huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bizim sülalenin en birinci rahatsızlığı bu. Gerçekten başa bela olabiliyor. Başınıza gelir gelmez hemen işin ehli bir operatöre görünün. Genelde ufak tefek 1-2 kesikle halledilebiliyor. İş ameliyata kadar geldiyse o konuda şöyle bir tavsiyem olacak. 2-3 farklı ameliyat şekli var bunun. Bazı doktorlar kisti alıp boş bırakıyor orayı, bu hiç iyi değil. Çok geç iyileşiyor ve acılı. Bazıları kesiği dikip diren takıyor bu gene fena değil ama bi' taraflarınızda boruyla gezmek hoş değil. Nadir doktorun uyguladığı ama kesinlikle en iyi sonucu verense, alınan kistten boşalan yere kalçadan parça alıp monte ediyorlar. En son kardeşim oldu bu şekilde ameliyat, kıçının üstüne de oturdu, banyosunu da oldu. bu yöntemi benimseyen doktor bulana kadar gezmeye devam edin, yoksa acı verici bir tecrübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 olm her gün duş alan adamım ben :D slip çamaşır giymekten olur mu ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Yeni bi yöntem var, tekrar etme riski diğerlerinden fazla ama acısız sızısız atlatıosun. Bi sıvı enjekte ediyorlar kistin olduğu yere o sıvı hasarlı doku ve diğer parçacıkları çözüyor sonra boşaltıyorlar bölgeyi çıkıp gidiosun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 SeaGle said: olm her gün duş alan adamım ben :D slip çamaşır giymekten olur mu ki acaba öğk Ayrıca 1 hafta götümde boruyla gezdim ameliyattan sonra . Rahatsız etmedi lan . Yoksa ... asdagadhdfhdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 olm iğrenç mi olacak milmiyorum da, boxer giyip testislerimi baaklarımda hissedeceğime slip giyerim lan. Dünyanın en rahatsız şeyi bence boxer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 abi sıkıştırıp zevk mi alıyosun nedir ahahah neyse, boxera laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 SeaGle said: olm iğrenç mi olacak milmiyorum da, boxer giyip testislerimi baaklarımda hissedeceğime slip giyerim lan. Dünyanın en rahatsız şeyi bence boxer. carpilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 elimde olsa şalvar giyerim dolaşırım. püfür püfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ztgsSaNoMnQ ve tabiki http://www.youtube.com/watch?v=Cc6LDyZv8Qg (90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çok oturmakla, pis olmakla, şişmanlık, zayıflıkla, çok duş almakla felan alakası yok. Vücudun yaptığı bişey. Gidin doktora paşa paşa aldırıcan başka da çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 mendoza, atakları değerlendiremiyosun. ikinci yarı daha iyi performans bekliyoruz senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Boxer iyidir.Efil efil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Azmodai said: SeaGle said: olm iğrenç mi olacak milmiyorum da, boxer giyip testislerimi baaklarımda hissedeceğime slip giyerim lan. Dünyanın en rahatsız şeyi bence boxer. carpilirsin. Neydi o DAR boxerların adı, unuttum da, onlar çok sık giyilmemeli. Belki aksiyon varsa işte. normal boxer > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 don giymeyin. bu da bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Araplar don giymiyomş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben de arap olsam ben de giymem lan, her türlüsü rahatsız eder asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://img196.imageshack.us/img196/4983/83588194.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bayiliyorum kil donmesi tartismalarina ismiyle lakasi olmiyan hastalik herkes saniyorki kil tersten cikiyor bir normal kil donmesi var kilin tersten cikmasi yani ki onu evde bile halledersiniz cizip birde ameliyatlik olan kil donmesi var pilonidal sinus deniyor buna gobekte ve popoda oluyor omuzdan enseden filan kopup dusen kil yumusak deriden iceri giriyor http://www.vcbio.science.ru.nl/images/fesem_hairwatershrew_zoom.jpg matkapa benziyen kil icerde kostebek gibi ilerliyor, vucut hemen tedbir olarak bu cizmi kapsule aliyor ve sisiyor ve agri yapiyor, kapsul patladiginda ilk girdigi delikten iltihabi fiskirtiyor ve yolculuguna devam ediyor kil mudehale edilmesse kapsule alma ve kilin kostebek gibi ilerlemesi devam ediyor, acilan yeni delikten daha fazla kil iceri kaciyor delik desik ediyor operasyonda gec kalinirsa poponuzun yarisini bile kesebilirler cunki tek tedavi yontemi etkilenen ve yapisi tahrip olan bolgeyi keserek cikarmak, aynen karpuz gibi yarip cikartiyorlar bolge tamamen cikartilmadanda tedavisi yok o yuzden ne kadar gec ameliyat olursanzi o kadar sorunlu oluyor, ameliyat sonrasi tekrar riski artiyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kaynımda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Askerde bir arkadaşta oldu da 2,5 ay hava deişimi verdiler operasyondan sonra ki birkaç günlük izinlerin bile kolay kolay verilmediği bir ortamda 2,5 ay kafadan veriyorlarsa varın siz düşünün nasıl bir illet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 böle çekme yapıyo eveet.aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 KosPer said: böle çekme yapıyo eveet.aynı.. aynısını yazacaktım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 fede said: mendoza, atakları değerlendiremiyosun. ikinci yarı daha iyi performans bekliyoruz senden 2 kere ameliyat oldum çok mu agresifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://www.medicalart.com.tr/kildonmesi.html alternatif tedavi mevcut. 2-3 hafta içinde yaptırıcam ben şahsen gittim muayneye yaz başında oldu. baldır iyiymiş yalnız götte zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Asteroth said: Eh işte, kılda keramet olsa deyince laf ediyosunuz sonra. HAKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar