vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 esraa'nim, kocamdean dayak yiyom. madureyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 SEN DE BOKLA İLGİLİ TOPIC AÇMA O ZAMAN ALALALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 aslında konu kaka değildi biz seviyesiz insanlar, evet biz ! bu hale getirdik. kendimize neden sorusunu sormalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 SENSIN LAN BOK DOGRU KONUS! BEN BOKLA ILGILI TOPIK ACMIYORUM! SENIN GIBI, BOK GIBIN KULLANICILAR GELIP YORUM YAPTIGI ICIN BOK OLUYO TOPIK! GIT SIC RAHATLA OK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bak ya yine bana kendi topigimi trolletiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 BEN GİRDİĞİMDE HERKES İNSAN DIŞKISINDAN BAHSEDİYORDU (kibarlaşalım biraz) O YÜZDEN BEN DE KENDİMİ İNSAN DIŞKISININ BÜYÜSÜNE KAPTIRDIM.TOPICINE SAHİP ÇIKSAYDIN ARKADAŞ ALALLAALALAL p.s.evet her mesajda alalalal demeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: bak ya yine bana kendi topigimi trolletiyolar. PIRAYSLIS. EDİT: ALALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 SEN GIRINCE TOPIK DAHA DA BOK OLDU! HAYRET BISI YA LÖLÖLÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 peace ? cease fire,god damn it i said cease fire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 beyler sakin bok yoluna gitmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 osuruktan topik zaten. kendi troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 said: O YÜZDEN BEN DE KENDİMİ İNSAN DIŞKISININ BÜYÜSÜNE KAPTIRDIM insan diskisinin büyüsüne kaptirdim kendimi.. Gidiyorum bugulu bir aksamüstü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben barış önermiştim,sen istedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gel trolle sonra piiis de lidıl piis of şiit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sessiz osuruk adam öldürür. Ne olur tek başına yap, yanındaki insanlara acı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kızım sen bildiğin hamile kalmışsın. çocuğun adını sezercik koy. konunun kaydığı yön ile yani feçes ile alakası olması bakımından "anneniz seni doğurmamış, dışkılamış" diyebilirsiniz doğumdan sonra.. evet evet.. gaitatopu gibi bi çocuuunuz olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 CthuLhu said: osuruktan topik zaten. kendi troll sus lan Fart Watcher. burda braveheart gibi bi havaya bürünerek deliganlilik yapmaya calisiyorsun ama o anca brave fart olur dostum. bulasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 allahim hala osuruk diyolar. esra ceyhana ciksam böyle yapmaz be. ''havada osurdum sahitlerim var'' demicem tabi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 SHİT Mİ ? SHİT Mİ ? CANIN SAĞOLSUN. BUNDAN SONRAKİ FORUM KARİYERİMDE KENDİMİ VANİLLE VE BÜTÜN UNSURLARINI TROLLEMEYE ADAYACAĞIMA ŞEREFİM,NAMUSUM,KOMŞUMUZUN OĞLU OĞULCAN VE BİTTER ÇİKOLATALI WAFFLE ÜZERİNE YEMİN EDERİM.AMEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: allahim hala osuruk diyolar. esra ceyhana ciksam böyle yapmaz be. ''havada osurdum sahitlerim var'' demicem tabi =/e bizi mmemlekette osuruğa osuruk denir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sipeyskeyk said: SHİT Mİ ? SHİT Mİ ? CANIN SAĞOLSUN. BUNDAN SONRAKİ FORUM KARİYERİMDE KENDİMİ VANİLLE VE BÜTÜN UNSURLARINI TROLLEMEYE ADAYACAĞIMA ŞEREFİM,NAMUSUM,KOMŞUMUZUN OĞLU OĞULCAN VE BİTTER ÇİKOLATALI WAFFLE ÜZERİNE YEMİN EDERİM.AMEN. ben olmusum troll, trollesen ne yazar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kıyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 *saçını okşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar