Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SNN kapatıldı !

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben üzerime düşen görevi seve yapacağım
sizlerden de bu özveriyi bekliyorum hatta bunların sitesine bile girmeyelim reklam falan alırlar yine batmaz bunlar... Ayrıca bu şirketin batması için extra işlerininde olmaması lazım ki sanmıyorum... Umarım bilizzard yada sierrra aylık para alıyordur bunlardan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 22 April 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
bizim bi fare vardı ..

dağ vardı bi de ..

neydi ya ?

bi inek wardi, su wardi, daga kaciodu su, dag yaniodu bu o degil di mi?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili arkadaslar;

Forumlarinizi izliyoruz, konusulanlari goruyoruz.

Birincil olarak su noktayi net olarak anlamanizi istiyoruz :

Sandwaves Progressive Gaming Technologies, Blizzard veya Sierra'nin turkiye mumessili, distributoru veya herhangi bir hak sahibi degildir.
Sandwaves salt orijinal oyunu destekleyen bir sunucudur.

Orijinal oyunu almak veya genel bazda Sierra veya Blizzard oyunlari ile ilgili bir rahatsizliginiz var ise eger bunu Esen Elektronik'e basvurup onlarla gerekli endiselerinizi paylasabilirsiniz.

Bize gelince;
Bizim sunucumuza girmek icin tum dunyada oldugu gibi orijinal oyun sahibi olmaniz gerekiyor.
Bunu yaptigimiz icin -ki bu normal olan ve kabul gorendir- garip ithamlarla karis karsiya kalmamizi anlamak mumkun degildir.

Bizim sunucumuzda orijinal oyun oynatilacak. Nokta.

Bunun yani sira israrla Vivendi Universal'in ownership of rights'ini hice sayip oyun oynatan organizasyonlar ise bizden bagimsiz olarak Vivendi Turkiye karariyla kapatilmaktadir.

Net olarak buraya yaziyorum : bunun bizimle ilgisi yok.
Bu direkt olarak yasal bir prosedurdur.

Buyuk resim bunu gosteriyor, evet.

Herkese onyargisiz ve eglenceli oyunlar dileriz.

Sandwaves Gaming Community
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 21 April 2003 20:16 tarihinde demiş ki:
+1[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]

Estel Anoren olmasin o?[hline]Legolas Greenleaf - Elan Amandil.
Yeniden çekilecek kılıçlar , yeniden gerilecek yaylar , yeniden var olacak dostluklar , kim bilir? belki yeniden... yeniden ayak basacak ulular.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SwGC, 22 April 2003 00:24 tarihinde demiş ki:
Sevgili arkadaslar;

Forumlarinizi izliyoruz, konusulanlari goruyoruz.

Birincil olarak su noktayi net olarak anlamanizi istiyoruz :

Sandwaves Progressive Gaming Technologies, Blizzard veya Sierra'nin turkiye mumessili, distributoru veya herhangi bir hak sahibi degildir.
Sandwaves salt orijinal oyunu destekleyen bir sunucudur.

Orijinal oyunu almak veya genel bazda Sierra veya Blizzard oyunlari ile ilgili bir rahatsizliginiz var ise eger bunu Esen Elektronik'e basvurup onlarla gerekli endiselerinizi paylasabilirsiniz.

Bize gelince;
Bizim sunucumuza girmek icin tum dunyada oldugu gibi orijinal oyun sahibi olmaniz gerekiyor.
Bunu yaptigimiz icin -ki bu normal olan ve kabul gorendir- garip ithamlarla karis karsiya kalmamizi anlamak mumkun degildir.

Bizim sunucumuzda orijinal oyun oynatilacak. Nokta.

Bunun yani sira israrla Vivendi Universal'in ownership of rights'ini hice sayip oyun oynatan organizasyonlar ise bizden bagimsiz olarak Vivendi Turkiye karariyla kapatilmaktadir.

Net olarak buraya yaziyorum : bunun bizimle ilgisi yok.
Bu direkt olarak yasal bir prosedurdur.

Buyuk resim bunu gosteriyor, evet.

Herkese onyargisiz ve eglenceli oyunlar dileriz.

Sandwaves Gaming Community

Aha bu yazı onları hakladı sanıyor.
Vivendi Universal'in ownership of rights zavazingo neise işte o .... Ona buraları gambazlayanı çok merak ediyorum .. ayrıca sana küçük bir örnek veriyorum cs de online server listelerine bak orada ne kadar çok illegal server olduğunu görürsün... Bunları neden kapatmıyor. Dünyanın her yerinde bir çok server sen kalk sandwavesin mumessil oldugu zaman denk gel bak allahın işine birde bizim alakamız yok diyor adamlar yaa.... çocukmu kandırıyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 21 April 2003 20:57 tarihinde demiş ki:
Server açmak için orjinal bir cd'ye sahip olmak yetiyor. Tabii bu kişinin açtığı server'a yine cd-key sahipleri girebiliyor.

Bu arada Esen, oyunları Amerika satış fiyatından çok daha ucuza getireceklerini söylemiş. Hatta swgc forumlarındai bunun %50'ye varacağını yazmışlar. İnşallah sözlerinde dururlar. Gidip de 40$'a getirip de sonra konuşmasalar iyi olur.

Zaten cracked server'ların hepsini kapatmak kolay iş değil. Birini kapatsalar öteki açılır. Olan SNN'ye oldu gibime geliyor. Bakalım daha neler olacak..

Ilk baslarda oyle dıyorlardı sonra 25$ oyunu 37m ye getırerk ındırım yaptıklarını one surduler 40$oyunu 40m yesatıyoruz dıye.[hline]

With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bir rakip vardi onuda kaldirdilar simdi oyun icin herkes orjınal alacak sandy de tekel oldu ama sızın hıc alakanız yok deilmi?
Hey allahım ya hergun kendı forumlarında Esen eloktronık admın gıbı mesajlar atıyor gelmıs burada bıze alakam yok dıyorsun cocukmu kandırıyosunuz?[hline]

With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ortada yoğun bi paradox var.
orjinal half-life in içinden dedicated server programı çıkıyor bildiğim kadarıyla ve isteyen herkes evinde bi server açabilir. ayrıca diabloyu da isteyenler ip üzerinden multiplayer oynayabilirler. bir kişinin kitlesel bir oyun hareketini kaldıracak kadar donanımı varsa ve orjinal yazılım paketiyle gelen imkanlar da bunu destekliyorsa kişinin bu imkanını kullanma hakkı var demektir.

kazanç amaçlı olaraksa kendisine bir web sayfası açıyor ve bikaç reklam, banner vs. alıyor ki bu da tamamiyle legal.

hizmeti sağlayanın içinde bulunduğu ülkede kopya oyun kullanımı kontrol edilemiyorsa bu hizmet sağlayıcısının elinde olan birşey değil. sonuçta hizmeti sağlayan kişi değil hizmetten yararlanan kişiler suç işlemiş oluyorlar.

yanılıyor muyum?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

greenleaf ben snndeki Estel Anoren (burda isim düzeltmesi oldu o ''i'' eklendi.)

Ayrıca şu büyük ve yadsınamaz bir gerçek ki bu vivendı ıvır zıvır ve sandwaves hardcore gaming processer mi o zamazingolarin snn'i batırıp oyuncu çekmeye çalışıp aynı zamanda o esen elektronik denen şirketle satışlardan elde edilen kâr'a ortak olmaya niyetlenen iki topluluk olduğudur. Bu hareketler öncelikle SwGC warcraft serverinin orjinal oyuna geçmesi ile başlayıp daha sonra player kaybedince snni gammazlayıp piyasada tekel olmaya çalışmasının sonucudur. SwGC oyun sunucularını kendi adıma kınıyor ve içinde bulundukları herhangi bir oluşumun uzağından dahi geçmeyeceğimi burda bildiriyorum. Türkiyede Snn gibi köklü bir serveri çıkar yüzünden kapat(tır)an bir oluşum yakında bu tarz başka oluşumlarada zarar verecek bir Amerika örneği gibi büyüyecektir. Sizleri SwGC yi protestoya çağırıyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anyone, 21 April 2003 23:48 tarihinde demiş ki:
arkadaslar anladığım kadarıyla swcg tum oyunları eline almış değil. sadece sierra ve blizzard oyunlarının avrupa distrubutoru olmuş durumda buna bağlı olarak bu oyunların dışında hiç bir bok yiyemezler kimseye..Yaptıklarına gelince bü türkiyedeki online gaming in ölüm fermanı derim ben ... Sanki baska bir sey yokmuş gibi gelip oyunlara el attılar bizim türkler uyanık ya milletin sırtından ancak böyle para kazanırlar sıkıysa oyun yapsınlar satsınlarda göreyim ama yok hazıra konmakta üstlerine yok yok yarı fiyatınaymış yalan bunlar 20$ gibi bi paradan baysediyorlar ben buna para vermem ki yurt dışında o kadar çok server war onlarda oynarım bu oyunları ayırca bu yapılan bizlere yapıldı yani sadece sanane,medics ve daha niceleri yarın bir gun evimizdeki bilgisayarlara kadar karışmaya başlarlar açıkcası bu yazı yazarken swcg admini yada esenden biri karşıma gelse kafasını gözünü patlatırdım... birde şu war bir arkadaşımız şunu demiş server açmak için orjinal cd almanız yeterli demiş. eğer bu olsaydı sanane kapanmazdı kendine orjinal cd alacak kadar büyük bir yer. İşte elimizden bişey gelmediği için sadece forumlarda sesimizi yükseltebiliyoruz. Ama yapılanların elbet bir gün cezası verilecektir bunun inancındayım... Yalnış hatırlamıyorsam bulgaristanda internet kafeler olsun ev kullanıcıları olsun ortak bir ağ kullanarak birbirleriyle oyun oynayabiliyorlarmış. tabi bu bizim ülkemizde de zor nedeni ise bizde bişey olduğu zaman adresini ver muhabbetleri yapan seviyesiz insanlarda çok . Bu dediğim olayı bursada 3-4 kafe gerçekleştirildi taki herifin biri bir başkasını dövmeye gidene kadar... Arkadaslar sizlerden ne şekilde olursa olsun orjinal cd almayalım bu bizim onlara bir dersimiz olur. Ama tabi bu bilinçte olmayan insanlarda war banane ben alır babalar giibide oynarım para war çare war diyenlerde war tabiki ama bunun cd alma yada almama problemi olduğunu bilmezler , bu onların dışındaki insanların yani cd dahi zor alabilen insanların sorunu.. Birde özgürüz diye düşünüyoruz ama oyun oynarken bile kısıtlanıyoruz bunada çok kıl oluyorum. Ama sesimizi günümüzdeki koşullarda çıkarmak zor. Yada bu güçte olan insanların bu durumu iplememesi de ayrı bi olay..
neise çok uzattım ama bu durum karşısında gerçekten çok üzüldüğüm için yazdım bu yazıyı...

Butun herseyımle bu yazıya katılıyorum.Aylardır su olay ıcın urasıyoruz sımdı patlak vermıs bır olay degıl bu son derz. Ama yapılanların elbet bir gün cezası verilecektir bunun inancındayım... Yalnış hatırlamıyorsam bulgaristanda internet kafeler olsun ev kullanıcıları olsun ortak bir ağ kullanarak birbirleriyle oyun oynayabiliyorlarmış. tabi bu bizim ülkemizde de zor nedeni ise bizde bişey olduğu zaman adresini ver muhabbetleri yapan seviyesiz insanlarda çok . Bu dediğim olayı bursada 3-4 kafe gerçekleştirildi taki herifin biri bir başkasını dövmeye gidene kadar... Arkadaslar sizlerden ne şekilde olursa olsun orjinal cd almayalım bu bizim onlara bir dersimiz olur. Ama tabi bu bilinçte olmayan insanlarda war banane ben alır babalar giibide oynarım para war çare war diyenlerde war tabiki ama bunun cd alma yada almama problemi olduğunu bilmezler , bu onların dışındaki insanların yani cd dahi zor alabilen insanların sorunu.. Birde özgürüz diye düşünüyoruz ama oyun oynarken bile kısıtlanıyoruz bunada çok kıl oluyorum. Ama sesimizi günümüzdeki koşullarda çıkarmak zor. Yada bu güçte olan insanların bu durumu iplememesi de ayrı bi olay..
neise çok uzattım ama bu durum karşısında gerçekten çok üzüldüğüm için yazdım bu yazıyı...

Butun herseyımle bu yazıya katılıyorum.Aylardır su olay ıcın urasıyoruz sımdı patlak vermıs bır olay degıl bu son derece ıyı sentezlemıssın anyone.[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...