Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben hep şunu merak ediyorum fenerde bir sürü selçuk yula gibi adamlar var gs'da niye böyle yazarlar yok. Hepsi gs'ı yerden yere vuruyorlar. En fazla objectiv davrananı gördüm yani (tamburacı fln.) ama Fener sıcsada arkasında koruyacak bir ton adam var gs sıctımı vay haline... Pazar günüde Telegol'de Ayı gökmen gs'ı beyenmemiş yerden yere vurdu. Herkes susturmaya calısıyor Ziya şengül,Sinan engin fln. hepsi yeter artık dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Fistan said: kısa kenarı gören dar açıdan. bu yardı sostizm said: - GS antrenörü istifa etsin. - Yerine kim gelsin? - kim gelirse gelsin yeterki gelince istifa etsin. bu öldürdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Fistan said: kısa kenarı gören dar açıdan. adam hıncal uluça katılıyor işte, hıncalın açısından. Komik falan değilsin. Tenisi izliyoruz, takip ediyoruz. "Federer konusunda Hıncal'a katılıyorum, Nadal'a da bu yüzden kaybediyor" demiş. Hıncal'ın dediğini ben de okuyabiliyorum, sadece topu karşıya atıyor falan. Ama, bu adam Nadal'a kaybedip diğer tenisçilerin hepsini paspas yapıyor. Onun için söylediği şey yeterli değil. Tenisin zilyon tane teknik terimi var, oyun taktiği var. Federer'in, Nadal'a karşı topu karşıya atıp beklemesi gibi bir şey de söz konusu falan değil. Aksine Federer winner'a en kısa yoldan gitmeyi seven, sürekli saldıran bir tenisçi. Bilmiyorum hayatında kaç tane Federer, kaç tane tenis maçı izledin ama şu an aktif tenisçiler arasında en ofansif oynayan adamdır Federer. Nadal'ın özellikle forehand vuruşları inanılmaz top spin'li olduğundan, çok güçlükle karşılanabiliyor. Dolayısıyla Federer'in bu vuruşlara karşı öldürücü vuruş yapması kolay olmuyor ve biraz daha uzun rallilere giriyor normaldeki maçlara göre. Normaldeki gibi puana acele şekilde gitmeye çalışınca da basit hata yapıyor falan filan... Tatmin olabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bülent korkmazla bu iş yurumez bır an once gs den ıstıfa etmelı, zaten skıbbenın kovulması hataydı. Bulent keıta, elano gıbı adamları oynatacak kapas oo waii.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Shaggy said: Fistan said: kısa kenarı gören dar açıdan. adam hıncal uluça katılıyor işte, hıncalın açısından. Komik falan değilsin. Tenisi izliyoruz, takip ediyoruz. "Federer konusunda Hıncal'a katılıyorum, Nadal'a da bu yüzden kaybediyor" demiş. Hıncal'ın dediğini ben de okuyabiliyorum, sadece topu karşıya atıyor falan. Ama, bu adam Nadal'a kaybedip diğer tenisçilerin hepsini paspas yapıyor. Onun için söylediği şey yeterli değil. Tenisin zilyon tane teknik terimi var, oyun taktiği var. Federer'in, Nadal'a karşı topu karşıya atıp beklemesi gibi bir şey de söz konusu falan değil. Aksine Federer winner'a en kısa yoldan gitmeyi seven, sürekli saldıran bir tenisçi. Bilmiyorum hayatında kaç tane Federer, kaç tane tenis maçı izledin ama şu an aktif tenisçiler arasında en ofansif oynayan adamdır Federer. Nadal'ın özellikle forehand vuruşları inanılmaz top spin'li olduğundan, çok güçlükle karşılanabiliyor. Dolayısıyla Federer'in bu vuruşlara karşı öldürücü vuruş yapması kolay olmuyor ve biraz daha uzun rallilere giriyor normaldeki maçlara göre. Normaldeki gibi puana acele şekilde gitmeye çalışınca da basit hata yapıyor falan filan... Tatmin olabildin mi? dostum tenis maçı izlemeyle uzman olmuşsun. ben 1996 akdeniz gencler şampiyonuyum. sen federer, nadal derken, biz boris beckerden taktik alıyoduk. pete sampras'tan imza, andre agassiye havlu tutuyoduk. hadi yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 20000 mesajlı troll'ü de ilk kez görüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 geç olmuş karşılaşmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Federer hakkında yazdıkları doğru aslında... Rakibini kendi yenmeye çalışmıyor, rakibinin kendi kendini yenmesini bekliyor. Bu seneki Wimbledon finalinde Andy Roddick'e çektirdiği eziyet en bariz örneği bu işin. Gelgelelim bu amcam futbolda ağır saçmalıyor. herkese tavuk demesi, "benitez adam değil, messi futbolcu değil" tarzı yorumlar, bu adamın bunadığının en büyük örneğidir bence. ya zaten böyle her konu hakkında yazı yazan adamlara gıcık oluyorum. ya kardeşim senin bi uzmanlık alanın olur oraya yazarsın. niye eziyet çektiriyosun bize böyle? bunak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hınç al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 akıllı ol riykard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya bu herifin adı reykart mı riykard mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Frank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 fistan ezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Shaggy said: Frank.ohA! olm cok iyisin lan ;) harbi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Rijkaardın yanlış yolda olduğunu ben 4 hafta öncesinde arkadaşlarla aramızdaki bi sohbette dile getirmiştim . gerçekten yanlış yolda ... 5. hafta diyorum başka bişey demiyorum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hıncalda arkdasın dimi hadi hadi çekinme söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ne olcak 5. hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 beşiktaş maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Fistan said: dostum tenis maçı izlemeyle uzman olmuşsun. ben 1996 akdeniz gencler şampiyonuyum. sen federer, nadal derken, biz boris beckerden taktik alıyoduk. pete sampras'tan imza, andre agassiye havlu tutuyoduk. hadi yürü. jsdfkljsdflksjdfs pes ya. ben de galaksiler arası disk atma şampiyonuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 inanmıyorsan pul koleksiyonum hazır Mumu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Chewy said: Shaggy said: Frank.ohA! olm cok iyisin lan ;) harbi güldüm Buyur; http://gelgidersin.blogspot.com/2009/07/mac-sonras-frank-rijkaard-roportaj.html sonlara doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Siz bu adamla yüzyüze oturup konuşun,ikna ediciliği yüksek konuşuyor.Elit bir duruşu,kendinden emin bir konuşması var.Şimdi bombardıman halinde saldırılıyor da yüzyüze konuşsanız hak verirsiniz birçok konuda. Söylediğine de şu noktada katılmıyorum, golleri çıkar ortada futbol yok demiş fakat takım epey gol kaçırıyor,birçok neticesiz pozisyona giriyor. Gayet de boğuyor karşıyı.. Yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Llama said: ne olcak 5. hafta bjk agir yenilecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yalnız keita konusunda haklı olabilir hıncal amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 keita bildiğin kanat abi. forvet filan değil. forvet arkası bile değil. orda da sıçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar