Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sabah yaz okulunun ikinci kısmı baslıo ve uyku düzenim bozuldugu için mal mal gitcm.SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sırf geçen sene çilesini çektim diye bu sene yaz okulunda açılabilme tehlikesi olan bütün dersleri geçtim xD O kadar bıktırdı beni eheh. Geçmiş olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 vala sıcakta bela gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Allah sabır versin hiç birimizi düşürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 4 ders aldım hepicüünü verdim nıhıaehe.Yapacak iş oluyo aslında ama bitti işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sende yaz yaz yaz bir kere daha yaz okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Okula girdikten 2 sene sonra falan lütfedip açtılar yaz okulunu, onda da ders başına 1500 lira gibi cüzi bir meblağ istediklerinden haliyle gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yaz okulunun 2. dönemi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Griswold said: Okula girdikten 2 sene sonra falan lütfedip açtılar yaz okulunu, onda da ders başına 1500 lira gibi cüzi bir meblağ istediklerinden haliyle gitmiyorum.bizmikiede geçirio baya.Hangi okuldasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bilgi'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar