Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hayatında puzzle'a elini sürmemiş biri olarak bugun gittim 3000'lik "Typus Orbis Terrarum"(eski dunya haritası) pazılı aldım. gaz. Bitmiş hali şu oluyomuş: Benim ilerleme durumum: Biliyorum işin sonunda ya balkondan atlıcam ya da kendimi dolaba kitlicem kimse bulamıcak bir daha; işte burda tam başlamadan bir danışıyım dedim. Yapan uğraşan varsa tavsiye istiyorum, çıldırmadan nası yapılır?Ps: (kutuyu açtığımda yaşadığım şoku anlatmıyorum bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 once cerceveyi tamamla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 geçen ay 3000lik bi puzzle kız arkadaşımla.kutu içecekler.güzel baya. almış ugrasıyormus %10unu falan yapmısımdır ben ama öyle hemen bitsin diye ugrasmadık 4-5 hafta yerde kaldı, canımız sıkıldıkça oturduk başına. olayın püf noktası, parçaları renklerine göre ayırmak başlamadan önce. maviler kırmızılar falan diye. gerçi senin haritada renk yokd ogru dürüst. denizler koyu renkler acık renkler diye ayırabilirsin. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 3000lik puzzle için kötü bir puzzle seçmişsin. manzara veya klasik resim görüntülü bişey seçseydin çok daha isabetli olurdu. aslında 3000lik puzzle, puzzle'a başlamak için kötü bir ebat. şöyle örnek vereyim: 500'lük: birkaç saat 1000'lik: birkaç gün (tecrübeliysen 1 gün) 2000'lik: birkaç hafta 3000'lik: en az 1 ay 5000'lik: birkaç ay ne yapmalıydım dersen bence 500'lüğü geç, 1000lik bi puzzle'ı tamamla. eğer hoşuna giderse devam edersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bizde aldıydık 3000lik çerçeveyi tamamladık 2-3 hafta daha durdu masada, sonra bu ne lan çin işkencesi gibi çekilir mi deyip koyduk kutusuna... her yiğidin harcı değil yani yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben bir kere heves ettim bu işe. 5000 parçaydı, her gün 10 parça falan koyuyordum yerine. sonra eve temizliğe gelen kadın hastalandı ve yerine başka birisini gönderdi. gerisini de tahmin edersiniz herhalde. verdim birisine gitti öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bir kaç haftaya huniyi takarsın kafaya. kolay gelsin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 temizlikçiler mahvediyor her zaman pazılları, üzerlerine uyarı yazmak falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 off, "dur şunun tozunu alayım" diye girdiğini hayal eetim de 3k parçaya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bizim arkadaş almış 2 tane 2 side 1000lik birini bana bıraktı yaparsın belki diye kutuyu açmamla kapatmam bir oldu haha korkunç lan ürkütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bitmiş halini biliyosan neden aldın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 2500 lük tü sanirim bitirdigim. 3 gün sürdü ama fulltime ugrastim. Sonra yorgun düstüm fazla force yakmisim. Zamanim olsa en sevdigim ugrastir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ginaly said: Bitmiş halini biliyosan neden aldın ki. cahil misin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 o değilde rüzgar eser 1 parçası kaybolur intihar et sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Skyfire said: o değilde rüzgar eser 1 parçası kaybolur intihar et sonra cahil misin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Fistan said: ginaly said: Bitmiş halini biliyosan neden aldın ki. cahil misin arkadaşım ileri düzey latincem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 puzzle yapmak baya saçma bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 hadi ordan fustan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 @ginaly, puzzle'lar alırken ne oldugu bellidir bakar yaparsın. baka baka bile 1 aydan fazla sürer. @skyfire, parça kaybolursa firmadan istiyorsun gönderiyorlar. 7. satır 9. sutun parça kayıp diyosun geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 adilik olsun diye her kayıp parçayı ayrı ayrı söyliyicem alıp zhe zhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fanboy geldi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne fan boyu. genel kültür geldi. bi kere puzzle yaptım o da%10u falan. illet bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sana 10000 parça puzzle alırım fistan. hayata küsersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Skyfire said: sana 10000 parça puzzle alırım fistan. hayata küsersin abi neden küssün alır koyar bi kenara... İmkansız kimse sokamaz beni o işe. 1000 falan neysede üstü zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar