vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 aaw ne güzel trollüyosun sen öyle. ama ben trollenmem. cek ellerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gel kızım ben okşayım http://ulanblog.files.wordpress.com/2008/10/huseyin-uzmez1.jpg image random bu arada..konu ile alakası yok hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 trollemiyorum. sevgi,şefkat,insanlık öldü mü canım. peki düşenin yanında olmak,zor zamanlarda destek olmak ? olsun varsın,çekeyim ellerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 dasaaa said: gel kızım ben okşayım http://ulanblog.files.wordpress.com/2008/10/huseyin-uzmez1.jpgimage random bu arada..konu ile alakası yok hani.. geleyim amcacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sipeyskeyk said: trollemiyorum. sevgi,şefkat,insanlık öldü mü canım. peki düşenin yanında olmak,zor zamanlarda destek olmak ? olsun varsın,çekeyim ellerimi. kiyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kırdın bi kere kalbimi,git :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 amacina ulastin iste =( topigimi garbica cevirdin.. sen git, allah belani versin! SEN DE MI AKLIMA SIGMIYOR SENDE MI! SEN MISIN HERSEYI SILMEKTEN BAHSEDEN BÖYLE GITMEK VARMIYDI? yine bana hüsran bana yine hasret var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 saat 17:05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bu kadar üzüleceğini bilsem daha anlayışlı olurdum :( affettim gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben affetmedim. yeter sus. topigimi mahvettin. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 LAN. DUYGULARIMLA OYNAYIP DURMA YETER. BİR ÖYLE BİR BÖYLE,BİZ FIRILDAK DEĞİLİZ !!!bir11 olsun ama affet sen beni. istersen ben de bir topic açayım sen de onu çılgınca trolle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nasıl de sevindi haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sevinmedim, o smiley orta parmak gösteriyo angut. nasil da sevindim sandi hoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yavuz, garbica tasiyabilirsin. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi kendi topiğini osuruktan orta parmağa çeken ilk insansın=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 terbiyesiz, düşüncesiz, seviyesiz. alalallalaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben bisey yapmadim. siz umarsizca saldirdiniz hasta yasli ve madure bi insana. ben kendimi savundum. allah belanizi versin =( topige osurugu katan da sizdiniz. herife bak lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 YAVUZ GARBICA TASI LÜTFEN, dayanamiyorum =( vicdanim sizladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 amma bela okudunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sipeyskeyk said: terbiyesiz, düşüncesiz, seviyesiz. alalallalaal gerizekali, angut, yetersiz. alalala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 VANİLLE BÜYÜKANNEM DERDİ Kİ BELA OKURSAN DÖNER DOLAŞIR SANA GELİR.BU BÖYLE BİLİNE. BEN İŞTEN ÇIKIYORUM EVE GİDİYORUM.EĞER BEN YOKKEN ARKAMDAN KONUŞURSAN ALLAH BELANI VERSİN BYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: sipeyskeyk said: terbiyesiz, düşüncesiz, seviyesiz. alalallalaal gerizekali, angut, yetersiz. alalala. :)))):):)):):=))))):d:dd:dddDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar