Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Diyarbakirspor - Fenerbahçe 24.08.2009 @ 21:00

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Lorrotar said:

1- semih yere düşmeden 2 atıp atıp pas vermeyi ögrensin.
2- özer hurmacı takımdan kovulsun,bi cacık olmayacağı açık ve net adamdan.
3- sezon boyu diyarbakırın sahası kapansın.

yorum yaparken düşünün biraz ya , özerden ne bekliyorsunki sakatlıktan çıkmış 5 dk oynuyo adam. Kazım'ın böle oynamasını 2 yıl bekledik özer 5 dk oynadı adamın yaptığı yoruma bak :D
Sosyal ağlarda paylaş

ayıp ettim mi etmedim mi sezon sonu tartışırız.ben şimdiden söylüyorum bak o adam fenerde iş yapmicak.isterse 3 senedir top oynamıyo olsun banane sakatlıktan yeni çıkmasından.sakatlıktan yeni çıkan bi adamın top sürerken top kaptırmasına bahane mi yani sakatlık?,

hayatımda en son futbolu 3 ay önce halı sahada oynadım,profesyonel falan degilim,18 yasındayım.ama hayatımda da önüm boş top sürerken topu ayağımdan açıp top kaptırmadım.sakatlık falan hikaye.

edit : tamam şut çeksin top dağlara gitsin,çalım atarken hızlanamasın kaptırsın falan bişey demem onlara ki yapmadı degil.benim dedigim adamın zırvalaması top sürerken.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir futbolcunun notu 5 dk lık performansla verilmez ,1 sezonla bile verilmez , örnek Deivid bekle gör nasıl top oynayacak Özer , adamın ayagına top geldiğinde benim bile içim gidiyor aman dikkat diye , o kadar ağır bir sakatlık geçirmiş bir futbolcu için çok erken bile toplarlandı , önümüzdeki yıllarda türk futbolunun en parlak isimlerinden biri olacak özer , izle ve gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

ayıp ettim mi etmedim mi sezon sonu tartışırız.ben şimdiden söylüyorum bak o adam fenerde iş yapmicak.isterse 3 senedir top oynamıyo olsun banane sakatlıktan yeni çıkmasından.sakatlıktan yeni çıkan bi adamın top sürerken top kaptırmasına bahane mi yani sakatlık?,

hayatımda en son futbolu 3 ay önce halı sahada oynadım,profesyonel falan degilim,18 yasındayım.ama hayatımda da önüm boş top sürerken topu ayağımdan açıp top kaptırmadım.sakatlık falan hikaye.

edit : tamam şut çeksin top dağlara gitsin,çalım atarken hızlanamasın kaptırsın falan bişey demem onlara ki yapmadı degil.benim dedigim adamın zırvalaması top sürerken.

case closed your honour.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...