lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 - Her konuyu tartışabilme özgürlüğünün, devletin varlığını riske sokacak, ülkeyi kutuplaşmaya, ayrışmaya ve çatışma ortamına sokacak konuları içermemesi gerektiğine inanır. kimse buna takılmamış yannız ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Eaglewingg said: Sam said: beni sufi anlamış szass, :) yorumum genelkurmay başkanının söylediğine değil de atatürk'ün kendine verdiği egemenliği atanmış memurlara devretmeye çalışana. her zamanki gibi 'çelik ayna'dan öteye gidememiş verilebilen cevap buna. başlık ortada, ifadeyi "yok o öyle demedi canıııım" diye örtbas etmeye çalışmak gülünç olmuş. sen ilk önce bir Atatürk'ün a'sını büyük yazmasını öğren ondan sonra insanlar belki seni dogru anlar bi ihtimal. ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Dil bir ülkenin en önemli öğelerindendir. Ata'mıza ve dilimize gerekli saygıyı göstermeyenlerin vatanın bölünmez bütünlüğüne de aynı saygıyı göstermeyeceğini anlamak zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Eaglewingg said: Sam said: beni sufi anlamış szass, :) yorumum genelkurmay başkanının söylediğine değil de atatürk'ün kendine verdiği egemenliği atanmış memurlara devretmeye çalışana. her zamanki gibi 'çelik ayna'dan öteye gidememiş verilebilen cevap buna. başlık ortada, ifadeyi "yok o öyle demedi canıııım" diye örtbas etmeye çalışmak gülünç olmuş. sen ilk önce bir Atatürk'ün a'sını büyük yazmasını öğren ondan sonra insanlar belki seni dogru anlar bi ihtimal. Kemalist geçinenlerin çoğunluğu şekilci senin gibi. Onlara sorarsan onlardan çok Atatürk'ü seven yok. Ama heyhat... İki rozet takıp, Atam sen kalk ben yatam diyince, Atatürk'in ismini CAPSle yazınca vatanını en çok seven Atasını en çok sayan oluyorsun evet. Atatürk mezarından kalkarsa Tayyip'e 100metreyi 3saniyede koşturur konulu bir fıkra vardı. Bana kalsa ilk önce 70 senedir üzerinden rant yapıp kemalizmin içini boşaltanların suratına tükürürdü. Offtopic oldu biraz ama dayanamadım, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Wispy said: Eaglewingg said: Sam said: beni sufi anlamış szass, :) yorumum genelkurmay başkanının söylediğine değil de atatürk'ün kendine verdiği egemenliği atanmış memurlara devretmeye çalışana. her zamanki gibi 'çelik ayna'dan öteye gidememiş verilebilen cevap buna. başlık ortada, ifadeyi "yok o öyle demedi canıııım" diye örtbas etmeye çalışmak gülünç olmuş. sen ilk önce bir Atatürk'ün a'sını büyük yazmasını öğren ondan sonra insanlar belki seni dogru anlar bi ihtimal. Kemalist geçinenlerin çoğunluğu şekilci senin gibi. Onlara sorarsan onlardan çok Atatürk'ü seven yok. Ama heyhat... İki rozet takıp, Atam sen kalk ben yatam diyince, Atatürk'in ismini CAPSle yazınca vatanını en çok seven Atasını en çok sayan oluyorsun evet. Atatürk mezarından kalkarsa Tayyip'e 100metreyi 3saniyede koşturur konulu bir fıkra vardı. Bana kalsa ilk önce 70 senedir üzerinden rant yapıp kemalizmin içini boşaltanların suratına tükürürdü. Offtopic oldu biraz ama dayanamadım, pardon. Önceki postları okumadımda buna +rep eagle gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Adolf: said: Türkiye'yi Mustafa Kemal'in ölümünden sonra dar kafalı ve basiretsiz insanlar yönetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Direk ayar verme yarışına dönmüş topic yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Atsızcılar geyiklerine döndü bi an lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 WUT? http://img41.imageshack.us/img41/7624/adszylu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ahaha çok iyidi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sufi said: bravo konu atatürk düşmanlığına çekilmiş hem de öyle bir manevrayla ki cümle oryantalciler kıskanır. Ultimate Oryantal Ninjutsu yapıyorlar , alıştık :). Eaglewingg said: sen ilk önce bir Atatürk'ün a'sını büyük yazmasını öğren ondan sonra insanlar belki seni dogru anlar bi ihtimal. Yani şuna cevap yazılır ama , hiç gerek yok yahu. Sakın tartışmayın takılsın kendince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kusucam icimiz disimiz acilim oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Şekilci Kemalizm FTW m8's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Liboşluktan vatan haini olmuş şerefsizler moda bu ara. Kemalizm eski kalmadı mı ya? Aldılar çoktan içeri ergenekondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya bu şekilciliği gururla rozet diye takan muhatap almadığım 1-2 şahıstan biri forumdaki zaten, yıllar önce aileme laf ederek başlamıştı buradaki serüvenine. onun seviyesini biliyorum da şu forumda attığım 20057 mesajın binde birini filan görmüş insan varsa mesajlarımda büyük harf kullanmadığımı bilir. bu kadar komik bir söyleve bu forumda destek veren çıkması cidden vahim. :/ ha bir de atatürk'ü öven mesajlarımı görmediğini varsaydım bu kişilerin tabii ki, kötü niyete yormak lazım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 necmi said: ordunun işi siyaset deeeel Ordunun bu açıklaması siyaset bile değil. Bu açıklama ülkenin temelleri, yani her partinin mecburen uyması gereken zorunluluklar. Ama tabi bizim siyaset ve fikir özgürlüğü anlayışımız yasaları çiğnemek olduğu için bazı partiler kendini terör örgütüyle bir tutabilme hakkı olduğunu zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sam said: ya bu şekilciliği gururla rozet diye takan muhatap almadığım 1-2 şahıstan biri forumdaki zaten, yıllar önce aileme laf ederek başlamıştı buradaki serüvenine. onun seviyesini biliyorum da şu forumda attığım 20057 mesajın binde birini filan görmüş insan varsa mesajlarımda büyük harf kullanmadığımı bilir. bu kadar komik bir söyleve bu forumda destek veren çıkması cidden vahim. :/ ha bir de atatürk'ü öven mesajlarımı görmediğini varsaydım bu kişilerin tabii ki, kötü niyete yormak lazım yoksa. ooo GZ madalyayi ne zaman takiyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 madalya değil de muska varsa ondan versinler saçmalamalara karşı +sabır veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Szasstam said: - Kültürel farklılıklara saygılıdır. Ancak kültürel farklılıkların siyasallaştırılmasını, başka bir ifadeyle siyasal temsil aracı olmasını, toplumsal siyasal kimlik unsuru haline getirilmesini, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası içinde mümkün göremez. Buna itirazı olan var mı? MHP + Wispy said: Eaglewingg said: Sam said: beni sufi anlamış szass, :) yorumum genelkurmay başkanının söylediğine değil de atatürk'ün kendine verdiği egemenliği atanmış memurlara devretmeye çalışana. her zamanki gibi 'çelik ayna'dan öteye gidememiş verilebilen cevap buna. başlık ortada, ifadeyi "yok o öyle demedi canıııım" diye örtbas etmeye çalışmak gülünç olmuş. sen ilk önce bir Atatürk'ün a'sını büyük yazmasını öğren ondan sonra insanlar belki seni dogru anlar bi ihtimal. Kemalist geçinenlerin çoğunluğu şekilci senin gibi. Onlara sorarsan onlardan çok Atatürk'ü seven yok. Ama heyhat... İki rozet takıp, Atam sen kalk ben yatam diyince, Atatürk'in ismini CAPSle yazınca vatanını en çok seven Atasını en çok sayan oluyorsun evet. Atatürk mezarından kalkarsa Tayyip'e 100metreyi 3saniyede koşturur konulu bir fıkra vardı. Bana kalsa ilk önce 70 senedir üzerinden rant yapıp kemalizmin içini boşaltanların suratına tükürürdü. Offtopic oldu biraz ama dayanamadım, pardon. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 babamın oğlumusun arkadas nerden biliyosun şekilci olduğumu? neyse seviye düştü iyice. Bakın tam konu dışında sticky halde gençliğe hitabe var. Ellerine sağlık Blackrose abimiz asmış oraya mıh gibi. Orda bazı yerleride sizin gibilerin kafasına girsin diye bold olarak yazmış. Gerçi sam gibiler o hitabeden eminim rahatsız da oluyordur. Neyse okuyunda belki girer kafanıza bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of ne bozuk bir kişiligin var senin birader, adam büyük harf kullanmıyor işte olayı farklı adamın, hayır sen adam olmadıktan sonra atatürkün a'sını büyük yazsan ne olacak? //edit: ben de "atatürkün" yazıp apostrof koymamışım mesela, beyler dikkatli olun ülke her an bölünebilir, aşagı düşmeyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Komik olan Atatürk'ün yaşasaydı isminin ne şekilde yazıldığını zerre umursamayacak olmasıdır muhtemelen. Ama Atatürk üzerinden rant sağlamak 70 senedir çok tutmuş dostum biz de devam edelim ehiehi. Fazıl Hüsnü'nün dediği gibi, "Mustafa Kemal'i anlamak göz boyamak değil, Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil." Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 www.milliyet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Amerika'da bayraklarını şort yapıp giyerler kimse bunu yadırgamaz. Bizde böyle birşeyi yaptığın anda hain ilan edilirsin. Aynı zamanda , amerikada insanlar evlerine her daim bayrak asıyorlar. Biz de genel olarak milli bayramlarda ya da milli yaşadığımız belli olaylarda böyle gerçekleşir. Bizde genel olarak bu yaşanan duygular içten değil , dışa dönük şekilcilikten ibaret yapılıyor. Tabiki içten olan birçok insan var ama gösteriş yapanlar fazlalıkta. Ülkesini sevmek , milletini sevmek dışarı gösterilen makyajlı görünümle olmuyor malesef. Buna aşırı derece önem verenler ve ona bunu bu şekillerden dolayı yadırgayanlar asıl içtenlikten yoksunlar bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 asil amerikalilarinki sekilden ibaret. 11 eylul'e kadar bayrak dikme muhabbeti yoktu, hatta donemin ve hemen arkasindaki kose yazilarini okursan adamlarin saygin gazetelerinde, 11 eylulun amerikada daha once var olmayan "vatanseverligi" ortaya cikardigini gorursun. Kaldi ki Amerikalilarin uygulamalari bir kistas degil. Turk bayragindan Tshirt, Sort yapilmama yasasi bence de biraz abarti, ama yillarca boyle kabul edilmis, boyle uygulanmis... kimseye de bir zarari yok (acikcasi turkiye sortuyla zaten gezmem :P). Cok farkli yapida iki ulkeden bahsediyoruz, direkt kiyaslamak bence dogru bir hareket degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar