Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rijkaard Yanlış Yolda

Shaggy

Öne çıkan mesajlar

Ben hep şunu merak ediyorum fenerde bir sürü selçuk yula gibi adamlar var gs'da niye böyle yazarlar yok. Hepsi gs'ı yerden yere vuruyorlar. En fazla objectiv davrananı gördüm yani (tamburacı fln.) ama Fener sıcsada arkasında koruyacak bir ton adam var gs sıctımı vay haline...

Pazar günüde Telegol'de Ayı gökmen gs'ı beyenmemiş yerden yere vurdu. Herkes susturmaya calısıyor Ziya şengül,Sinan engin fln. hepsi yeter artık dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

kısa kenarı gören dar açıdan.
adam hıncal uluça katılıyor işte, hıncalın açısından.

Komik falan değilsin. Tenisi izliyoruz, takip ediyoruz. "Federer konusunda Hıncal'a katılıyorum, Nadal'a da bu yüzden kaybediyor" demiş. Hıncal'ın dediğini ben de okuyabiliyorum, sadece topu karşıya atıyor falan. Ama, bu adam Nadal'a kaybedip diğer tenisçilerin hepsini paspas yapıyor. Onun için söylediği şey yeterli değil. Tenisin zilyon tane teknik terimi var, oyun taktiği var. Federer'in, Nadal'a karşı topu karşıya atıp beklemesi gibi bir şey de söz konusu falan değil. Aksine Federer winner'a en kısa yoldan gitmeyi seven, sürekli saldıran bir tenisçi. Bilmiyorum hayatında kaç tane Federer, kaç tane tenis maçı izledin ama şu an aktif tenisçiler arasında en ofansif oynayan adamdır Federer. Nadal'ın özellikle forehand vuruşları inanılmaz top spin'li olduğundan, çok güçlükle karşılanabiliyor. Dolayısıyla Federer'in bu vuruşlara karşı öldürücü vuruş yapması kolay olmuyor ve biraz daha uzun rallilere giriyor normaldeki maçlara göre. Normaldeki gibi puana acele şekilde gitmeye çalışınca da basit hata yapıyor falan filan...

Tatmin olabildin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Shaggy said:

Fistan said:

kısa kenarı gören dar açıdan.
adam hıncal uluça katılıyor işte, hıncalın açısından.

Komik falan değilsin. Tenisi izliyoruz, takip ediyoruz. "Federer konusunda Hıncal'a katılıyorum, Nadal'a da bu yüzden kaybediyor" demiş. Hıncal'ın dediğini ben de okuyabiliyorum, sadece topu karşıya atıyor falan. Ama, bu adam Nadal'a kaybedip diğer tenisçilerin hepsini paspas yapıyor. Onun için söylediği şey yeterli değil. Tenisin zilyon tane teknik terimi var, oyun taktiği var. Federer'in, Nadal'a karşı topu karşıya atıp beklemesi gibi bir şey de söz konusu falan değil. Aksine Federer winner'a en kısa yoldan gitmeyi seven, sürekli saldıran bir tenisçi. Bilmiyorum hayatında kaç tane Federer, kaç tane tenis maçı izledin ama şu an aktif tenisçiler arasında en ofansif oynayan adamdır Federer. Nadal'ın özellikle forehand vuruşları inanılmaz top spin'li olduğundan, çok güçlükle karşılanabiliyor. Dolayısıyla Federer'in bu vuruşlara karşı öldürücü vuruş yapması kolay olmuyor ve biraz daha uzun rallilere giriyor normaldeki maçlara göre. Normaldeki gibi puana acele şekilde gitmeye çalışınca da basit hata yapıyor falan filan...

Tatmin olabildin mi?

dostum tenis maçı izlemeyle uzman olmuşsun.
ben 1996 akdeniz gencler şampiyonuyum.
sen federer, nadal derken, biz boris beckerden taktik alıyoduk.
pete sampras'tan imza, andre agassiye havlu tutuyoduk.
hadi yürü.
Sosyal ağlarda paylaş

Federer hakkında yazdıkları doğru aslında... Rakibini kendi yenmeye çalışmıyor, rakibinin kendi kendini yenmesini bekliyor. Bu seneki Wimbledon finalinde Andy Roddick'e çektirdiği eziyet en bariz örneği bu işin.

Gelgelelim bu amcam futbolda ağır saçmalıyor. herkese tavuk demesi, "benitez adam değil, messi futbolcu değil" tarzı yorumlar, bu adamın bunadığının en büyük örneğidir bence. ya zaten böyle her konu hakkında yazı yazan adamlara gıcık oluyorum. ya kardeşim senin bi uzmanlık alanın olur oraya yazarsın. niye eziyet çektiriyosun bize böyle?

bunak...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

dostum tenis maçı izlemeyle uzman olmuşsun.
ben 1996 akdeniz gencler şampiyonuyum.
sen federer, nadal derken, biz boris beckerden taktik alıyoduk.
pete sampras'tan imza, andre agassiye havlu tutuyoduk.
hadi yürü.

jsdfkljsdflksjdfs

pes ya. ben de galaksiler arası disk atma şampiyonuyum
Sosyal ağlarda paylaş

Siz bu adamla yüzyüze oturup konuşun,ikna ediciliği yüksek konuşuyor.Elit bir duruşu,kendinden emin bir konuşması var.Şimdi bombardıman halinde saldırılıyor da yüzyüze konuşsanız hak verirsiniz birçok konuda.

Söylediğine de şu noktada katılmıyorum, golleri çıkar ortada futbol yok demiş fakat takım epey gol kaçırıyor,birçok neticesiz pozisyona giriyor. Gayet de boğuyor karşıyı.. Yanılıyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...