Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 customer support'u kesen puzzle firması sekiz kişiyi intaara sürükledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 educa marka alda bari okuturum ben onu gittigidiyordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bide hep şu üç boyutlu puzzlelardan yapmak istemişimdir. Binalı olanı vardı baya güzeldi... Şimdi aklıma geldi iyine içimde ukte kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 educalar en iyisi. orta okul zamanında cook yapıyodum, inanılmaz keyifli bir is. en son bi karikatur futbol sahası vardı 2000 parcalık. onu yapmıstım ama eve gelip giden misafirlerin cocukları parcalarını kaybetmisti tamamlayamamıstım. sonra annem bulmus eksik parcaları ama is isten gecmisti tabi. bakiyim kenarda kosede duruyosa yapayım ben onu bu kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Şimdi çerçeve yapmaktan başla derim, ren ayırma işi pek olmaz bunda. Üstteki harfleri oluşturabilirsin belki öncelikle. Sonrasında peygamber sabrı diliyorum sana. Bunla ya delirirsin ya erersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 y adayanamayacağım fiyatları nedir bunun istanbulda nerden alınır. Marka falan söylüyorsunuz, gaza geldim sayenizde. Gidip bi 1000 alam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bütün büyük marketlerin oyuncak reyonlarında bulabilirsin. migroslar, carefour'lar. ayrıca büyük oyuncakçılarda da daha zengin bir puzzle reyonu bulabilirsin(din. kaldıysa öyle yerler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bir de puzzle işine merak saranlara tavsiyem, gidip mahallenizdeki marangozdan 120cm x 90cm gibi ebatlarda (3000likleri rahat karşılar) kaplamalı bir altlık kestirin. çünkü 500lük dışındaki puzzlelar birkaç günle birkaç ay arası masada kalır. kestirdiğiniz altlık üstünde çalışıp daha sonra bunu komple yatak altına falan kaldırabilirsiniz. tabi evinizde aylarca puzzle'a ayırabileceğiniz bi masanız varsa orası başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 geçen sene kız arkadaşım 1000 parçalık almıştı hala duruyor masada ahaha.şöyle oturupta ilgilenince yapılmıyor değil de her daim ona vakit ayıramıyosun.renk derecelerine göre ayırıp yaparsan rahat olur koyu açık renkler, sırıtan farklılıkları gruplandırman faydalı olur.onun dışında pek bi püf noktası yok zaten senin becerine kalıyor biraz..bazen keyifli geri kalan zamanlarda iç gıdıklayıcı.gidip bitireyim ben de şu puzzle ı yatmadan masa işlevini yitirdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pazıl odam var benim sadece pazıllara özel oda. ben yapmıyorum ama, puzzle yapcak adam tuttum, onlar yapiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bak bu aklıma gelmemişti benim. oturup hepsini hamal gibi kendim yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 resmen çok canım çekti,topikten gaza geldim eheh victoria frances'in resimlerinden alıcam birtane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 01/01/2005 ? makinanın tarihini ayarlamaya uğraşmadın sanırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bunun gibi 3 tane bitirip çerçeveyle odasına asan arkadaşım var. bitirebilirsen aynını yap sen de. ama aylar sürebiliyo benden söylemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Daha eylenceli bir puzzle örneği solidworksde kendi yapınızı 3D tasarlayıp, 50 liraya laserde pleksiglasdan 2 boyutlu kestirip, sonra birleştirmek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ablam yaptıydı bi 10.000 lik lise zamanlarında üniversteye kadar sarktıydı anacım defalarca ablamı "kızım bu yemek masası ymek yiyecez biz bunda kaldır artık" dese de ablam pes etmedi ve yaptı hala daha durur ne sabırmış bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya serersin altına adam gibi bi örtü tasırsın onlar dert değil. olmadı parca parca gotur yani. 10k tabi oyle tasınmaz da, 2k-3k o kadar da buyuk degil boyut olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Butun bu sabir dirayet ve motivasyon sahibi arkadaslarimizi gonulden tebrik ediyorum. Otur cekirge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ya arkadaşım bunun yine yapılabilitesi var benim kız arkadaşım fonu karanlık bir fotoğrafımızı tutmuş puzzle yaptırmış hediye olarak tuttu getirdi bide al aşkım yap diye. Her yer siyah içinden çıkamadım en son kaldırdım ayakkabı rafına. Şimdi eve gelince aklına gelir falan diye ödüm patlıyo vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ki gelirde. oh bide trip yersin beni bunu yapacak kadar bile sevmiomusun fln diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 önce çerçeveyi yap. çerçeve bitince büyük lekeleri tespit edip o renkleri ayırarak ilerle. amaç puzzle'ı bölüp yönetmek olmalı. irili ufaklı adalara çalıştıkça iş sadece boşluk doldurmaya kalacak. ------ mesela aşağıdaki yazı penceresi gibi, o daha açık renk, önce o parçaları topla, o dikdörtgeni ortaya çıkar. ------ sağda soldaki bulutların renkleri de rahat ayrışır diğer parçalardan, onları da adalar halinde yap bitir. ------ kara rengi, deniz rengi gibi büyük lekeleri(adaları sona sakla, ama onların kenarlarını ayırıp hemen yap. böylece konturu çıkar, içlerini sonra doldurursun. ------ gibi çok zevklidir puzzle yapmak, 5000lere kadar çıkarmıştım ben kabiliyetimi en son, sonra kocam "ne o ööle otistik gibi bidik bidik parçalarla uğraşıyosun" deyince bıraktım artık, yapamıyom :P ama siz yapın, çok pis kafa dağıtır, iç boşaltır. ben 4. saatte filan kendfi kendime konuşmaya bile başlıyodum, öyle güzel dökülüyo ki insanın zehiri. ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 (tu) yararlı tavsiyler, cesaret veriyorX(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yalnız bugun baktım fiyatlara da pahalıymıs be. 2000 parcalık 54 lira yuh. anneme dedim bu puzzlelar ne boyle, e eskiden de boyle pahalıydı diyo. tabi o zaman fiyatına bakmadan aldırıyoduk sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben de sordum fiyatlari biraz, inkilap kitabevinde educa 1500luk 44 lira, kabalcida aynisi 63 liraydi. dogumgunu hediyesi olarak almayi planliyorum ben de acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben 1000 lik puzzle almıştım çerçeveden sonra rahat bi 6-7 hafta yatmıştır masada hiç bişi yapamadım sonra attım çöpe allah sana sabır wersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar