Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bir ağaç kesene ceza 50 fidan diktiriyolar biliyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne güzel işte ki.. bi yerden alan allah öbür taraftan veriyor ama cidden ağaç varsa ev çevresinde özellikle incir dut falan sivri sinek ondan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bir taraftan alan allah öbür taraftan bilmamkaç sene sonra veriyor yalnız. o yüzden kesmeyin ağaç falan kutulu bey. ayrıca ben de bahçe kenarında yaşıyorum. sineklik diye bir şey yapmış adamlar, çok teknolojik. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yani, pencereden içeri sinek giremiyor. inanılmaz bir buluş! ayrıca acizliğe bak bizdeki.. bahçe kenarında yaşamak falan. modern şehir hayatı bitiriyor bizi. ormana kaçacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben kesmem ağaç zaten ki, ama sinek yapıyor yani yalan mı biraderim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 haklısın biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben her gece 2'de yatip sabah 6'da kalkmaya alistirdim bunyeyi. Niye yaptim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben 1-1.30 arası yatıp bazı günler de 12 de yatarak 6.30 da kalkıyorum hergün.Güzel bir sinerji yakaladığımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar