Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss

Ceday

Öne çıkan mesajlar

seneye girecek bi adam olarak hafiften inekleyecem bu yaşam formları yüzünden, ama onlar kadarını bünlem kaldırmaz:) zaten böyle "efenim günde 970852798523780531780134870421780 soru, 1298614087 deneme çözüyorum, biten test kitaplarının mistiksel bi gücü olduğuna inandığımdan ritüelle yiyorum, 1.23 boyundayım, hobilerim arasında hocalarımla test çözmek, anlamadığım soruları hocalarıma sormak (ay dur öğretmenim diyo bunlar dimi?:)), çay demlemek vardır ehi." şeklindeki açıklamalar devam ederse inekler tarafından;
1-gerçek inekler telif hakkı davası açabilir (tamam iğrençti:))
2- bu yavrucaklar teker teker öldürülmeye başlar, kim tarafından bilemiycem artık. *!baal verzi hançeri elinde belirir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle kampa alınan günde 3 deneme 1000 soru ws çözen tiplerden toplasan 200-300 tane wardır türkiyede.
bunların yarıdan çoğu sınaw günü ya aşırı gazdan ya aşırı hırstan ya da yorgunluktan dolayı patlar. bu nedenle böleleri de warmış aa bunlarla yarışacaz diye paniğe kapılmak gereksiz.
şahsen ben gayet rahatım bu konuda.istediğim olmassa bunlar yüzünden deil kötü talih yüzünden olmaz bundan sora zaten.
bu kadar kasıcak büyütücek bişi yok yaw. yani tamam çok insan giriyor sınawa ama %80 i zaten doğru düzgün hazırlanamıyor bile.
bütün sene ben de dersanede şurda burda etrafımda sabahtan akşama kadar çalışan insanlar gördüm. inekle de inekle ezberle de ezberle ile olmuyo bu işler. kapasite warsa zaten bilgi eksiği kalmıyo dersaneydi özel dersti bilmemneyle. geriye de şans kalıyo. öss çok kolay bir sınaw çünkü.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka bunlar hakkaten patlıyolar genelde 2-3 tanesi sağ çıksa bişey olmaz heralde:) hukuk yazmasınlar bide benle aynı üniversiteye düşmesinler de başka bişey istemem:) bizim dersanede allahtan yok çok inek
tabi noolur noolmaz *!baal verzi hançeri hala elindedir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar çalışmaya gerek yok kanımca. Çünkü sınav anında heyecana kapılmadan dikkatli olunursa başarılı olunur. Çünkü sınav harbi kolay. Bide sınava 1.8m insan katılmış bunların çoğu askerlik tecil ettirmek yok ne biliym ana-baba zoruyla girenler. Bizim yarışacağımız 600-700 bin bence[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

biz neler çekiyoruz ya görün halimizi :P
çok kötü bi durum
acayip derecede korkuyoruz abi
ya kazanamazsak
hadi ilk defa girenler var sınava
ya 2. 3. kez bide seneye öys zımbırtısı gelirse hiç şansları yok
günde 600 soru abartı ama rahat 200 felan çözülür ben 100 150 buluyom günde ama yinede bu senede kazanamazsam intihar etcem :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen ben günde 5 soru ile kazanmayı planlıyorum :Pp

Sınaw stresi pek yok üzerimde ama baskısı var tabiki, sınaw dolayısı ile ailenin yaptığı baskı fln çıldırtıcak düzeye geliyo bazen.

Bence öss de kendine güvenmek önemli bişey,
haricinde Slyın dediği gibi gerçekten kolay bi sınaw.
Sınaw dahilinde en fazla 3 4 soru Eleyici soru olur. Bunlarda o çok çalışanlar ile Kapasitesi olupta yeterli çalışanlar arasındaki elemeyi yapar.

Genelde Delicesine hastalık gibi çalışanlar, Ailesinden kendisine bişey kalmıycak, ve bir üniversiteye girerek Hayatını kurtarabilicegini düşünen insanlar. ( Çok Büyük Yalan..)
Ve genelde kapasiteleri düşük.
Şunun bilinmesi gerekiyoki, üniversite, eğer sen kendini geliştirmiyosan, eğer senin sosyal zekan yüksek deilse, artık türkiyede hiç bişey vermemekte. Işsiz üniversite mezunları, okurken kendini geliştirmeyen, genelde böyle öss ye hazırlanırken eve kapanmış Asosyal tiplerden oluşmakta.

Birşey daha, piskolojide yeni bir dal açılıcak gibi duruyo die okumuştum bi yerde. Adı öss sendromu olup sadece türkiyeye özel olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

eoheoe
adamların amacı dereceye girmek rakipleri sizler değilsiniz demek ısırmazlar mı demek ?

=P

hmm
abi bu adamlar böyle çalışıyor yakında herkez bunları görüp herkez bu çalışan insanlar giibi çalışmaya başlayacak , çalışanların sayısı artacak sonraki senelerde daha çok sıkıntı yaşayacak normal seviyede çalışanlar[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...