WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kimseye anlatamayıpta slında bagıra bagıra anlatmak istedim ama soleyemedıgım.. şeyleri burada jaykırmak istiom .. Bir erkek sadece 1 kadına KADINIM diyebilir.. Kadınım dediği zaman ise o ifade o kadar fazla anlam içerirki.. bir çok kadına ise sevgilim diyeblir... evi molduğu eşide dahil.. Burada aslolan.. evli olduğu yada o an birlikte olduğu kadınmıdır aslolaln yoksa aslında erkeğin kalbinde KADINIM dediğimidir aslşolanç.. hangisidirki acab aslolan... .. Bu soruya dobra dobra cevap verebilecek varmı ? YOK .Çünkü hayvan soyundan gelen biz insanlar hormonlarımız tarqafondan yönetilen basit yaratıklarız... Özelillikle ne yapableceğini n farkıonda olan kadınalrın erkekleri yönlendirmesiile sonra sonuç ne mi ..? işte ortada sabahlar olmasın formuında takılan metroseksuellerle karadenizli cinnet geçiren erkek ... güya cinnet geçiröiş.. 5 kişi öldürmüş.. müş.. ilkellik.. acizlik.. Bu insanları kim yetiştiriyor ... Kadınlar.. kim kendilerine aşık ediyor salakça aptalca hunharca.. kadınlar.. Ne kadar salakça ya.. kadın da erkekte farkında.. ama yk illa birisi üstün olacak yaaaa.. sajhtekarlıklar.. maskeler.. ..
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://assets.knowyourmeme.com/i/3374/original/Cool_story_bro_.jpg
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 değer bilmez bunlar. lanetler. büyüklük sende kalsın he de geç.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 WhiteDagger said: Burada aslolan.. evli olduğu yada o an birlikte olduğu kadınmıdır aslolaln yoksa aslında erkeğin kalbinde KADINIM dediğimidir aslşolanç.. hangisidirki acab aslolan... .. .. bu cümle anlatıyor herşeyi kardeşim.Fikirlerinin arkasındayım destekliyorum haklısın.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 WhiteDagger said: .Çünkü hayvan soyundan gelen biz insanlar hormonlarımız tarqafondan yönetilen basit yaratıklarız... Triple Kill http://www.haberturk.com/2008/11/28/kuturesim/oktarbabunakut.jpg http://www.yazaradnanoktar.com/resim/Adnan_Oktar_Agustos2007_3_10.jpg
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ne içtiysen ben de aynından istiyorum:P
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Dartanian said: WhiteDagger said: Burada aslolan.. evli olduğu yada o an birlikte olduğu kadınmıdır aslolaln yoksa aslında erkeğin kalbinde KADINIM dediğimidir aslşolanç.. hangisidirki acab aslolan... .. .. bu cümle anlatıyor herşeyi kardeşim.Fikirlerinin arkasındayım destekliyorum haklısın. o cumle turkce egitiminin ne kadar eksik oldugunu anlatiyor gunumuz gencliginde.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 batsın bu dünya, bitsin bu düzen
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 WhiteDagger said: Kimseye anlatamayıpta slında bagıra bagıra anlatmak istedim ama soleyemedıgım.. şeyleri burada jaykırmak istiom .. Bir erkek sadece 1 kadına KADINIM diyebilir.. Kadınım dediği zaman ise o ifade o kadar fazla anlam içerirki.. bir çok kadına ise sevgilim diyeblir... evi molduğu eşide dahil.. Burada aslolan.. evli olduğu yada o an birlikte olduğu kadınmıdır aslolaln yoksa aslında erkeğin kalbinde KADINIM dediğimidir aslşolanç.. hangisidirki acab aslolan... .. Bu soruya dobra dobra cevap verebilecek varmı ? YOK .Çünkü hayvan soyundan gelen biz insanlar hormonlarımız tarqafondan yönetilen basit yaratıklarız... Özelillikle ne yapableceğini n farkıonda olan kadınalrın erkekleri yönlendirmesiile sonra sonuç ne mi ..? işte ortada sabahlar olmasın formuında takılan metroseksuellerle karadenizli cinnet geçiren erkek ... güya cinnet geçiröiş.. 5 kişi öldürmüş.. müş.. ilkellik.. acizlik.. Bu insanları kim yetiştiriyor ... Kadınlar.. kim kendilerine aşık ediyor salakça aptalca hunharca.. kadınlar.. Ne kadar salakça ya.. kadın da erkekte farkında.. ama yk illa birisi üstün olacak yaaaa.. sajhtekarlıklar.. maskeler.. .. © Copyright.All rights reserverd. WhiteDagger 2009
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abicim bu burda olmamış ki. bunu kişisele paslayayım da trollenmesin. nihahah.
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tamam abi gaza geldim, kime daliyoruz hedef gosterin~!
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 -- moved topic --
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Estel_Anorien said: abicim bu burda olmamış ki. bunu kişisele paslayayım da trollenmesin. nihahah. nihahah.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kermit sen git yat hadi uyksuzdun.iyi geceler sana bb..
Öne çıkan mesajlar