Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Evet ameliyata kadar yolu varmış, onu öğrendim, çok da can yakıyo prosedür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 düşmanıma vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 3 aydır arkadaşımdan altihap akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Geçmiş olsun.yaşamadım ama çok kötü birşey sanırsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Eh işte, kılda keramet olsa deyince laf ediyosunuz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kıl güzel olsa popoda çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 neyse arkadan değil baldırdan çıktı benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 koltuk altındaki kıllarınızı alırken çok dikkat edin işte genelde oralarda oluyo bu kıl dönmesi bide kıçınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 iç çamaşırı ile compress edilen yerlerde de oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kermit said: koltuk altındaki kıllarınızı alırken çok dikkat edin işte genelde oralarda oluyo bu kıl dönmesi bide kıçınızda. hey aynı yöne kesin bi sağ bi sol bi alt bi üste doğru almayın doğru noktaya değinmişsin tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 abi çenemde oldu benim. neyse 3cm falan civarındayken söktüm aldım ordan sakalı fsd. acıdı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi arkadaş ameliyat olmuştu çok eskiden, 2 hafta değnekle yürüdü sonra seke seke ehue. Oturmak için özel yuvarlak şişme simidi vardı ehueehuheehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şişman, pis insanlarda oluyor diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Asteroth said: Eh işte, kılda keramet olsa deyince laf ediyosunuz sonra. donecek bile kılın yok diye kıskanma ınsanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 1 ay yatan arkadaşım var. Şüpheleniyorsanız hemen doktora gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çevremde kılı dönen çok fazla yakın arkadaşım var.Dağ gibi adamı ağlattı valla.Adamın popoyu kestiler yarıdan böyle.Adam hüngür hüngür ağlamıştı.Can yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nasıl oluyor ya sadece bir tane kıl mı yoksa öbek halinde mi dönüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 saatlerce popoları üstünde oturan patiler yani bis, en büyük risk grubu altındayız maselef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 arkadaşım 2 hafta önce ameliyat oldu hafif atlattı ama 2 hafta banyo yapamadı pansumanlar filan cok can yaktı 12 dikiş vardı poposunda. 2 haftadır yüzü koyun yatıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hoş bişey değil.. Can yakıyormuş diye duydum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 benim arkadaşım da oldu o kadar canı yanmadı ama iltahabı ile baya bi uğraştı, şimdi kıçımın yarısını aldılar die dolanıyor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 suratta(sakal) olursa cok sorun cıkarmıyor ama totoda cıkarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şimdi kişisel şeyleri deşifre etmek gibi mi olacak bilmiyorum da hahaha, lan popoda değil de, kasığın popoya yakın kısmında, yani testislerle bacak arasındaki o bölgede sivilcemsi büyük bişey var, iltihav aktı bikaç kez şaapınca, hala büyük, gerçi çok büyük değil, ama yine iltihap geliyor az az. Acaba kıl bönmesi mi. Şimdi onun için de doktora gitmeye üşeniyorum, acımıyor gerçi, biraz kendi imkanlarımla baktım kıl da göremedim pek, korkmuyor da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sıcaktan terden olur belki o arada temiz tut az apış aralarını işte. bol bol duşa gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar