. =P *! aday eleme çalışmalarına devam eder *[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu senekiler icin gecti zaten de bunu okuyan seneye sinava girecek bircok pati vardir. sizler icin de sinav gunu onerileri yapabilirim ama :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Aytoz, 10 Haziran 2004 21:35 tarihinde demiş ki: ben sinem hıdır'dan şüpheleniorum 1600'a kasan başkası olamaz geçen gün elinde fen bilimleri denemesi geldi "ay 291 yaptım offf çok kötü" dedi. böle diyen bi kız heran bayılabilir SAT'de bu arada öss evde yapacağın denemelerden daha kolay olacağı için stres yapmazsan evdekilerden çok daha iyi bir puan alabilirsin Sinem daha mantıklı ondan şüphelenmek lazım. Her haftasonu çekmek zorunda kalıyorum zaten bi insanda bu kadar mı kötü ses olur ya kızı iki dakika dinleyin dayanamayıp kaçarsınız. Edi dediklerin iyi güzel de biraz geç olmuş :) Bi de siz öys'ye de girdiniz, orda durum çok farklı. ÖSS tamamen bi sınava dayalı olduğu için olay tamamen şansa bağlı. Ve de düşünmekten çok omurilikten soru yapmayı teşvik eden bi sınav. 180 soru 180 dakika olursa tek çaren o çünkü. Bi tek ayırt edici sorularda düşünmen gerekiyor ama onlar da bölüm başına 1-2 tane, ve ortalama biri için onları çözmüş çözememiş ne farkeder. Keşke öys olsaydı daha iyi olurdu bence ama şimdi millet atlıycak hede hödö manyak mısın kardeşim diye. Bu arada bzim dersanede cuma günü kolay ÖSSye benzer (hayret hep kastırırdı) bi deneme yaptılar 291 yapmışım ilk 150ye giremedim ama. ÖSSde olsa ilk 400'e mi ne geliyo. Çüş dedim başka bi yorum yok. Millet azıtmış ya. Ha, ama ekleyeyim günde 1000 soru bence olsa olsa efsanedir çözdüm diyene de inanmam. Günde en fazla 400-500 soru civarı çözdüm ama 600'e kadar çıkanı biliyorum ama günde ortalama 1000 soru imkansız bu kadar basit.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 12 Haziran 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 össde en tırstığım şey onu bilioz diye okumadığım konular ve türkçeden dilbilgisi olucak kesinlikle.en çok ta türkçe ve biyolojiden tırsarım geo da seçici soru ya 1 ya 2 dir o yüzden koymaz bana stresimi minimum tutmak için eğlenmeme bakıyorum bide kafayı okadar zorlamıyorum artık.unuttuğum ve bakmam gereken 1-2 konucuk kaldı bide türkçe dilbigisine bakıcam bu hafta içinde onun dışında sorunum yok bu hafta son tekrar haftası zaten bu arada ben hiç öle 100 sorunun üstünde çözemem 1 gün içinde(deneme sınavları hariç) inanılmaz sıkılırım test çözerken.zor sorularla uraşmaktan keyif alırım ama kolay sorularda yanlış yaparım genelde kıl oluyom tek dileğim össden çıktıktan sonra yaptığım yanlışlarda hmm bilmiodum falan demek allah kahretsin nasıl yapamadım dememek için dua ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehe. edicim yok ben almim. artık öss kelimesi duymak bile istemiyorum. yogo yapacam rahatlamak için =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 12 Haziran 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 genel ortalamam 45-43 arasında değişen türkçe neti 35 math yapıyorum 41-43 sosyal yapıorum.. en son 97 denemesini yaptım 2 yanlış türkçeden 4 yanlış sosyalden 8 boş iki yanlış math'den yaptım.. analitik özellikle yapmadım yarın bitiricem analitiği çünkü analitik de yaparsam 270 puanım oluo.. fazlası hatta galiba.. şu ana kadar çözdüğüm soru sayısı 2000'i geçmemiştir (girdiğim denemeler falan hariç tabii). Aytoz falan bilir gayet de geziyorum..hergün hede soru çözmek lazım falan boş işler gerçekten.. öss'yi abartmayın gözünüzde. sinem hıdır da aslen gerizekalı olan fakat iiiinanılmaz çalışan bi kızdır 291 yaptım tüh der.. isteyen olursa sinem repliklerini yazarım. Bu arada günde 930 soru çözmüş bir arkadaşım var.. tanık oldum kendisinin başarsınıa. [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 12 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 1 hafta kaldı çok kötü günde 2 saat nete girebiliyoz korkuyorum :(([signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehe gökalp bu gidişle hiç giremicez zaten meraklanma =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 benim gözümde bu insanlar aptal çünkü koyun olmuşlar güdülüyorlar.Ama onlarda bunun farkında değiller bu yüzden aptallar işte. otomatiğe bağlamışlar ezberliyorlar işte mantık yok. Tüm soruları çözüyorlar onların günde 10 saat çalışıp çözüceği testten adım gibi eminimki 3 saat baksam daha yüksek net çıkarırım.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya oss garip birsey gunde 750 soru cozebildim ben bir kere 1 deneme cozdum 150 matematik cozup 400 kusur bioloji cozmustum ki boyle icimden gelmisti, hemde ondan onceki gun hic calismamistim anca oyle. yani biraz pay birakmak lazim, benimki garip oldu dershanede 75 i yakaladimmi azalttim calismayi sadece bilmedigim konular ve deneme cozdum, ve kesinlikle soru cozmeyi bilmek, konu bilmekten daha cok yarar saglamaya basladi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Güzel gidiyor ya baya. Dersane 294-296 civarlarında, geçen senelerden de 294-297 arası yapıyorum. Bir aksilik olmazsa seneye sabancı dayım :)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Troil ; ya tabiki ama çok koyun var.Ne için niye çalıştıklarını bilmeden çalışıyorlar bence.Beyinlerinin yıkandığına inanıyorum. benim için çok önemli mesela ama ben herzaman kurallara uymayan sıkıya gelemeyen asi bir insan olduğum için kasamıyorum kendimi.Ya bana kalkıpda hiçbi güç açıkcası öyle test çözdüremez. Ben mesela günde 200 soru ya çözerim yada çözmem. Puanımdanda memnunum yetiyor bana gidip öyle full çıkarıyım burs kazanıyım boğaziçinde okuyayım diye bi derdimde yok. Olursa olur ama bunu kadere bırakmıyacaksın zorlayacaksın fakat zorlarkende kendi kişiliğini kaybetmeyeceksin....[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yaniliyorsun, bir sure sonra zorlamak kisiligin oluyor sen farketmeden.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tamam kişiliğine belkide yeni şeyler yüklüyor olucaksın mesela zorlamak inatlaşmak savaşmak gibi. ama işte önemli olan kendinden birşeyler kaybetmemek. koyun olmamak. bizim dershanede koyun olan adam çok var.Beyinleri tamamen yıkanmış. Ama koyun olmayıpta onlardan yüksek puan alan adamlarda var.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELLERINESAGLIK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 basamaklar asılmak ıcın konuldu sıstemın bozuklugunu goruyoruzda bazı seylerı mızmızlanıp sıkayet ederek kımseye fayda :)yok ben sıkayet etmeyıp calısın dıyorum herkese basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Böyle iğrenç bir sisteme, böyle yapacaksın ne yapalım. Mesela ben lise 3 ikinci dönemden beri heyet raporuyla evdeyim. Hocalardan bazıları carcar konuşuyo, ne biçim öğrencilik bu falan diye? E bu ne biçim sistem? Ben lise 3 ü niye okuyum ki? Bana ileride bi integral, bi limit, bi türev bi de matrisler lazım ki onları da zaten kendi çabamla öğrendim yani. Limit ve türevi okulda gördüm, zaten o konuları bitirince diğer ikisi kolay.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: ELLERINESAGLIK, 12 Haziran 2004 22:47 tarihinde demiş ki: basamaklar asılmak ıcın konuldu sıstemın bozuklugunu goruyoruzda bazı seylerı mızmızlanıp sıkayet ederek kımseye fayda :)yok ben sıkayet etmeyıp calısın dıyorum herkese basarılar Abi isim çok uygunsuz. Hayır, yani art niyetli olsam, dicem Yalın dinliyo bu. Sonra öldürmek zorunda kalıcam falan :)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELLERINESAGLIK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 dershanede en fazla 264 yaptım ama kolaylarda cokuluyor 700 soru cozdum bın tane cozen kım varsa sanada katılıyorum cozen arkadasım efsana manas destanına alacgım onu ancak destanlara gecebılır arkadasımız baskada bır sey olmaz sanırım 1000 tane aslında ben salllayımda tam olsun 20000 ben cozdum :))) cevır kazı yanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bir gün içinde mi yoksa tüm çalışma süresince mi? Bir günse 300 sorudan fazlası çok fazla Bütün bir yıl içinse 15000-20000 altı az. Sadece denemeler bile baya soru yapıyo zaten. Ben 2 haftadır bıraktım artık konular falan bitti, günde bi deneme çözüyom.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELLERINESAGLIK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya da yasamak ıstıyorum :) hepımız kardesız sımdı sarı sarı sarkıısını okumamı ıstemıyorsunuz degılmı :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELLERINESAGLIK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gunde 700 cozerım rahat ama 2 haftada rahat 4000 soru cozerım az turkce mat bıtmedı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar