Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 4:3 crtdeyim uzun knear cözünrülüğüm 2048'e cıkıyo, oda erkan kartının limiti var yanı ole cözünrülükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 crt demiyorum lcd diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arkansis sakin ol. 4:3 LCD ekranlar eski kaldı artık, pek üretilmiyolar. o yüzden "gelişmiş" olmayabiliyolar. O yüzden yüksek çözünürlük olmaması normal. ayrıca o registry ayarı zaten sürücü yüklediin sırada çalışan programların yaptığı ayardan başka bişey değil, manuel yapmış oldum o ayarı sonuçta. yani normalde kısıt yazılımsal bi yerde. ama diğer taraftan da gerçekten donanımın gösteremediği çözünürlükler de oluyo. sonuç olarak neyi tartışıyosun halen anlamış değilim, crt ekranların hepsi hayvani çözünürlükler gösteremiyo, LCDye üstünlükleri de bu değildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tartıştığım veya anlamaya çalıştığım konu şu 1080p monitorun var çözünürlüğü nedir ? 1920x1080 panelin maksimum çözünürlüğü bu 19,5 olsun 21,5 olsun inch önemli değil yani şimdi bu monitor 2048 küsür açabilir mi demeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum 22 inch monitorum 1600 küsür çözünürlükte şimdi 2048 açabilirim mi demeye çalışıyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum ? eğer açabiliyor diyorsanız buyrun gösterin bende öğreneyim monitorun maksimum çözünürlüğünün üzerine çıkmama izin vermiyor panel, zaten öyle birşeyde yok seçeneklerde ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 işte dediğim şekilde açıldı. güzel görünmüyo sadece. ki native dışındaki hiç bi çözünürlük güzel görünmüyo. nativeden daha düşük çözünürlükten farkı yoktu yani kalite olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende bi tane samsung 960bf var 4:3 1920*1080 açıyor ama 4:3olunca olmuyor görüntü basık dsf ne tartısıyosunuz onu da anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben de anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 DVI bağlıyken mi açıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yoo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben DVI bagıyken acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 samsung 960bf nasıl açıyorsun o kadar ? bakıyorum özelliklere 1280x1024 demiş heryer http://en.kioskea.net/guide/505972-samsung-syncmaster-960bf-white http://www.bcchardware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2300&Itemid=40 ekstra birşeymi yüklüyorsunuz ekran kartının yanında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi of. nası okuyosun yazılanları? registryde değer girince açabilir oluyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hacı ne diyosunuz ya? acıyor işte. ekran kartının yanına bişi yüklemeye gerek yok, registry ye de bişi girmiyorum. görüntü özellikleri> ayarlar seçiyorum 1920x1080 basıyorum acıyor alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi o zaman senin registryde ayarlar yanlış olmuş :) çünkü normal şartlarda ekranın sürücüsü en yüksek olarak native çözünürlüü koyuyo oraya. windozdaki ayar da registryi okuyarak çalışıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 nası yanlış olmuş ya. yeni vista 64bit yüklendi o makinaya ekran kartı driverı indirildi. öyleydi direk yani. nasıl bozmusum bişi yapmadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ekran kartı deil, ekran sürücüsünü diyorum. bi şekilde o değerler kalmış işte o ekranın klasöründe registryde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan'a kıyak geçmişler sanki. Native çözünürlüğün üstünde değerlerin olduğunu duymamıştım o ayarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi lcd dediğin doğal çözünürlüğün üstünü göstermez ki? native res dediğin ekrandaki piksel sayısıdır. yani fiziksel bir sınırdır, hiçbir şekilde etrafından dolaşamazsın. ekranında 1920x1200 piksel varsa 2048xhedehödö çözünürlüğünü görüntüleyemezsin, ekranındaki piksel sayısı yetmez.. görüntülemeye çalışırsan da ya downscale olur, ya da ekranın dışına taşar görüntü. onlar da görüntülemek sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi benim bu monitör nolucak şimdi, atayım mı satayım mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 @ Mum ya abi işte nativeden düşük olanı nasıl gösteriyosa yükseği de aynı şekilde gösteriyo. düzgün gösterememesinin sebebi zaten anlattığın olay. tabi nativeden yüksek gösterebilme olayı her monitörde yoktur heralde, samsung full hd ekranları için de diğer ekranları için de ortak bileşen falan kullanıyodur diye tahmin ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 fistanın monitoru kafamı karıştırdı acaba driverdan gelen bir özellikmi ? kafasına göre scale mi ediyor o ölçülere göre ekran kartının driverı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 edit:ilkinde bi sorun olmuş maksat 1920x1024 çözünürlüğünün açık oldugunu göstermek. ikincisi monitörün 1920x1024 çözünürlükteki ss i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 al işte. genel PnP monitör diye bi sürücü yüklenmiş. Samsungun kendi sürücüsünü yükle bakiim o çözünürlükleri görebilecen mi ayarlada bi daha ehehe :D sonuç olarak, cihaz gösterebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gösteriyo da görüntü bozulur mutlaka. çünkü gösterebildiğinden fazla piksel göstermeye çalışıyor. pikselin boyutu büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 OSD panel ne diyor bu işe o çözünürlükleye alınca ? panel ayarlarından baksana birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar