Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ahah sir direk Saruman savunmasi yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 pekaziz said: Korkak TSK veya lavuk TSK'yı örneklemeyi istemenin amacı nedir? sir ve Horizon veya başka şahısların mesajlarını bire bir aklımda mı tutacağım? Genel yazılarının ve yaklaşımlarının bu yönde olduğu belli değil mi? sir'ün TSK'ya korkak demeye getirdiği ifadelerini bulamazsam ben mi banlanıyorum? Ne yazık ki bu şekilde forumda düşünce özgürlüğü ifade ediliyor, bazıları haddini bilmiyor; sonra birisi çıkıp buna harbici şekilde karşı çıkınca banlanıyor. cunku TSK nin cekilme nedeninin amerikadan, japonyadan, fetodan veya herhangi birseyden cekinmeleri oldugunu iddia etmek hakaret veya suc degil, yaptirimi olmaz. kaldi ki ordu kafasina gore de girip cikmaz biryelere, hukumete edilmesi gerekir edilecek lafin mantiken ama sen ordu dedin diy oradan gidiyorum ama dedigin sekilde lavuk tsk dendiyse bu yapirim gerekiren birsey, ve ayni zamanda suc bildigim kadariyla dolayisiyla ikisi arasinda fark var, ve sen de gayet iyi farkindasin bunun. onceki mesajda belirttigim gibi; ilkinde hata yapilmis demektir, ikinci durumda ise sen hem ilgili uyelere, hem de yonetime camur atiyorsun anlamina gelir ustelik bunu yaparken cezai yaptirimi olan birseyle bizi sucluyorsun, yani bak yalan soyledi gibi bir iftiradan bahsetmiyoruz, kanitlanmasi durumunda yasal olarak basimizi belaya sokabilecek birseyi uluorta sirf dilinin ucuna geldi, sirf o an isine oyle bir idda atmak geliyor diye soyluyorsun bu da haddini bilmezlik, dusuncesizlik vs.. olabilir ama dusunce ozgurlugu olmaz bu son kismi soylemis miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ne diyor kitap çamur atmayacaksın burada çamur atma var di mi nefr asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bence dışarı çıkalım biraz hava alalım. oruç tutmayanlar sigara yaksın bi tane. bu konuyu iftardan sonra tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nefr said: katilmadiginiz her dusunce suc size, her karsit fikir hakaret boyle dusunmeniz de beni baglamiyor normalde, mudahale de etmiyoruz zaten bu zirvalara genelde. Şu son 2 sayfa senin de karşıt görüşleri banladığını gösteriyor. Ne farkın kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bu topiğin adını değiştiriyorum. bundan sonra bu topik "nefri sevmeyenler topiği" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sir said: elimizi vicdanımıza koyalım; pkk da tsk da, amaçları ne olursa olsun, üstlendikleri görev ne kadar "kutsal" olursa olsun, benzer yöntemler benimsemiştir. birine terörist diyeceksek, öbürüne de demek durumundayız. biri bana burda yazarın hangi duygular içersinde olduğunu açıklayabilir mi? tsk terör yapıyor, tsk daki askerlerde teröristtir denmemiş midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Peki böyle olgun, kuralcı, her şeyden haberdar falan takılırken "forumda bilmemneye göz yumuluyor" dedi diye zart diye adam banlemek ne oluyor Nefr? SNN mi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yetkiyi kötüye kullanmak işte. Yok ki başka ilgilenen Admin bi dur desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 "Pen Duick" said: Nefr said: katilmadiginiz her dusunce suc size, her karsit fikir hakaret boyle dusunmeniz de beni baglamiyor normalde, mudahale de etmiyoruz zaten bu zirvalara genelde. Şu son 2 sayfa senin de karşıt görüşleri banladığını gösteriyor. Ne farkın kaldı? Selam Sly One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 pekaziz said: Kanıt yokken Ergenekon'da tutuklananlara terörist diyen, ülke tehlike altında diye feryat eden insanlara paranoyak diyen, Ergenekondan tutuklanan hiç kimseye bırak terörist demeyi , bu adam suçludur bile demedim. pekaziz said: ülke tehlike altında diye feryat eden insanlara paranoyak diyen, Ülke tehlike altında diyenlere paranoyak demek hakaret bile değil. pekaziz said: Kuzey Irak'a askeri müdahale gündeme geldiğinde buna muhafet eden ama asker ABD yüzünden erken çıkınca korkak, lavuk asker diyen Öncelikle hiçbirzaman kuzey ırak operasyonlarına muhalefet etmedim. Üzerine ordu "sözde" abd yüzünden erken çıktığında her konuda orduyu savunanlar tam tersine orduya saldırdığında ben orduyu savunanlardandım. Yani bir insan bukadar yalancı ve iftiracı olabilir. Ve bu yalanlarınla yönetimi suçlu gösterip saldırmaya çalışıyorsun. Göz göre göre bukadar olur. EL insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abovvv ne kadar eteğinde taş dolmuş olan varsa toplanmış topiğe 40 senelik mevzular hortlatılmış ne güzel olmuş, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bir yönetici sir'in bu mesajını açıklayabilir mi? Yörüngeye yollanan kişiler sir'in böyle söylemleri olduğu için yollanıyor. Yani bu yazıyı yazan sir yörünge dışı değil, sir'in böyle bir yazı yazdığını söyleyen kişiler yörünge dışı. Aklım almıyor kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Baggio said: Peki böyle olgun, kuralcı, her şeyden haberdar falan takılırken "forumda bilmemneye göz yumuluyor" dedi diye zart diye adam banlemek ne oluyor Nefr? SNN mi burası? hayir paticik bak daha once de yazdim kocaman; bu atilan 'iftira'lar cezai yaptirimi olabilecek seyler kendime veya herhangi bir yetkiliye bu laflari yedirttirmeyecek olmam bir yana, patinin imajini ve hatta varligini riske atacak bu tur bos laflarin dolusmasina izin verecek degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Loxias said: sir said: elimizi vicdanımıza koyalım; pkk da tsk da, amaçları ne olursa olsun, üstlendikleri görev ne kadar "kutsal" olursa olsun, benzer yöntemler benimsemiştir. birine terörist diyeceksek, öbürüne de demek durumundayız. biri bana burda yazarın hangi duygular içersinde olduğunu açıklayabilir mi? tsk terör yapıyor, tsk daki askerlerde teröristtir denmemiş midir? Şu da kaynamasın araya. Bütün foruma muktedir insanlardan bir cevap alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 arkadaşlar yani tartıştığınız adamlar düşmanınız değil. hepimiz paticiğin çocuklarıyız. oruçluyuz anlıyorum ama biraz daha sakin konuşalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 lamerism said: arkadaşlar yani tartıştığınız adamlar düşmanınız değil. hepimiz paticiğin çocuklarıyız. oruçluyuz anlıyorum ama biraz daha sakin konuşalım lütfen. sir ve horizon'ın ipini çekmeden rahatlamayız biz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sufi said: abovvv ne kadar eteğinde taş dolmuş olan varsa toplanmış topiğe 40 senelik mevzular hortlatılmış ne güzel olmuş, bravo Nefr'e neden bravo diyemedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ya o değil de adamlar alıntılarla cevap veriyor niye onlara cevap verilmiyor da işlere gelinene cevap veriliyor? Forumu sevmiyo değilim ama şuan ki şu 3-4 sayfada yapılandan gerçekten nefret ettim.. İnsanları susturmaktan başka yapılan bişey değil.2saattir bişey yazsam mı acaba banlanır mıyım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ooo sufi de gelmiş bir sam eksik kalmış.oda gelsin saflar tamamlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sufi said: lamerism said: arkadaşlar yani tartıştığınız adamlar düşmanınız değil. hepimiz paticiğin çocuklarıyız. oruçluyuz anlıyorum ama biraz daha sakin konuşalım lütfen. sir ve horizon'ın ipini çekmeden rahatlamayız biz dostum Bi üsttekini alıntılamak yasak banlansın :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Pekaziz , Yalan konuşarak ve iftira atarak hiçbir noktaya gelemezsin. Bu forumda ırkçılıkmı dersiniz , insanları birbirine kışkırtmakmı dersiniz , ne derseniz deyin. Şu şekilde yapılıyor. boci said: İmalı şekilde mi? Abicim ima falan yapmayın ya. Ben söyliyim. Ben kürtlerin çoğunu teröristlerle bir tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Masquerade said: "Pen Duick" said: Nefr said: katilmadiginiz her dusunce suc size, her karsit fikir hakaret boyle dusunmeniz de beni baglamiyor normalde, mudahale de etmiyoruz zaten bu zirvalara genelde. Şu son 2 sayfa senin de karşıt görüşleri banladığını gösteriyor. Ne farkın kaldı? Selam Sly One Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 her yapilan uygulamayla ilgili hesap verme gibi bir ihtiyactan dolayi degil ama, yeri geldigi icin sirun ilgili quoteunu kendimce cevaplayayim; mesajin tamamina baktiginizda goreceksiniz ki ifade edilen nokta dtpnin pkk ya terorist demesinin akpnin veya mhpnin tsk ya terorist demesiyle ayni mantikta olacagi. dolayisiyla sir kendisi bizzat tskya terorist demiyor kaldi ki o mesaj kurallara aykiri olmamasina ragmen uyari almisti yanlis hatirlamiyorsam sir onunla ilgili, tipki calimeronun kural ihlal etmemis olmasina ragmen gerginlik nedeniyle bolum bani almis oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar