Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Fistan said: efsane bi olay oldu. diyarbakırlı bir genç sahaya girdi ve Fenerbahçe kalesine yatarak gol oldu :Dnormaldir. :D kadıköy'de de rambo atladı sahaya dasdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Masquerade said: Fistan said: efsane bi olay oldu. diyarbakırlı bir genç sahaya girdi ve Fenerbahçe kalesine yatarak gol oldu :Dnormaldir. :D kadıköy'de de rambo atladı sahaya dasdsa. Bizimki gene sahaya atlıo sizinkiler çatılara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 aha diyarbakırın dönüşü diyarbakır deplansmanına maç yapmaya diil pkkyla savaşmaya gidiyo 3 büyükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok dandik maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 hadi geçmiş olsun 2 top ta direkten döndü üzüldüm. neyse iyi yendik. kazım>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sakat vermeden bu maçı kazasız belasız nasıl atlattık anlamadım :D Allah diyarbakıra gidecek takımlara yardım etsin.. Birde Kazım insanmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 1- semih yere düşmeden 2 atıp atıp pas vermeyi ögrensin. 2- özer hurmacı takımdan kovulsun,bi cacık olmayacağı açık ve net adamdan. 3- sezon boyu diyarbakırın sahası kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 özer ne yaptı afedersin 5 dk oynadı zaten adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oha abi sakin daha özer sakatlıktan yeni çıktı ne bekliyorsunuz ki hemen kaldı ki oynadığı sürede de belli etti kendini, çok güzel bi ara pas attı güiza düşünemedi topun oraya gitceğini neyse şu rezil atmosferden 3-1 skorla dönmek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 özer'e ayıp etmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ozer kral adam. adam hazirlik yapamadi neredeyse. toparlaninca gorucez ozeri neler yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 erdal mı ne tam dayaklık herif kadıköyde ona bi güzel tezahürat yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Lorrotar said: 1- semih yere düşmeden 2 atıp atıp pas vermeyi ögrensin. 2- özer hurmacı takımdan kovulsun,bi cacık olmayacağı açık ve net adamdan. 3- sezon boyu diyarbakırın sahası kapansın. yorum yaparken düşünün biraz ya , özerden ne bekliyorsunki sakatlıktan çıkmış 5 dk oynuyo adam. Kazım'ın böle oynamasını 2 yıl bekledik özer 5 dk oynadı adamın yaptığı yoruma bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ayıp ettim mi etmedim mi sezon sonu tartışırız.ben şimdiden söylüyorum bak o adam fenerde iş yapmicak.isterse 3 senedir top oynamıyo olsun banane sakatlıktan yeni çıkmasından.sakatlıktan yeni çıkan bi adamın top sürerken top kaptırmasına bahane mi yani sakatlık?, hayatımda en son futbolu 3 ay önce halı sahada oynadım,profesyonel falan degilim,18 yasındayım.ama hayatımda da önüm boş top sürerken topu ayağımdan açıp top kaptırmadım.sakatlık falan hikaye. edit : tamam şut çeksin top dağlara gitsin,çalım atarken hızlanamasın kaptırsın falan bişey demem onlara ki yapmadı degil.benim dedigim adamın zırvalaması top sürerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ozer kimin yerine oynayabilir bu takimda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bir futbolcunun notu 5 dk lık performansla verilmez ,1 sezonla bile verilmez , örnek Deivid bekle gör nasıl top oynayacak Özer , adamın ayagına top geldiğinde benim bile içim gidiyor aman dikkat diye , o kadar ağır bir sakatlık geçirmiş bir futbolcu için çok erken bile toplarlandı , önümüzdeki yıllarda türk futbolunun en parlak isimlerinden biri olacak özer , izle ve gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Lorrotar said: ayıp ettim mi etmedim mi sezon sonu tartışırız.ben şimdiden söylüyorum bak o adam fenerde iş yapmicak.isterse 3 senedir top oynamıyo olsun banane sakatlıktan yeni çıkmasından.sakatlıktan yeni çıkan bi adamın top sürerken top kaptırmasına bahane mi yani sakatlık?, hayatımda en son futbolu 3 ay önce halı sahada oynadım,profesyonel falan degilim,18 yasındayım.ama hayatımda da önüm boş top sürerken topu ayağımdan açıp top kaptırmadım.sakatlık falan hikaye. edit : tamam şut çeksin top dağlara gitsin,çalım atarken hızlanamasın kaptırsın falan bişey demem onlara ki yapmadı degil.benim dedigim adamın zırvalaması top sürerken. case closed your honour. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Lan geçen sene ben bu kazim kral olur, kazim candir derken. Kazim > All geyiği çıkarttınız, şimdi geldiniz Kazim harbi iyi diyorsunuz. Ne adamlarsınız ya :D Fenerbahçem, KRALSIN !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kazım kötü demedik ki hiçbi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Baluu said: Kazim > All geyiği çıkarttınız bi dakka ya.geyik oldugunu kim söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ceylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 18 yaşındaysa bitmiştir. 6 yaşından beri futbol izliyomuş hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oha sehri yikiyor hayvanoglu hayvanlar. degil saha direk sehire mac vermiyecen bu adamlar 1 degil 2 degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kendi ülkemizde 2 sınıf vatandaş muamelesi görürüz yakında . bakalım federasyon nasıl bir ceza verecek teröristlere . bu hareketleri beşiktaşa karşı yaparlarsa CARŞI diyarbakırı haritadan siler . GELİYORUZ bekle diyarbakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar