Ceday Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 http://www.milliyet.com.tr/2004/06/10/yasam/ayas.html yazık yaf bu genclere, hergün sınava mı girilir.. gecen bi LESe girdim de epey bi darlandım sınav bitene kadar.. bunlar abartmıs sabah akşam kafa kaldırmadan calısıolar, iyi mi desem kötü mü desem bilmiom walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Akıl fikir diliyorum Lathander'den bu gençlerimize.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 finalle çıldıracaksınız.. günde 800 soru ne abi manyak mı bunlar.helal olsun[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bu kadar abartmak o çocukların psiklolojileri açısından zararlı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bi kiz SAT lere delig ibi calisiyodu ya Uskudar Amerikandan ya Robert den 1600 yapicam diye delirmis kiz SAT sirasinda kriz gecirdi hastaneye kaldirildi. Yannis bu kadar sey yapmak ogrencileri[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 VOLFIED YAALAN ZUHAHHAH yanliz hakkaten fransiz okullarindan birinde bercin die bir kiz ders calisirken olmustu [Bu mesaj Infeqted tarafından 10 Haziran 2004 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sehir efsanesi oyle biri arda hic hastaneye kaldirilmadi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 berçin ders yüzünden ölmedi o kızın da üsküdar amerikandan olmadığı kesin bu arada belki sinemdir infeqted :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yannız adam "günde üç deneme yapıorum" die bi açıklamada bulunmuş, kendisine hayatta başarılar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya beyler bunlar insan MI?? anlayamadım[signature][hline]Sanma şahım herkesi sen sadıkhane yar olur. Herkesi sen dostmu sandın belki ol ağyar olur. Sadıkhane belki ol ağyar olur serdar olur. Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur. Yavuz Sultan Selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ehe öss ye girenler nası geçecek bunları ? herkezin bu kişileri geçmek için bunlar gibi çalışması gerekmiyormu ? baya tanıyorum bu insanlar gibi çalışan demekki sayılarıda fazla vay halinize[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Eğer normal ders hocaları gidiyorsa o kampa bu çok büyük haksızlık olur gitmeyen öğrencilere. Kalan öğrenciler stajerlerle ders yapmak için gelmemiştir büyük ihtimalle o dersaneye herkesin istediği ilgidir sonuçta. Çok saçma ve bencil bir uygulamaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 saçmalık, manyaklık.... ne biçim eğitim sistemidir bu ya? ne biçim ders çalışmaktır? robot değiliz kardeşim biz, dünyaya ders çalışmak için gelmedik. sapıtır insan ya[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 YuH!! bende kamp diyince heyoo böle havuz mavuz sandıydım :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 seneye girecek bi adam olarak hafiften inekleyecem bu yaşam formları yüzünden, ama onlar kadarını bünlem kaldırmaz:) zaten böyle "efenim günde 970852798523780531780134870421780 soru, 1298614087 deneme çözüyorum, biten test kitaplarının mistiksel bi gücü olduğuna inandığımdan ritüelle yiyorum, 1.23 boyundayım, hobilerim arasında hocalarımla test çözmek, anlamadığım soruları hocalarıma sormak (ay dur öğretmenim diyo bunlar dimi?:)), çay demlemek vardır ehi." şeklindeki açıklamalar devam ederse inekler tarafından; 1-gerçek inekler telif hakkı davası açabilir (tamam iğrençti:)) 2- bu yavrucaklar teker teker öldürülmeye başlar, kim tarafından bilemiycem artık. *!baal verzi hançeri elinde belirir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 öyle kampa alınan günde 3 deneme 1000 soru ws çözen tiplerden toplasan 200-300 tane wardır türkiyede. bunların yarıdan çoğu sınaw günü ya aşırı gazdan ya aşırı hırstan ya da yorgunluktan dolayı patlar. bu nedenle böleleri de warmış aa bunlarla yarışacaz diye paniğe kapılmak gereksiz. şahsen ben gayet rahatım bu konuda.istediğim olmassa bunlar yüzünden deil kötü talih yüzünden olmaz bundan sora zaten. bu kadar kasıcak büyütücek bişi yok yaw. yani tamam çok insan giriyor sınawa ama %80 i zaten doğru düzgün hazırlanamıyor bile. bütün sene ben de dersanede şurda burda etrafımda sabahtan akşama kadar çalışan insanlar gördüm. inekle de inekle ezberle de ezberle ile olmuyo bu işler. kapasite warsa zaten bilgi eksiği kalmıyo dersaneydi özel dersti bilmemneyle. geriye de şans kalıyo. öss çok kolay bir sınaw çünkü.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sly-k3nk e katılıyorum. asıl önemli olan sınav anı. neyse ki jedi eğitimini almıştım beni etkilemez artık hehe :p[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 şaka maka bunlar hakkaten patlıyolar genelde 2-3 tanesi sağ çıksa bişey olmaz heralde:) hukuk yazmasınlar bide benle aynı üniversiteye düşmesinler de başka bişey istemem:) bizim dersanede allahtan yok çok inek tabi noolur noolmaz *!baal verzi hançeri hala elindedir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bu kadar çalışmaya gerek yok kanımca. Çünkü sınav anında heyecana kapılmadan dikkatli olunursa başarılı olunur. Çünkü sınav harbi kolay. Bide sınava 1.8m insan katılmış bunların çoğu askerlik tecil ettirmek yok ne biliym ana-baba zoruyla girenler. Bizim yarışacağımız 600-700 bin bence[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 biz neler çekiyoruz ya görün halimizi :P çok kötü bi durum acayip derecede korkuyoruz abi ya kazanamazsak hadi ilk defa girenler var sınava ya 2. 3. kez bide seneye öys zımbırtısı gelirse hiç şansları yok günde 600 soru abartı ama rahat 200 felan çözülür ben 100 150 buluyom günde ama yinede bu senede kazanamazsam intihar etcem :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Şahsen ben günde 5 soru ile kazanmayı planlıyorum :Pp Sınaw stresi pek yok üzerimde ama baskısı var tabiki, sınaw dolayısı ile ailenin yaptığı baskı fln çıldırtıcak düzeye geliyo bazen. Bence öss de kendine güvenmek önemli bişey, haricinde Slyın dediği gibi gerçekten kolay bi sınaw. Sınaw dahilinde en fazla 3 4 soru Eleyici soru olur. Bunlarda o çok çalışanlar ile Kapasitesi olupta yeterli çalışanlar arasındaki elemeyi yapar. Genelde Delicesine hastalık gibi çalışanlar, Ailesinden kendisine bişey kalmıycak, ve bir üniversiteye girerek Hayatını kurtarabilicegini düşünen insanlar. ( Çok Büyük Yalan..) Ve genelde kapasiteleri düşük. Şunun bilinmesi gerekiyoki, üniversite, eğer sen kendini geliştirmiyosan, eğer senin sosyal zekan yüksek deilse, artık türkiyede hiç bişey vermemekte. Işsiz üniversite mezunları, okurken kendini geliştirmeyen, genelde böyle öss ye hazırlanırken eve kapanmış Asosyal tiplerden oluşmakta. Birşey daha, piskolojide yeni bir dal açılıcak gibi duruyo die okumuştum bi yerde. Adı öss sendromu olup sadece türkiyeye özel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Adamların amacı dereceye girmek yani rakipleri sizler değilsiniz merak etmeyin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Infeqted SAT ye ben girdim, sen girmedin ne oldugunu biliyorum yani[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eoheoe adamların amacı dereceye girmek rakipleri sizler değilsiniz demek ısırmazlar mı demek ? =P hmm abi bu adamlar böyle çalışıyor yakında herkez bunları görüp herkez bu çalışan insanlar giibi çalışmaya başlayacak , çalışanların sayısı artacak sonraki senelerde daha çok sıkıntı yaşayacak normal seviyede çalışanlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu gidişle normal çalışan die bişey kalmıycak ileride insanlar ikiye ayrılıcak, öss'ye girenler, ve girecek olanlar her iki grup da deliricek süper bi nesil yetişicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar