Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 varsa şu dosyayı doc'a çevirip geri atabilir mi? http://ferit.koumuzik.org/odev.odt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lan hadi be=() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ben kapalisini kullaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 özgür yazılıma hayır. manyak mısınız lan bedava yazılım kullanılır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nereye atcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lan 1 sayfaymış alt tarafı c/p yapim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Satın alınan malzemelir faturalarının satınalma bölümü tarafından konturol edilip muhsebeye verilmesi muhasebede faturaların işlenmesi patronlara onaya sunulması onaydan geldikten sonra tarih sırasına göre dosyalanması yapılır.Banka ve kasa evreklerını aynı şekilde işlenmesı kontrolu ve dosayalanması tarih sırasına göre.Çek ve senetlerın düzenli bir şekilde kontrol edilmesi. Yapmış oldugumuz satışların faturalartının kesilmesi hangi firmaya hangi malzemenın gitiği ilk önce malzemenin gidişinde irsaliyesini keslip kesilmedigi kontrolu irsaliyeden sonra faturanın kesilmesini kontrolunu yapmak.bütün bu işlemlerden sonra banka,kasa,alım ve satış faturalarının son birkere kontrolu sonra onaların entegre edilmesi muhasebe fişklerinin basılması o fişlerin dosyadakı evrakların üstüne takılması her ay düzenli bir şekilde yapılan işlemler bunlar.Dosyaların fişleri takıldıktan ve kontrol edildikte sonra muhtasar beyennamesinin ve kdv beyannamesinin düzenlenmesi.Aylık kdv iade dosyasının hazırlanması . O dosyayı S.M.M.M sunulması 3 ayda bir geçiçi vergi beyannamesi verilir. Sende birkere nisan ayında kurumlar vergisi verilir. NOT : ARKADAŞIM KABATASLAK BİLGİLER BUNLAR BUNLARI ACAR ANLATIRSIN İSTERSEN BU ŞEKİLDE YAZARSIN .DAHA FAZLA BİLGİLERE İHTİYACIN VARSA MAİL ATARSIN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 SiNKHoLe said: Ben kapalisini kullaniyorum... pis akepeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 o not var mı cidden altında? teşekkür bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar